FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- bayern4ever
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Schweini kad daje golove nikad ne daje po jedan nego uvjek 2 ili vise

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- kuman_@mel
- Kontakt:
joj van gala...pa on ostavlja ono tele zvano andreas otl a vadi po prilicno dobrog krosa....a ubacuje van buytena, nidje veze.... al dobro je vodimo....schweini svaka cast care 
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- kuman_@mel
- Kontakt:
hhaahhaha....koja scena..olic i timo..al se ismija...ko kakvi amateri...jbt 
imali smo ogromu srecu sta su igraci Werdera promasili to je nevjerovatno spasila nas je bomba Švajnija 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- rob do bagro
- Kontakt:
Jednostavno fenomenalan gol http://www.101greatgoals.com/videodispl ... n-7337250/
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na osnovu drugog poluvremena nismo zasluzili pobjedu. Werder je bio mnogo bolji, ali nisu uspjeli nista pogoditi. Za propustene prilike kazna je stigla i to na kakav nacin.
Tymu sam malo kudio na poluvremenu, ali svaku rijec povlacim, iako je opet ispao kod one sanse Arnautovica, ali toliko hrabro i srcano je odigrao da mu se nema sta prigovoriti. Cak je kasnije i na svojoj prirodnoj poziciji pokazao dosta toga.
Gomez ponovo zatrokirao. Razlog? Vjerujem da ga niko nema u ovom trenutku?
Od ostalih igraca cu izdvojiti Butta i njegovu losu procjenu, tacnije katastrofalno izlijetanje i tada smo primili gol, ali na svu srecu isti je ponisten zbog navodnog prekrsaja Prodla.
Svinja igrac utakmice definitivno....
Sad se okrenuti petku i novom izazovu zvanom Freiburg. Jos jedna utakmica u kojoj se moraju traziti tri boda, jer konkurenti definitivno ne posustaju.
Tymu sam malo kudio na poluvremenu, ali svaku rijec povlacim, iako je opet ispao kod one sanse Arnautovica, ali toliko hrabro i srcano je odigrao da mu se nema sta prigovoriti. Cak je kasnije i na svojoj prirodnoj poziciji pokazao dosta toga.
Gomez ponovo zatrokirao. Razlog? Vjerujem da ga niko nema u ovom trenutku?
Od ostalih igraca cu izdvojiti Butta i njegovu losu procjenu, tacnije katastrofalno izlijetanje i tada smo primili gol, ali na svu srecu isti je ponisten zbog navodnog prekrsaja Prodla.
Svinja igrac utakmice definitivno....
Sad se okrenuti petku i novom izazovu zvanom Freiburg. Jos jedna utakmica u kojoj se moraju traziti tri boda, jer konkurenti definitivno ne posustaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jos jednom se pokazalo da ona veliki klubovi pobjedjuju i kada igraju losije itekako ima mjesta kada se radi o Bayernu. Jednostavno, ljudi iz jedne sanse zabili dva gola, ovi iz 6 zabili jedan i cao
Iskreno, zao mi je sto Werder nije iskoristio jednu od onih prilika, jer bi sad gledao produzetke a ovako ne znam kako da potrosim ostatak noci

Iskreno, zao mi je sto Werder nije iskoristio jednu od onih prilika, jer bi sad gledao produzetke a ovako ne znam kako da potrosim ostatak noci
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ponosim se svojim nick-om.
...bas steta sto se ne odlucuje na ove suteve s distance cesce.Sjecam se na svjetskom 2006. kako je sut'o stalno s distance,ali tad' je igrao krilo i imao je Ballacka iza sebe koji bi sprijecio eventualnu kontru protivnika...
nisam stigao gledati cijelu utakmicu i stigao samo na highlights...
...bas steta sto se ne odlucuje na ove suteve s distance cesce.Sjecam se na svjetskom 2006. kako je sut'o stalno s distance,ali tad' je igrao krilo i imao je Ballacka iza sebe koji bi sprijecio eventualnu kontru protivnika...
sta su uradili?kuman_@mel je napisao/la:hhaahhaha....koja scena..olic i timo..al se ismija...ko kakvi amateri...jbt
Zadnja izmjena: schweinsteiger, dana/u 26 okt 2010, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
#miasanmia
Ide lopta ka Olicu, ovaj mu zasmeta bezze...poslije kad su skontali da se lopta "iskopeljala" opet obojica istovremeno krenuse na nju, al Tymo ga zagradi laktom i dobi zuti kartonschweinsteiger je napisao/la:Ponosim se svojim nick-om.![]()
sta su uradili?kuman_@mel je napisao/la:hhaahhaha....koja scena..olic i timo..al se ismija...ko kakvi amateri...jbt
Je li to baš tako bilo?The Game je napisao/la: Ide lopta ka Olicu, ovaj mu zasmeta bezze...poslije kad su skontali da se lopta "iskopeljala" opet obojica istovremeno krenuse na nju, al Tymo ga zagradi laktom i dobi zuti karton![]()
![]()
Stvarno smiješna scena koja je prekinuta zbog ofsajd pozicije.
Vom Jäger zum Gejagten
značajna pobjeda bayerna...u ovakvoj situaciji je bitno pobijediti ovakve utakmice, jer bila je k.o. utakmica, a bila je jos protiv velikog rivala werdera....da je bio i drugaciji rezultat ne bi bilo nezasluzeno, werder je odigrao sjajnu utakmicu, imao brojne prilike, sumnjivo im je i ponisten i gol....bayern imao srece, ali ono sto mi se dopalo je igra u prvom poluvremenu nakon gola werdera, kada je bayern imao dobre kombinatorike i dobrih prilika pa je stiglo izjednacenje...prvih 20 minuta drugog poluvremena je pokazala da bayern jos nije skroz stabilan, plivala je ekipa dosta---schweinsteiger ipak pokazao da je klasa i zabio dva vazna gola...gomez se danas nije uklapao u igru, nakon dvije dobre partije opet zastoj kod njega....jednostavno ovaj sistem igre njega dovede u takvu situaciju, njemu treba vise lopti u prostor, a ti lopti nema, pogotovo kada protivnik dobro pokrije teren, a bayernovi igraci ne upute brze , ostre pasove u spic.....na kraju vazna pobjeda i ulazak u osminu finala, sada je to najbitnije, a i klose je opet na klupi bio, van buyten opet spreman isto ko olic...ide nabolje
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
samo čekam kada će effe početi kritikovati van gaala.
stvarno ima dosta materijala za tako nešto, ali eto svi se nadamo boljem. pa i toj formaciji sa dva napadača, barem u odsustvu roberyja.
stvarno ima dosta materijala za tako nešto, ali eto svi se nadamo boljem. pa i toj formaciji sa dva napadača, barem u odsustvu roberyja.
Vom Jäger zum Gejagten
Cudi me da ga Olic nije glavom zapuc'o pa da scena bude kompletnaThe Game je napisao/la:Ide lopta ka Olicu, ovaj mu zasmeta bezze...poslije kad su skontali da se lopta "iskopeljala" opet obojica istovremeno krenuse na nju, al Tymo ga zagradi laktom i dobi zuti kartonschweinsteiger je napisao/la:Ponosim se svojim nick-om.![]()
nisam stigao gledati cijelu utakmicu i stigao samo na highlights...![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Moramo , jos napredovati nisam gledao veceras utakmicu !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
ma et rezultat je štimao, pa sam ga malo postedio...ali u nekim stvarima covjek stvarno jest tvrdoglav:))geronimo je napisao/la:samo čekam kada će effe početi kritikovati van gaala.![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
vidiš da sam osjetio.effe_sa je napisao/la:ma et rezultat je štimao, pa sam ga malo postedio...ali u nekim stvarima covjek stvarno jest tvrdoglav:))geronimo je napisao/la:samo čekam kada će effe početi kritikovati van gaala.![]()
kvaka je u tome što njega vade prošlosezonski rezultati, što kod uprave, što kod nas navijača. inače bi padale mrtve glave.
nije teško provjeriti, ja sam bio za njega od samog početka i nakon lošeg starta (blago rečeno) prošle sezone. i dalje sam pro van gaal, za razloge me ne pitaj. valjda osjećaj ili intuicija.
Vom Jäger zum Gejagten
Louis van Gaal još ne zna za poraz niti remi u DFB-kupu. Ima osam pobjeda u osam utakmica.
ČESTITAMO SVIMA
ČESTITAMO SVIMA
Sent from my Philips Smart TV.
- kuman_@mel
- Kontakt:
nego..sta imate reci za ovaj pogodak????

Za one koji nisu gledali.
[youtube][/youtube]
Uz Schweinsteigera, najbolje ocjenjeni igrači u ekipi Bayerna su Altintop i Badstuber.
[youtube][/youtube]
Uz Schweinsteigera, najbolje ocjenjeni igrači u ekipi Bayerna su Altintop i Badstuber.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.