FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sablonska igra,previse sporo to sve ode. Kad krenemo igrati fudbal nesta i napravimo, jbg valjda im jedan zavucemo do kraja
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Taman sam se "obradovao" da se bekic povrijedi... 
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Mi nemamo igru, ovo što mi igramo bi pročitao i Nikola Nikić nakon dva odgledana snimka. Šatro proigravanja bekova i krila, centaršutevi Bekića sa 40 metara od gola... Sve isto, a ne daje rezultat. Nula k'o kuća kako je krenulo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jbt. ja ne znam sta neki misle, da igramo protiv zadnje ekipe u ligi, a ne glavnog konkurenta.
Sta ste ba ocekivali?
Tvrda utakmica i za zivce sto je i normalno. Sastale se dvije najjace ekipe u ligi. I ovako da ostane ja zadovoljan, a naravno da idemo ovo dobiti.
Sta ste ba ocekivali?
Tvrda utakmica i za zivce sto je i normalno. Sastale se dvije najjace ekipe u ligi. I ovako da ostane ja zadovoljan, a naravno da idemo ovo dobiti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kako igramo bice i X dobar
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kako mrzim kad nam uzmu "nasu" stranu . 
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ovako se titula ne osvaja, izuzev ako nije dogovoreno ovo mrtvilo. S ovom igrom mi necemo nikoga moci dobiti Jednostavno igramo bez ofanzivnog veznog, Ahmet ne moze nista gore jer mu nema tko loptu dati. 
Sreca sto imamo veliku zalihu,a jos veca sreca je sto je Zrinjski karanana generalno. Svasta bi bilo.
Rahmanovicu trzni se,mada i ovaj sto ga treba mjenjati(Kapic) dok se uhoda prodje mu ovih 6 mjeseci.
Rahmanovicu trzni se,mada i ovaj sto ga treba mjenjati(Kapic) dok se uhoda prodje mu ovih 6 mjeseci.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zgadi se djeci na tribinama fudbal kad Bekić centrira
Eto ga
Bravo hebibe bravo ..najjaci bek u evropi!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Musemic Sta je tu je !
Zlasuzeno, nek igra Bekic hebo ga hljeb
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Ziheraski pristup i eto nam ga.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Jedan korner i iz ničega eto ga. Mi nismo zaprijetili protivnicima zadnjih 15 kornera
Tako to bude kad igras na bod jbg
Husrefe yebrm ti sve glupo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Sad Boga mozes ubacit, **** te bog, ides derbi sljedecu koju necemo dobiti i pi.cka se ovdje povuklaaa **** tww bog i fudbal udar treba da dobijeem
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ma ako ste primjetili, niti jedan nas korner nije opasan. Njihov prvi popijemo gol. Ja fakat neznam sta treniraju. Totalno smo bezopasni!!!!!
U novi boj ...
I dalje smo prvi i dalje imamo ogromnu prednost, svi gube, ne moguce je ocekivati sve pobjede.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], bordobijeli, mosarajvosa83, napoleon72, Proximic, Sazg i 49 gostiju.