FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ide ovo nabolje, makar su inzenjeri u UO, nema vise tehnicara. Mogu samo zamisliti scenu kad Edo inzenjer koji nikad nije bio na stadionu bude vidio elokventnog i potentnog sportskog direktora. Za one koji ne znaju ko je Edo, to je gospodin Brandalek, al bas gospodin kakav nije dugo bio u upravnim strukturama kluba. Covjek ce se zapitati da li je moguce kako je je jedna takva sportska organizacija opstala sa uposelnicima ciji je IQ tu negdje sa primatima.
Edit: Zaboravio sam napisati da mi se svidjaju potezi predsjednika Slobode u odabiru UO, ne poznajem covjeka ali izgleda da dobro zna sta radi. Pretpostavljam da se covjek nije djaba sklonio kada je vidio sportskog maga iz Kikaca.
Edit: Zaboravio sam napisati da mi se svidjaju potezi predsjednika Slobode u odabiru UO, ne poznajem covjeka ali izgleda da dobro zna sta radi. Pretpostavljam da se covjek nije djaba sklonio kada je vidio sportskog maga iz Kikaca.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 30 mar 2019, 10:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Salihović je pencilin za ekipu ko Sadiković, Mikica njega pustit u OP ko Tasmanijsko čudovišteSkver je napisao/la:Ide ovo nabolje, makar su inzenjeri u UO, nema vise tehnicara. Mogu samo zamisliti scenu kad Edo inzenjer koji nikad nije bio na stadionu bude vidio elekventnog i potentnog sportskog direktora. Za one koji ne znaju ko je Edo, to je gospodin Brandalek, al bas gospodin kakav nije dugo bio u upravnim strukturama kluba. Covjek ce se zapitati da li je moguce kako je je jedna takva sportska organizacija opstala sa uposelnicima ciji je IQ tu negdje sa primatima.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sta ce se prije desiti ? Da Smaja nastavi golgeterski niz danas ili da bude na klupi za rezerve ???
Sto se tiče nove uprave makar su skolovani ljudi za razliku od mješalice pa treba im dati priliku da se dokazu..
Sto se tiče nove uprave makar su skolovani ljudi za razliku od mješalice pa treba im dati priliku da se dokazu..
DRŽAVA TUZLA!!
Znam da ce biti odmah ismijavanja tipa "ti nas poredis sa Realom, Bayernom" etc ali meni je zasad izuzetno drago sto predsjednik Slobode nije neko od koga ce se ocekivati da iskesira svoj novac jer niti jedan od predsjednika u tim klubovima i slicnim ne ulaze svoj kapital vec oko sebe okuplja grupu ljudi koja svojim znanjem i umijecem donose kapital u klub, unapredjuju klub na svim nivoima.
Juce procitah da ce biti momak koji ce biti zaduzen za marketing nadam se da ce imati ulogu i rezultate onakve kakve mi prizeljkujemo, a ja licno bi zelio da na svakom koraku naseg Kantona Sloboda iskace iz pastete.
Pravnu podrsku bi trebali imati u vidu advokata sto je opet napredak. itd itd...
Direktor pivare ispred Bingo grupacije opet napredak
Ukoliko se uspije dovesti Huawei ili neko s tim nivoom ulaganja odlicno ali bez statuta mislim da nece ici sto je odlicno jer i on se vise mora zamjeniti
Hajd da vidimo eto novi je pocetak i ako nista Kozlic nas ne moze tuziti zbog pozajmica od njega to ne mozemo ocekivati sto je opet napredak
Juce procitah da ce biti momak koji ce biti zaduzen za marketing nadam se da ce imati ulogu i rezultate onakve kakve mi prizeljkujemo, a ja licno bi zelio da na svakom koraku naseg Kantona Sloboda iskace iz pastete.
Pravnu podrsku bi trebali imati u vidu advokata sto je opet napredak. itd itd...
Direktor pivare ispred Bingo grupacije opet napredak
Ukoliko se uspije dovesti Huawei ili neko s tim nivoom ulaganja odlicno ali bez statuta mislim da nece ici sto je odlicno jer i on se vise mora zamjeniti
Hajd da vidimo eto novi je pocetak i ako nista Kozlic nas ne moze tuziti zbog pozajmica od njega to ne mozemo ocekivati sto je opet napredak
samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Od mene podrska za Kozu hipnozu. Danas bez Smaje i ulaska Rileta u svlacionu. Borba za mjesto u timu kineskih ulagaca bit ce zestoka.
Nista sisa, nista bunda, na redu je Koza hipnoza.
Podrska sve dok ne osjetim da nas lazu jer ipak imam vise skole i od Kozlica.
Idemo danas jako 0:0 ili 1:1 da ostavimo komsijske susjede u PL.
Nista sisa, nista bunda, na redu je Koza hipnoza.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
1:0 i da idu u Prvu Ligu RS gdje im je mjesto.Probisvjet je napisao/la:Od mene podrska za Kozu hipnozu. Danas bez Smaje i ulaska Rileta u svlacionu. Borba za mjesto u timu kineskih ulagaca bit ce zestoka.
Nista sisa, nista bunda, na redu je Koza hipnoza.![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Valjda danas Sloboda pobjedi na opstu zalost ovih sto misle da je dobro sto Tuzla ima "derbi". 
Cuj valjda,pa pobjedit ce garant,pogotovo ako Smaja počne od prve minute!Pobjeda 100%tuzlak1987 je napisao/la:Valjda danas Sloboda pobjedi na opstu zalost ovih sto misle da je dobro sto Tuzla ima "derbi".
DRŽAVA TUZLA!!
- zlatnakoka
- Kontakt:
Uzet ih na ovo dan euforije.
Sretno novom predsjedniku, Nali i igračima.
Naprijed plavi aleeee..........
Sretno novom predsjedniku, Nali i igračima.
Naprijed plavi aleeee..........
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Anex 7Penaltiky je napisao/la:1:0 i da idu u Prvu Ligu RS gdje im je mjesto.Probisvjet je napisao/la:Od mene podrska za Kozu hipnozu. Danas bez Smaje i ulaska Rileta u svlacionu. Borba za mjesto u timu kineskih ulagaca bit ce zestoka.
Nista sisa, nista bunda, na redu je Koza hipnoza.![]()
![]()
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- zlatnakoka
- Kontakt:
Eno ss.ba objavio da je k'o fol smijenjen DK.
Veliki plus za novog predsjednika, ako je istina.
Za nadati se da je istinazlatnakoka je napisao/la:Eno ss.ba objavio da je k'o fol smijenjen DK.
Mramore, to nam dajes neki hint ili se samo igras
Jedan grad, jedna ljubav!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lik je agresivan, a glup. Uz to neradnik i ne zna raditi posao koji mu je namjenjen. A klub gleda kao babovinu. Bilo bi odlicno da ga sutnu iz kluba sa bilo koje funkcije.
Gledaj mu komentara "na ovom vremenu je sve moguce".
Rekao bi neko na osnovu komentara on odlicno radi pa se cudi. Veoma visoko misljenje o sebi svakako.
Rekao bi neko na osnovu komentara on odlicno radi pa se cudi. Veoma visoko misljenje o sebi svakako.
I ja gledam, još nikad nije Slobodi valjotuzlak1987 je napisao/la:Lik je agresivan, a glup. Uz to neradnik i ne zna raditi posao koji mu je namjenjen. A klub gleda kao babovinu. Bilo bi odlicno da ga sutnu iz kluba sa bilo koje funkcije.
Vjerovatno mu moraju nacrtati, ne konta on bas najbolje. A ljude ne koriste Viber, imaju sluzbene telefone. Steta nece se uspjeti ogrebati za Huwei.
Haman je Ademir Smajlovic prvi kandidat. Ok je covjek, ali gdje su reference
Niko, niko, samo Sloboda
Kakve reference trebaju poslije ovog tokmaka.katarakta je napisao/la:Haman je Ademir Smajlovic prvi kandidat. Ok je covjek, ali gdje su reference
Evo ti reference:
Plus, Ado je vodio veliku firmu, mangup kojeg ne mogu folirati. Za onog retarda je Ajnastajn.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 30 mar 2019, 14:53, ukupno mijenjano 2 puta.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ne zna ni on, covjek je 2017. vodio Mladost iz Soline. Dovoljno da se zna kako ne bi imao realan uvid u igracko trziste, da ne zna igrace i nema veze van BIH. To je mozda i najbitnija pozicija jer u mjesec dana moras naci 15 igraca koji znaju.katarakta je napisao/la:Haman je Ademir Smajlovic prvi kandidat. Ok je covjek, ali gdje su reference
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 mar 2019, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Svaka čast za ovaj potez, svaka cast. Da se ovako i nastavi i dalje i da se rijesimo uhljeba i postanemo normalan klub. Jos jednom bravo predsjednice

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.