FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bayern4ever
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bayern4ever » 26 okt 2010, 22:04

Schweini kad daje golove nikad ne daje po jedan nego uvjek 2 ili vise :lol: :lol:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 okt 2010, 22:06

Ne da je dobar, neg otkida !!!!
Sent from my Philips Smart TV.

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 26 okt 2010, 22:14

joj van gala...pa on ostavlja ono tele zvano andreas otl a vadi po prilicno dobrog krosa....a ubacuje van buytena, nidje veze.... al dobro je vodimo....schweini svaka cast care :)
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 26 okt 2010, 22:16

hhaahhaha....koja scena..olic i timo..al se ismija...ko kakvi amateri...jbt :twisted:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 okt 2010, 22:28

imali smo ogromu srecu sta su igraci Werdera promasili to je nevjerovatno spasila nas je bomba Švajnija :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 okt 2010, 22:32

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 okt 2010, 22:33

Na osnovu drugog poluvremena nismo zasluzili pobjedu. Werder je bio mnogo bolji, ali nisu uspjeli nista pogoditi. Za propustene prilike kazna je stigla i to na kakav nacin. 8-)

Tymu sam malo kudio na poluvremenu, ali svaku rijec povlacim, iako je opet ispao kod one sanse Arnautovica, ali toliko hrabro i srcano je odigrao da mu se nema sta prigovoriti. Cak je kasnije i na svojoj prirodnoj poziciji pokazao dosta toga.

Gomez ponovo zatrokirao. Razlog? Vjerujem da ga niko nema u ovom trenutku? :roll:

Od ostalih igraca cu izdvojiti Butta i njegovu losu procjenu, tacnije katastrofalno izlijetanje i tada smo primili gol, ali na svu srecu isti je ponisten zbog navodnog prekrsaja Prodla. :roll:
Svinja igrac utakmice definitivno....

Sad se okrenuti petku i novom izazovu zvanom Freiburg. Jos jedna utakmica u kojoj se moraju traziti tri boda, jer konkurenti definitivno ne posustaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 okt 2010, 22:42

Jos jednom se pokazalo da ona veliki klubovi pobjedjuju i kada igraju losije itekako ima mjesta kada se radi o Bayernu. Jednostavno, ljudi iz jedne sanse zabili dva gola, ovi iz 6 zabili jedan i cao :)
Iskreno, zao mi je sto Werder nije iskoristio jednu od onih prilika, jer bi sad gledao produzetke a ovako ne znam kako da potrosim ostatak noci :D :D

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 okt 2010, 23:47

Ponosim se svojim nick-om. 8-)
...bas steta sto se ne odlucuje na ove suteve s distance cesce.Sjecam se na svjetskom 2006. kako je sut'o stalno s distance,ali tad' je igrao krilo i imao je Ballacka iza sebe koji bi sprijecio eventualnu kontru protivnika...
kuman_@mel je napisao/la:hhaahhaha....koja scena..olic i timo..al se ismija...ko kakvi amateri...jbt :twisted:
sta su uradili?
nisam stigao gledati cijelu utakmicu i stigao samo na highlights...
Zadnja izmjena: schweinsteiger, dana/u 26 okt 2010, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
#miasanmia

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 26 okt 2010, 23:51

schweinsteiger je napisao/la:Ponosim se svojim nick-om. 8-)

kuman_@mel je napisao/la:hhaahhaha....koja scena..olic i timo..al se ismija...ko kakvi amateri...jbt :twisted:
sta su uradili?
Ide lopta ka Olicu, ovaj mu zasmeta bezze...poslije kad su skontali da se lopta "iskopeljala" opet obojica istovremeno krenuse na nju, al Tymo ga zagradi laktom i dobi zuti karton :D :D :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 okt 2010, 00:00

The Game je napisao/la: Ide lopta ka Olicu, ovaj mu zasmeta bezze...poslije kad su skontali da se lopta "iskopeljala" opet obojica istovremeno krenuse na nju, al Tymo ga zagradi laktom i dobi zuti karton :D :D :D
Je li to baš tako bilo? :?
Stvarno smiješna scena koja je prekinuta zbog ofsajd pozicije. :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 okt 2010, 00:03

značajna pobjeda bayerna...u ovakvoj situaciji je bitno pobijediti ovakve utakmice, jer bila je k.o. utakmica, a bila je jos protiv velikog rivala werdera....da je bio i drugaciji rezultat ne bi bilo nezasluzeno, werder je odigrao sjajnu utakmicu, imao brojne prilike, sumnjivo im je i ponisten i gol....bayern imao srece, ali ono sto mi se dopalo je igra u prvom poluvremenu nakon gola werdera, kada je bayern imao dobre kombinatorike i dobrih prilika pa je stiglo izjednacenje...prvih 20 minuta drugog poluvremena je pokazala da bayern jos nije skroz stabilan, plivala je ekipa dosta---schweinsteiger ipak pokazao da je klasa i zabio dva vazna gola...gomez se danas nije uklapao u igru, nakon dvije dobre partije opet zastoj kod njega....jednostavno ovaj sistem igre njega dovede u takvu situaciju, njemu treba vise lopti u prostor, a ti lopti nema, pogotovo kada protivnik dobro pokrije teren, a bayernovi igraci ne upute brze , ostre pasove u spic.....na kraju vazna pobjeda i ulazak u osminu finala, sada je to najbitnije, a i klose je opet na klupi bio, van buyten opet spreman isto ko olic...ide nabolje
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 okt 2010, 00:34

samo čekam kada će effe početi kritikovati van gaala. :D
stvarno ima dosta materijala za tako nešto, ali eto svi se nadamo boljem. pa i toj formaciji sa dva napadača, barem u odsustvu roberyja.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2010, 00:37

The Game je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:Ponosim se svojim nick-om. 8-)

sta su uradili?
Ide lopta ka Olicu, ovaj mu zasmeta bezze...poslije kad su skontali da se lopta "iskopeljala" opet obojica istovremeno krenuse na nju, al Tymo ga zagradi laktom i dobi zuti karton :D :D :D
Cudi me da ga Olic nije glavom zapuc'o pa da scena bude kompletna :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 okt 2010, 00:43

Moramo , jos napredovati nisam gledao veceras utakmicu !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 okt 2010, 01:13

geronimo je napisao/la:samo čekam kada će effe početi kritikovati van gaala. :D
stvarno ima dosta materijala za tako nešto, ali eto svi se nadamo boljem. pa i toj formaciji sa dva napadača, barem u odsustvu roberyja.
ma et rezultat je štimao, pa sam ga malo postedio...ali u nekim stvarima covjek stvarno jest tvrdoglav:))
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 okt 2010, 01:24

effe_sa je napisao/la:
geronimo je napisao/la:samo čekam kada će effe početi kritikovati van gaala. :D
ma et rezultat je štimao, pa sam ga malo postedio...ali u nekim stvarima covjek stvarno jest tvrdoglav:))
vidiš da sam osjetio. :mrgreen:
kvaka je u tome što njega vade prošlosezonski rezultati, što kod uprave, što kod nas navijača. inače bi padale mrtve glave. :lol:
nije teško provjeriti, ja sam bio za njega od samog početka i nakon lošeg starta (blago rečeno) prošle sezone. i dalje sam pro van gaal, za razloge me ne pitaj. valjda osjećaj ili intuicija. :D
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 okt 2010, 02:51

Louis van Gaal još ne zna za poraz niti remi u DFB-kupu. Ima osam pobjeda u osam utakmica. :D
ČESTITAMO SVIMA 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 27 okt 2010, 03:04

nego..sta imate reci za ovaj pogodak????

:mrgreen: :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 okt 2010, 07:40

Za one koji nisu gledali.

[youtube][/youtube]

Uz Schweinsteigera, najbolje ocjenjeni igrači u ekipi Bayerna su Altintop i Badstuber.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []