Koji futavac. Sad nije ideja sad je kapital.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Lik je sencu branio do zadnje kapi ideje.
Ostaje Nala. Išao mu kod mene kolega s posla vodovodne cijevi u stanu popravljati i Nala mu otvori dušu i sve kaze. Uglavnom ostaje i J**+ sve redom slj sezone.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
Sariel1987
- Kontakt:
Madal je napisao/la:Ostaje Nala. Išao mu kod mene kolega s posla vodovodne cijevi u stanu popravljati i Nala mu otvori dušu i sve kaze. Uglavnom ostaje i **** sve redom slj sezone.
Wtf ba? Ima li jedan pametan medju nama al ozbiljno ovo je zabrinjavajuce vec
Čekamo prvi milion,obećanje je obećanje. Vise u to vjerujem nego u obećani trofej 
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ni trofej mu ne halalim.koji krac je spominjo i obecavo.Hitman22 je napisao/la:Čekamo prvi milion,obećanje je obećanje. Vise u to vjerujem nego u obećani trofej
Sto bi reko kemo jedan od najstarijih navijaca ko donese trofej tito je i sve mu je oprosteno a dotad.
Ugl hvala Senadu za sve dobro sto je uradio, nek mu je na dušu ono ostalo. Kozliću puna podrška. 
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Red je domaćinski dati 100 dana novoj “vladi”Sariel1987 je napisao/la:Ni trofej mu ne halalim.koji krac je spominjo i obecavo.Hitman22 je napisao/la:Čekamo prvi milion,obećanje je obećanje. Vise u to vjerujem nego u obećani trofej
Sto bi reko kemo jedan od najstarijih navijaca ko donese trofej tito je i sve mu je oprosteno a dotad.
Možda se obistini stara poslovica -bolje znati nego imati-
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
Sariel1987
- Kontakt:
Upravu jbemo i dalje a slobodu bodrimo.
Nek pokazu sta znaju. Nojevi, licne interesdzije i glavoklimaci ce ih svakako podrzat od pocetka do kraja
Nek pokazu sta znaju. Nojevi, licne interesdzije i glavoklimaci ce ih svakako podrzat od pocetka do kraja
Ako odmah ne otjeraju denisa karica dzabe im sve
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ima li jedan pametan i smislen odgovor na oitanje zasto se kozlic nijednom nije oglasio otkako je bio izabran za clana UO ako je smatrao da UO ne radi kako treba a u interesu FK Slobode?
Ili je pak mislio da se radi dobar posao? A u njemu nije ucestvovao bar ga nismo vidjeli?
Jel mora sve bit blanko podrska hoce li ikada biti poziva na odgovornost?
Jel vi mislite.da je senco radio dobar posao?o cemu pricamo onda
Ili je pak mislio da se radi dobar posao? A u njemu nije ucestvovao bar ga nismo vidjeli?
Senco dok je imao UO radio je solidno održavši klub unatoč velikom pritisku da se ugasi nakon AH. Eh kad je i sam krenuo managerskim stazama tj nit’ je igrao za raju nit’ je zanemario taktiku završilo je kako je završilo. Ne treba se vraćati stalno na stare teme. Ide nova stranica, čekamo prve stihoveSariel1987 je napisao/la:Ima li jedan pametan i smislen odgovor na oitanje zasto se kozlic nijednom nije oglasio otkako je bio izabran za clana UO ako je smatrao da UO ne radi kako treba a u interesu FK Slobode?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ok nova stranica milion trofej wtf
pa nismo svi koze hipnoze majka mu stara
Ja sam odma opozicija mora neko bit
Uprava napolje
Gledaj skupstine gledaj izmjena
Ja sam odma opozicija mora neko bit
Uprava napolje
- TzBulevar87
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Tako je. U modernom drustvu kriticari moraju postojati. I jos nesto kriticari su uvijek dijelom u pravu jer niko nije bez greske.Sariel1987 je napisao/la:Ok nova stranica milion trofej wtfpa nismo svi koze hipnoze majka mu stara
![]()
Ja sam odma opozicija mora neko bit![]()
Uprava napolje![]()
Za sada hipnoza djeluje, a Koza hipnoza je obecao bar duplo vise nego Bunda.
Znaci obecan: statut za dva mjeseca, titula, ulagacki kapital...
Vidjecemo ko ce na teren zaci i ima li Bunda, Rile, Cickovo uticaj na ekipu.
Do tada laku noc sa pozdravom KOZA HIPNOZA.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Ajzea glupane sarajevski jel te sramotaMakabiTuzla je napisao/la:Jbg, ljudi su naveli realne stvari, sve o cemu mi ovdje pričamo o izgradnji i uvezivanju svih segmenata kluba. Uveli su ozbiljne ljude u upravu. Sta sada ja treba da serem kao pitarska vagina wobli da ce Kozlic zaplakati kada dodje u klub, kako je sve sranje, kme, kme. Bzze. Korak je naprijed. Valja podrzati.a i gdje će bit kad si mentalno zaostao, bolest ne bira, nisi ti kriv, kriv je Lutvo!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jel izmijenjen statut?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Kako ne raskrinka ajzea botu, pa spominjem te u svakom postu gdje ti se obraćam, svi znaju ko siMakabiTuzla je napisao/la:Sta je glupane, ne raskrinka ti mene? Lakse je nastaviti sa pseudologijom fantastikom?wobly92 je napisao/la:Niko ozljeđeniji nego ti u glavu ajzea boliduMakabiTuzla je napisao/la:Nego sta je sa ekipom? Puno ozljedjenih?Kakva si ti nula, dudlac sisine nargilw
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Jutro da krenemo redom.
tako je Probo care Koza hipnoza oooo.
Dvokorak nemoj ba regulara momak bar neko nesto u vezi slobode na drugim portalima osim oficijelne str promovise..a i ima poznatih momaka heheehe cak se i pitar javio
Guest care, nije..
Danas samo jako ko plitak pitok bar 0 0 hocu rec i bod bi bio dobar
P.s huavei milioni titule statuti i firme bice kozlic tito carsije tito carsije tito carsije

tako je Probo care Koza hipnoza oooo.
Dvokorak nemoj ba regulara momak bar neko nesto u vezi slobode na drugim portalima osim oficijelne str promovise..a i ima poznatih momaka heheehe cak se i pitar javio
Guest care, nije..
Danas samo jako ko plitak pitok bar 0 0 hocu rec i bod bi bio dobar
P.s huavei milioni titule statuti i firme bice kozlic tito carsije tito carsije tito carsije
- Beduin
- Kontakt:
Ovako i ja razmisljam.Madal je napisao/la:Ugl hvala Senadu za sve dobro sto je uradio, nek mu je na dušu ono ostalo. Kozliću puna podrška.
Samo, covjek isti dan obeca barem milionskog sponzora i trofej, cmon. Amin da bude kako prica, samo sto su se ovakve price vrtile otkako navijam za Slobodu, a i dalje na istom. Ali i dalje podrska kao i svim njegovim prethodnicima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.