FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dodjem, smrznem se ko pocka i glesam ovo
Sd vidim da sam glup
Sd vidim da sam glup
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TamniVilajet
- Kontakt:
Ovdje se neki ponasaju kao da im je klub vazniji od husrefa 

Jbg ti, pa Bekicev zastupnik Denim R. jaran zesci sa Husrefom. Dovoljno je pogledati fb profil doticnog i sve ti bude jasno.hz033 je napisao/la:Bekic je fakat invalid ja neznam ko njega gura ba!
Eh eto bravo za 2 utakmice sve doveli u pitanje , sljeeci eljo , ja kolko vidim mi smo od ekipe koja je igrala anijala odjednom voda u usima **** ga Bekic
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ubaci handzica mrtve ti jevbem, ŠTA ČEKAŠ KOJI **** FAMMILIJUUU TI MRTVU ****
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Nikad vise necu nekoga nagovarati da idemo na utakmicu. Svaki put sam se crvenio.
Ovo sto gledamo, ne zaslusuje ni 500 gledalaca. Amaterizma od igre, rusevina od stadiona. Dodje mi da vratim pare od ulaznice jaranima koje zahebah da krenu na tekmu.
Ako mislimo napraviti neki korak naprijed u buducnosti, zahvaliti se Husrefu i naci drugi tip trenera. Neko ko zna i ko ce mozda donijeti nesto novo u ovu ligu. Ne mislimo valjda vjecno biti seljacka ekipa, gdje je najbolji trener onaj koji ima autoritet, psuju, a ostalo je nebitno. Ovo je odron za gledati. Mogi biti 10 godina prvi na tabeli, grehota je dati 3km i izgubiti 3 sata zivota na ovo njesra sto gledamo.
Ovo sto gledamo, ne zaslusuje ni 500 gledalaca. Amaterizma od igre, rusevina od stadiona. Dodje mi da vratim pare od ulaznice jaranima koje zahebah da krenu na tekmu.
Ako mislimo napraviti neki korak naprijed u buducnosti, zahvaliti se Husrefu i naci drugi tip trenera. Neko ko zna i ko ce mozda donijeti nesto novo u ovu ligu. Ne mislimo valjda vjecno biti seljacka ekipa, gdje je najbolji trener onaj koji ima autoritet, psuju, a ostalo je nebitno. Ovo je odron za gledati. Mogi biti 10 godina prvi na tabeli, grehota je dati 3km i izgubiti 3 sata zivota na ovo njesra sto gledamo.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 30 mar 2019, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
- TamniVilajet
- Kontakt:
Ali on voli Sarajevo vise od svog zivota!
Ovaj čeka zadnjih 5 min da ubaci handzica, pa sve ti prokleto jebvem
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Neka neka imas plus 9 i izadjes ziheraski vidis ti nema dtugog spica dok ne digne produzetak ,. Najttuznije sto sam se ja ponado konacno jedna ekipa odskace , ma **** , sve je to hhala za Luxemburg MOLDAVIJU I TE SILE
Jbt pa Baka je pojeo Husrefa u postavci igre i vodenju utakmice.
- forza_juve
- Kontakt:
Tuga i jad. Ja kada sam pisao da imamo bodove a nemamo igru napadnut sam od pojedinaca.
I dalje igramo mahalski fudbal
I dalje igramo mahalski fudbal
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Odskakala bi da nismo odstupili od ideje koja nas je dovela u ovakvu situaciju lijepo smo se zahvalili mladim igračima posebno Pidri,Šabanoviću i Mustafiću šteta baš a bili smo na dobrom putu. Nadam se da će odgovorni skontati u čemu je greška.
ISTINA ZA VEDRANA!
mAJKE MI OVO JE NAJLOSIJI zRINSKI IKAD KOJI CE NAS DOBIT NA KOSEVU U NAJOREM MOGUCEM TRENUTKU
- TamniVilajet
- Kontakt:
A to je inace vrlo tesko uraditizagorski je napisao/la:Jbt pa Baka je pojeo Husrefa u postavci igre i vodenju utakmice.

- ElCartel11
- Kontakt:
Nema nama ovdje bodova, znaci idemo u nastavak sa +6, poslije sljedeceg kola to lako moze spasti na +3/4, jer je ocigledan pad nasih igraca u formi i Husrefovo yebavanje formacije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
85 min bez sanse, bravo husrefe , brqvo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Toliko mrznje prema Hebibovicu,a STA je sa Tatarom,Rahmanom, Crepuljom,Ahmetom ovu utakmicu.Jbg oni dosli nako.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ovo je odron, igre nema, nismo opasni opste, bez ideje, jedna velika nula. Nesto ne stima.
P.S. Stanojevic je sve zajebo sto je mogo zahebati veceras!
P.S. Stanojevic je sve zajebo sto je mogo zahebati veceras!
U novi boj ...
Igrači nisu ništa krivi. Ipak dali su sve što je u njihovim mogućnostima. Kako se ušlo i kako se postavila ova utakmica od našeg stručnog štaba lahko je zaključiti iz izjave Džakmića na poluvremenu.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ma kakvo odskakanje prijatelju..Stvar je sto svake sezone ostali budu tolko losi da jedna ekipa uhvati zalet i izgleda ko Barcelona...i stane kad tad.paulus je napisao/la:Neka neka imas plus 9 i izadjes ziheraski vidis ti nema dtugog spica dok ne digne produzetak ,. Najttuznije sto sam se ja ponado konacno jedna ekipa odskace , ma **** , sve je to hhala za Luxemburg MOLDAVIJU I TE SILE
I dalje mislim da je Sarajevo 99posto prvak..jer sve i da se tolko potrude da ne osvoje titulu, ove sezone je Zrinjski previse tanak da bi to iskoristio. Sve nesto na silu..al nek ostane vako cisto da bude zanimljivo jos 2-3 kola
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.