FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Husrefov poraz, katastrofa. Mislio sam da me neki igrači više ne mogu razočarati ali sam se večeras sjebao u život.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
čala je murinjo za ovog
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Kakav je belaj bio na istoku?
I ako je neko od vas na zapadu bacajući sok štocirao momka ispred sebe, nek mi se javi.
I ako je neko od vas na zapadu bacajući sok štocirao momka ispred sebe, nek mi se javi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ako Rahmanovic i Tatar ne vracaju na terenu, probaj sa Sisicem (ne daj Boze Resicem) i Kapicem. Nemoj forsirati najgluplji bekovski par u ligi, a imas dva extra momka na klupi... Mijenjaj sablon igre, taktiku, ne mozes uvijek pobjedivati na misice i na ho-ruk, davno smo procitani od svih. Ne znam Bogami, dabogda ovo da hajirli zavrsi.pierce je napisao/la:Prije 20 dana, široki - Sarajevo 0:3... U zadnjih 5 utakmica, Sarajevo 10 bodova, Zrinjski 9... protiv krupe smiješna utakmica, danas je Zrinjski uspio dobiti, ali mi nismo izgubili nista... vi imate luzerski mentalitet, a nadam se da igraci ne... Od vas takvih ih treba zaštititi jer stvarate nervozu... Sta vam je?
Ok, igra losa, trebaju promjene, Husref ograničen, ne koristi sve igrače... To je nažalost tačno. Ali je tačno i da mu nisu vratili npr. rahmanovic i tatar povjerenje u poslednjih par utakmica, a dosta u ofanzivi zavisi od njih, i komplet tim trpi... Ko je bolji od rahmanovica da počinje? Ko će izbaciti benju?
A Rahman i Tatat su posebna prica, likovi produze ugovod i stanu igrati.
Pobili se zbog dresa, nisam vidio ko je bacio dres.skoroalen je napisao/la:Kakav je belaj bio na istoku?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pa zasto je otjeran ?Testo je napisao/la:čala je murinjo za ovog
Ccc isto djeca. Niđe veze.Derdiyok je napisao/la:Pobili se zbog dresa, nisam vidio ko je bacio dres.skoroalen je napisao/la:Kakav je belaj bio na istoku?
Hvala brate.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije otjeran već je dao ostavku.fks74 je napisao/la:Pa zasto je otjeran ?Testo je napisao/la:čala je murinjo za ovog![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Husrefe i u derbiju stavi Bekica i Hebibovica na bekove! Ne dozvoli da zbog djece i neznalica poput Sabanovica i Pidre izgubis titulu kao sto si u Slobodi zbog one njihove djecurlije!!! A da....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kakvi ste vi debili jadni oni najjadniji, tjerate Husrefa, covjeka koji gine za ovaj klub. Donijet ce nam duplu krunu i otice on sam ne brinite se vi samo. Puchke jedne prodane. Da vam dodje Gvardiola nebi vam valjao debili jedni....
HUSREF MUSEMIC!!!!!!
Svi mi koji volimo Sarajevo idemo na Grbavicu po pobjedu, a ne padati nakon jednog pisljivog poraza..... MRŠ
HUSREF MUSEMIC!!!!!!
Svi mi koji volimo Sarajevo idemo na Grbavicu po pobjedu, a ne padati nakon jednog pisljivog poraza..... MRŠ
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Treba I ovo znati

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
scudetto89
- Kontakt:
Ljudi smirite malo tenzije, svi smo napeti zbog poraza i to prvog na kosevu, poslije ovoliko dobrih rezultata, nema potrebe za tenzijama.
Po najmanje je husref kriv ovdje bgm, ja sam uz njega do samog kraja, bolje trenera, a da voli iskreno ovaj klub, necemo nikada imati toliko.
Volim te Sara’ vooo !!
Svi na sugavicu , J*** te zeljooooooo !!!!
Po najmanje je husref kriv ovdje bgm, ja sam uz njega do samog kraja, bolje trenera, a da voli iskreno ovaj klub, necemo nikada imati toliko.
Volim te Sara’ vooo !!
Svi na sugavicu , J*** te zeljooooooo !!!!
04.10.2009 !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Živim za dan kad će iz kluba otići Hebibović i Bekić, ali da vas podsjetim da na terenu igra 11 igrača, od kojih 8 u 180 minuta nije napravilo sprint i zato nismo stvorili ni čistu šansu. Slušam večeras glupane koji nakon primljenog gola ismijavaju neprecizan pas Mujakića i ironično aplaudiraju i urlaju! A takvih ima i ovdje! Popišam vas se usta svima balije jadne koji žive za to da nekoga u životu sputaju! Otvorite debili tabelu i još jednom je pogledajte, posebno ovi koji kažu da ćemo i derbi zijaniti!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ko će nas prenositi u Kupu i, igramo li u srijedu 3.4.
ŠB-Tošk u 17h na ASBiH
ŠB-Tošk u 17h na ASBiH
Mislim da je 10.3. prva utakmica. Naši su dali saglasnost domaćinu da se to pomjeri, nadam se da savez nije zatezao ništa.tm01hzne je napisao/la:Ko će nas prenositi u Kupu i, igramo li u srijedu 3.4.
ŠB-Tošk u 17h na ASBiH
Iduci vikend, idemo na 4 boda prednosti. Onda sa Sirokim, imamo priliku na 6 bodova. Gutavo do kraja, ovi ce koristiti sva sredstva da nas stignu. Ako formu ne dignu, uspjet ce u tome. Prvo ce strumfovi sve uraditi da nas dobiju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igramo desetog goretm01hzne je napisao/la:Ko će nas prenositi u Kupu i, igramo li u srijedu 3.4.
ŠB-Tošk u 17h na ASBiH
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
7.000 večeras na Koševu.
Nemoj ziv bio da gine, nije rat...Amca007 je napisao/la:Kakvi ste vi debili jadni oni najjadniji, tjerate Husrefa, covjeka koji gine za ovaj klub. Donijet ce nam duplu krunu i otice on sam ne brinite se vi samo. Puchke jedne prodane. Da vam dodje Gvardiola nebi vam valjao debili jedni....
HUSREF MUSEMIC!!!!!!
Gospodim "Sta je, tu je" citavu tekmu (kojom mozes rjesiti prvenstvo) igras bez lijevog beka...
Ako je protiv Krupe bilo 7k, noćas je ovo bilo 10k. Protiv Krupe su se prosuli ovi iz saveza, noćas su dobro napisali a prošlu su nas pogurali za dvije milje.MortemHz je napisao/la:7.000 večeras na Koševu.