FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Horde zla - Bakljada i vatromet na utakmici protiv Zrinjskog

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imate na viberu još jednu poruku
Odlucujuca , nadam se da ce ako danas i izac ko da je finale, pobjedis , ides na 12 , ja mislim da preashodno sto je Zrinski jako los ( sreca njiova pa je i seljo i listica ispod nivoa inace ne bi mozda EVROPE VIDJELI. Bez obzira na ono pacenje protiv Krupe , gledo sa njihovu sa Goskom , oni se pate svaku. Dakle ovo nje vise stvar jesmo bolji , jesmo , samo da se uozbiljimo i uzmemo im svaku nadu a i iskreno kraj prvenstva bi trebao bit Sarajevo dvocirenna prednost po onom sto smo gledali. nadam se da je Pidro spreman , muka mi je od Bekica , Rahman se valjda trne danas i Ahmet , Velkovski isto , losa nam je sredina bila sktoz a i iskreno nervira me ka ti pustis krupu da igra i nes kontre plan , ma stisni ih , problem je sto pravilno stiskanje zavisi ukvalno od svakog igraca na terenu , jedan nek zakasni propade trcanje. Nejse , Dobijemo njih i selju i osalo ja sam zadovoljan kako god buse sto s tice kolko bodova cemo bit prvi a i kup realno , ne znam , nismo odavno bilo bolji u goroj lihhi , ko zna kad cemo imat ovaku sansu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kome prijeti suspenzija u slučaju žutog večeras?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mi smo prvaci, zeljo je quracledesma je napisao/la:Rješite zagonetku:
Mi smo, Fe je .I.
Bit će Fe, .I.
Bice zeljo qurac sampion...
Jel to?
-
belosevic28
- Kontakt:
Predivan dan za pobjec s posla i kaHvelenisat u seheru pred tekmu, a ne samo iz auta na stadion.
Zrinjski los i nikakav (k'o heroin). Sazreli za 2:0 aBd. Uz to nam sudi najbolji sudija u ligi.
Zrinjski los i nikakav (k'o heroin). Sazreli za 2:0 aBd. Uz to nam sudi najbolji sudija u ligi.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Handzic,Dupovac,Pidro,Mustafic,Sabanovic,Velkoski,BordoSarajevo je napisao/la:Kome prijeti suspenzija u slučaju žutog večeras?
Sofranac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Idemo po pobjedu danas koja nam donosi titulu akoBogda
Mislim da ih trebamo odmah napasti i udarit im presing pa iako primis gol imas dovoljno vremena da sw vratis u tekmu,
Vakat je i da Rahman da svoj doprinos nekim golom ili dobrom tekmom, jedino nam je on osto duzan od ofanzivaca u ovom proljetnom dijelu
Posjeta sigurno oko 10 milja
Mislim da ih trebamo odmah napasti i udarit im presing pa iako primis gol imas dovoljno vremena da sw vratis u tekmu,
Vakat je i da Rahman da svoj doprinos nekim golom ili dobrom tekmom, jedino nam je on osto duzan od ofanzivaca u ovom proljetnom dijelu
Posjeta sigurno oko 10 milja
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi na Koševo!!!
skoroalen je napisao/la:Mi smo kraljevi, gvožđe je tačka crta tačka?ledesma je napisao/la:Rješite zagonetku:
Mi smo, Fe je .I.
Bit će Fe, .I.
Bit će gvožđe tačka crta tačka kralj.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kapiten je čist od žutih, dakle ne prijeti mu suspenzija. Ostali imaju dva žuta kao što si napisao.miky_hz je napisao/la:Handzic,Dupovac,Pidro,Mustafic,Sabanovic,Velkoski,BordoSarajevo je napisao/la:Kome prijeti suspenzija u slučaju žutog večeras?
Sofranac
JURIŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kvota na Sarajevo 2,20 
Derdiyok je napisao/la:Idemo malena, život je pred nama !
Dizu uje kvotu namjerno pa da zategnu iz 1/1 i da lovu preko nasih ledja uzmuMortemHz je napisao/la:Kvota na Sarajevo 2,20
Ovo ce bit nateza utakmica u sezoni ako kockara husref naguzi AGAIN.
Zrinjski iako oslabljen nije slaba ekipa, nezaboravite da smo mi sa krupom remizirali sa naj jacim timom. Nadam se da su se igraci odmorili napunili baterije i da ce svih 90 minuta igrat na najvecem mogucem nivou i donijet 3 boda.
Sretno mimci, SARAJ’VO SAMPION
Ako ko moze da izbaci cutav raspored danasnji utakmica
Zrinjski iako oslabljen nije slaba ekipa, nezaboravite da smo mi sa krupom remizirali sa naj jacim timom. Nadam se da su se igraci odmorili napunili baterije i da ce svih 90 minuta igrat na najvecem mogucem nivou i donijet 3 boda.
Sretno mimci, SARAJ’VO SAMPION
Ako ko moze da izbaci cutav raspored danasnji utakmica
16h:Pitar6785 je napisao/la:Ako ko moze da izbaci cutav raspored danasnji utakmica
Krupa-Radnik
Tuzla City-Sloboda
Zvijezda 09-lištica
Mi u 19h
JURIŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ovo se mora odigrati realnoInijesta je napisao/la:Dizu uje kvotu namjerno pa da zategnu iz 1/1 i da lovu preko nasih ledja uzmuMortemHz je napisao/la:Kvota na Sarajevo 2,20
Realno kvalitetniji smo puno od njih , stvar je samo pristupa , ako nasi budu grizli i ginuli , kec je zagarantovanMortemHz je napisao/la:Ma ovo se mora odigrati realnoInijesta je napisao/la:Dizu uje kvotu namjerno pa da zategnu iz 1/1 i da lovu preko nasih ledja uzmuMortemHz je napisao/la:Kvota na Sarajevo 2,20
Akb večeras uzeti,ufff kakva će tek euforija biti za derbi,a mi opušteni, bez ikakvog rezultatskog pritiska.
Ja sam siguran da sutra gurbeti neće uzeti Goska, onda će im pobjeda protiv nas biti pod moranjem.E tad ce pobjeda biti još sladja, da ih gurnemo u totalni ambis.
Ja sam siguran da sutra gurbeti neće uzeti Goska, onda će im pobjeda protiv nas biti pod moranjem.E tad ce pobjeda biti još sladja, da ih gurnemo u totalni ambis.
-
scudetto89
- Kontakt:
Kvota ja sad odigrao na nas 2.15 , vrijeme idealno, nadam se dobroj posjeti, sta drugo nego svi putevi vode na Kosevo !!
Nadam se jedno 12 000 da ce biti na stadionu
**** ultraseeeee !
I pobjedu ocekujem 2-0
Nadam se jedno 12 000 da ce biti na stadionu
**** ultraseeeee !
I pobjedu ocekujem 2-0
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.