FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Posjeta onako, Kristić ipak 
Dese mi razumijemo nisam ja da akademci igraju ako klub moze da dovede 11 benka delaca al posto nemogu sta ce igrat bekic kad je pidraga 5x bolji ili da igra sofrenac pored mujakica dovedi marinka mackica nema veze neka pidrage na stolici
Saban
Pidro
Nihad
Kova
Trebaju bit standardni igraci jer su kvalitetni od konkurencije bar 2-8 x
Neznam sta je sa Husom, nemogu vjerovat da je u talu sa menagerima jer cinimi se da voli SARAJEVO kao ija al **** ako vako ovu djecu bude poceo **** ja cu mu morat okrenut leda volim te Husrefe al sa ovakvim ponasanjem diras u FK SARAJEVO al to kad diras tu nema tolerancije zapamti
Saban
Pidro
Nihad
Kova
Trebaju bit standardni igraci jer su kvalitetni od konkurencije bar 2-8 x
Neznam sta je sa Husom, nemogu vjerovat da je u talu sa menagerima jer cinimi se da voli SARAJEVO kao ija al **** ako vako ovu djecu bude poceo **** ja cu mu morat okrenut leda volim te Husrefe al sa ovakvim ponasanjem diras u FK SARAJEVO al to kad diras tu nema tolerancije zapamti
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Uglavnom ako Sarajevo misli napredovat , ne moze biti mjesta za Hebiba i jos par njih ..
-
zenica1985
- Kontakt:
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
http://prenosi.live/kanal/12zenica1985 je napisao/la:Imali neko link da se gleda tekma .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima možda 8 hiljada
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo zasad slično onom protiv Lištice u 1.
Bekic, Hebibovic, Rahmanovic i Halilovic 0 bodova. Katastrofa igra
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Boga mi ako ovako nastave teško,teško...Enigma je napisao/la:Hajde pitari dobijte ove kockaste glave (cekam vas za lovu)
Ko da su tek krenuli igrat fudbal, Bogami mi derbi sljedece kolo imamo, u ovom se rjesava ako necemo komplikacije.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Odavno prožvakana priča da Husref nije dao priliku mladim igračima nego su momci počeli igrati spletom okolnosti.Ako mislimo imalo napredovati iduce sezone onda Husref ne smije biti na klupi Sarajeva bez obrzira kako završi ova sezona.
Preuzimamo ponovo inicijativu. Steta sto Rahmanovic bolje ne reagova glavom.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Po cemu? Sto dribla i izgubi ili sto od otvorenog centarsuta i prilike sobijemo korner?Rahma je napisao/la:Hebibovic vrhunska igra
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bekovske pozicije ne postoje, zrinjski je sakat prema naprijed ovo moramo iskorisiti i stisnut ih vise
Jeboga pjesma i sve,jeboga Ultras da ga **** vise.navijaj za Sarajevo jeboga Ultrasi
Bekicu ova temperatura mi je 38 trenutno ,do kraja CES mi ga zakucati u crveno majke mi
Bekicu ova temperatura mi je 38 trenutno ,do kraja CES mi ga zakucati u crveno majke mi
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Savrseno je odradio sve poslove u odbrani, te imao par finih prodora. Sasvim dovoljno da imam ovakvo misljenje.Pantelija je napisao/la:Po cemu? Sto dribla i izgubi ili sto od otvorenog centarsuta i prilike sobijemo korner?Rahma je napisao/la:Hebibovic vrhunska igra
Amer Dupovac!
Sto bi rekli, svaki .... ima svoje misljenje. Ovo veze sa fudbalom nema sto on igra. U fudbalu je cilj zabiti gol, a nwko sa onom statistikom i onom minutazom ima tobe jarabi uucinak
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- ElCartel11
- Kontakt:
Nama odgovara ovakav rezultat, ali ovakav Zrinjski se mora klepiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, PingoFTW, Seher1921, SilaMoc1946 i 75 gostiju.