Upuceni,ako budu u finalu igrali Sarajevo i taj mali klub iz Novog Sarajeva,igra se jedna utakmica na stadionu Asim Ferhatovic Hase. Tako da necete imati prilike raditi ovakva sranja sa ulaznicama i mjestom na tribinama.sreca je napisao/la:sto da mozete bojkotovati i vrijeđati kad nema manijaka-A- je napisao/la:Objektivno gledano ,a ne ono navijacki,ko prodje u duelu Sarajevo-Listica taj je jako blizu finala.
U tom finalu,a nadam se da ce Sarajevo proci,prizeljkujem Zeljeznicar ili Celik.
Samo duel ove trojke u finalu bi vratilo snagu finalu kupa ,jer samo ove tri ekipe mogu sa svojim navijacima adekvatno odraditi predstavu kakva treba biti finale kupa.
Kako god okrenes koje god od ove tri ekipe bile u finalu,puni stadioni,dobra atmosfera i vrlo vjerovatno dobre utakmice...sem ako Kaplan opet ne iskljuci 3-4 igraca![]()
![]()
![]()
KUP BiH 2010/2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: KUP BiH 2010/2011
to je bilo jedne godine i nikad vise nijaz je to sredio u prvom mandatu i ispravio veliku nepravdu-A- je napisao/la:Upuceni,ako budu u finalu igrali Sarajevo i taj mali klub iz Novog Sarajeva,igra se jedna utakmica na stadionu Asim Ferhatovic Hase. Tako da necete imati prilike raditi ovakva sranja sa ulaznicama i mjestom na tribinama.sreca je napisao/la:sto da mozete bojkotovati i vrijeđati kad nema manijaka-A- je napisao/la:Objektivno gledano ,a ne ono navijacki,ko prodje u duelu Sarajevo-Listica taj je jako blizu finala.
U tom finalu,a nadam se da ce Sarajevo proci,prizeljkujem Zeljeznicar ili Celik.
Samo duel ove trojke u finalu bi vratilo snagu finalu kupa ,jer samo ove tri ekipe mogu sa svojim navijacima adekvatno odraditi predstavu kakva treba biti finale kupa.
Kako god okrenes koje god od ove tri ekipe bile u finalu,puni stadioni,dobra atmosfera i vrlo vjerovatno dobre utakmice...sem ako Kaplan opet ne iskljuci 3-4 igraca![]()
![]()
![]()
Nisam ni gledao slike ranije. Na osmoj i dvanaestoj se vidi 16 "kutijica" za žrijebanje na zidu.Madafaka je napisao/la:hahaha, svaka ti cast... ne mogu da vjerujem na sta su sve spremniGroundhopper je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ljudima, vašim vjernim čitaocima pokušavate prodati m... za bubrege!?Postavljate slike sa izvlačenja parova 1/8 finala kupa bih i predstavljate ih kao slike sa današnjeg izvlačenja za 1/4 finala??Šteta što vas je odao čovjek koji je umro prije 14 dana a nalazi se na slici!
Očito nas sve smatrate samo velikim budalama,zna i neko od nas po nešto![]()
![]()
![]()
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Evo ispravljeno je sada, mislim da je onaj ko je objavljivao slike greskom "povukao" slike od proslog zrijeba. Sta ces 
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Finale kupa za sezonu 2010/11 ZELJEZNICAR - OLIMPC

Jesu li ovo kuglice iz Kinder jajeta?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
hahahahah i meni se cini da jesuŽeljovac je napisao/la:
-
Čak Noris
ma ne bih rekoŽeljovac je napisao/la:
sad se postavlja pitanja odakle pare za kinder jaja i koj pojeo ista ??? 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- black hole
- Kontakt:
tromeč širokog i sarajva u 15-ak dana biće to izrazito zanimljivo

slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
djed ti je bio ust.ša i ponosi se tim a sad meni kažeš da hanđ.r divizija nje postojala
Poslali su kod Muniba u Zenici19TM87 je napisao/la:sad se postavlja pitanja odakle pare za kinder jaja i koj pojeo ista ???
Malo se najeo a mogao se i zabaviti za onim malim igrackama
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
nizerazredne ekipe koje su bile u 4.finalu kupa BiH-a
2000/2001: Omladinac Banja Luka (igrao drugu ligu rs), nakon sto su se klubovi iz rs-a ukljucili u takmicenje od cetvrtfinala pa se igrala nekakvo prelazno 4.finale izmedju 4 preostala tima iz rs-a i 4 "odabrana" tima iz fbih-a, omladinac je uspio da izbaci favorizirani celik. nakon pobjede u zenici od 3-2, celik je ipak pobjedio u banja luci ali sa nedovoljnih 2-1. tako je omladinac prosao ali je ispao u cetvrtfinalu od ekipe Sirokog Brijega tijesno. 2-1 izgubio u gostima a 0-1 izgubio kuci u Banja Luci
2006/2007: Mrkaljevic Celic (igrao drugu ligu fbih-sjever), nakon sto je izbacio visocku bosnu i gorazde, u cetvrtfinalu nisu uspjeli da izbace sarajevsku slaviju. bilo je 0-4 u sarajevu, i 3-1 za mrkaljevic u celicu
2010/2011: Branitelj Mostar (druga liga fbih-jug) hoce li i njima biti kraj u cetvrtfinalu?!
2000/2001: Omladinac Banja Luka (igrao drugu ligu rs), nakon sto su se klubovi iz rs-a ukljucili u takmicenje od cetvrtfinala pa se igrala nekakvo prelazno 4.finale izmedju 4 preostala tima iz rs-a i 4 "odabrana" tima iz fbih-a, omladinac je uspio da izbaci favorizirani celik. nakon pobjede u zenici od 3-2, celik je ipak pobjedio u banja luci ali sa nedovoljnih 2-1. tako je omladinac prosao ali je ispao u cetvrtfinalu od ekipe Sirokog Brijega tijesno. 2-1 izgubio u gostima a 0-1 izgubio kuci u Banja Luci
2006/2007: Mrkaljevic Celic (igrao drugu ligu fbih-sjever), nakon sto je izbacio visocku bosnu i gorazde, u cetvrtfinalu nisu uspjeli da izbace sarajevsku slaviju. bilo je 0-4 u sarajevu, i 3-1 za mrkaljevic u celicu
2010/2011: Branitelj Mostar (druga liga fbih-jug) hoce li i njima biti kraj u cetvrtfinalu?!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Jok,eto nece...cuj Branitelj. Namjestili ste zrijeb i tisina: Branitelj Mostar (druga liga fbih-jug) hoce li i njima biti kraj u cetvrtfinalu?!
- black hole
- Kontakt:
oćeli biti prijenos tekme kupa na bht1 mislim kad su već prenosili borca i želju da bi i sada mogli nekoga a po meni je to tekma sarajevo široki koja je sigurno najzanimljivija iako su i ostali parovi sigurno na svoj način zanimljivi
slomiti nas nisu mogli najjači na svjetu jer smo krvlju branili hrvatsku nam svetu
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Siroki je poznat da uvijek rado pristaje na prijenos. Sarajevo ne dijeli taj entuzijazam,mada ove sezone ide nabolje,dali su prijenose protiv Borca i Olimpika,ali su sudije na tim utakmicama toliko navlacile za njih,da su bili izlozeni lavini napada sa svih strana,tako da vjerujem da bi oni radije da to sve prodje bez prijenosa
.
što se tiče Širokog, ako ne bude na bht1 bit će na livestreamu jer Široki od sada ima i prijenos preko interneta svojih utakmica.Neprilagodjen je napisao/la:Siroki je poznat da uvijek rado pristaje na prijenos. Sarajevo ne dijeli taj entuzijazam,mada ove sezone ide nabolje,dali su prijenose protiv Borca i Olimpika,ali su sudije na tim utakmicama toliko navlacile za njih,da su bili izlozeni lavini napada sa svih strana,tako da vjerujem da bi oni radije da to sve prodje bez prijenosa.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kaze predstavnik Branitelja - optimista sam u prolaz dalje
Mislim da bi kujo trebao neko saopstenje napisati povodom toga....mislim toliko ih potcjeniti

Mislim da bi kujo trebao neko saopstenje napisati povodom toga....mislim toliko ih potcjeniti
UPS je napisao/la:Kaze predstavnik Branitelja - optimista sam u prolaz dalje![]()
![]()
![]()
Mislim da bi kujo trebao neko saopstenje napisati povodom toga....mislim toliko ih potcjeniti![]()
![]()
Nek pozovu igrace na dotojanstvo kako to dobro zvuci!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:
black hole je napisao/la:tromeč širokog i sarajva u 15-ak dana biće to izrazito zanimljivo![]()
![]()
Jeste. Nek' pobjedi bolji
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.