FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

jacky09
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la jacky09 » 27 okt 2010, 08:23

[youtube][/youtube]
...što je više lome to je volim jače...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 okt 2010, 10:15

odlicna utakmica 8-) bayo je kao i obicno dominirao i samo je na momente dopustao bremenu da predje p´o centra :x
jbg., morali su-da publika ne pocne napustati stadion.
kad je izvlacenje za 1/8 finala?
jah, da napisem nesto momcima koji ocekuju ´robu´.
dakle, ´´roba´ je stigla jos jucer, spakovana je i ceka da krene put najljepse zemlje.
ovdje vam pisem jer me mrzi da napisem dvije pp :oops: :D
doktore, ja ne znam kako fercera nasa posta pa cu tvoj dres dati omeru a on ce se pobrinuti da isti doputuje do tvoga doma 8-) vi se dogovorite oko detalja.
ps
samo da kazem i to da sa liste prijatelja(najboljih prijatelja) brisem onog xxx(pretjerao sam, al´ ostalo stoji :x ), tj. moda ove teme kojem necu ni ime da spominjem. :x uz pjesmu

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: secer, dana/u 27 okt 2010, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 27 okt 2010, 12:20

mogli ste 5 komada komotno fasovat danas...a hamit ako ovako nastavi bice veselo,mogao bi bilal na hladzenje mal na klupu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 okt 2010, 12:36

Eto sece eto veselja. :D
Nego, seceru kad dolazis u najljepsu? Neko me nestrpljenje scepalo. :oops: :oops:
gruezi je napisao/la:mogli ste 5 komada komotno fasovat danas...a hamit ako ovako nastavi bice veselo,mogao bi bilal na hladzenje mal na klupu
Mogli, ali nismo. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 okt 2010, 13:09

geronimo je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
geronimo je napisao/la:samo čekam kada će effe početi kritikovati van gaala. :D
stvarno ima dosta materijala za tako nešto, ali eto svi se nadamo boljem. pa i toj formaciji sa dva napadača, barem u odsustvu roberyja.
ma et rezultat je štimao, pa sam ga malo postedio...ali u nekim stvarima covjek stvarno jest tvrdoglav:))
vidiš da sam osjetio. :mrgreen:
kvaka je u tome što njega vade prošlosezonski rezultati, što kod uprave, što kod nas navijača. inače bi padale mrtve glave. :lol:
nije teško provjeriti, ja sam bio za njega od samog početka i nakon lošeg starta (blago rečeno) prošle sezone. i dalje sam pro van gaal, za razloge me ne pitaj. valjda osjećaj ili intuicija. :D
ma i ja sam pro van gaal zbog nekog osjecaja...vidi se da covjek ima pobjednickog mentaliteta, ima gard i po tome jeste pravi covjek za bayern, veliku je stvar napravio prosle sezone sa ekipom....medjutim nekad me iznervira i kad treba kritikovat onda kritikujem.....ova utakmica vadi bayern, vadi van gaala al mora se neka serija i u prvenstvu ubrzo startat.....samo i prije sam rekao van gaal bi mogao bez titule njemackog prvaka prezivit na klupi bayerna jedino ako bi osvojio kup i dogurao sto dalje u ligi prvaka il jednostavno da osvoji ligu prvaka.... :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 okt 2010, 15:42

Omerbavarac je napisao/la:Eto sece eto veselja. :D
Nego, seceru kad dolazis u najljepsu? Neko me nestrpljenje scepalo. :oops: :oops:
aBd sutra 8-)

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 okt 2010, 18:37

secer je napisao/la: samo da kazem i to da sa liste prijatelja(najboljih prijatelja) brisem onog homica, tj. moda ove teme kojem necu ni ime da spominjem. :x
Pitam se cime li je to zasluzio. :?
#divovi

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 okt 2010, 19:11

cime je zasluzio da bude izbrisan sa liste meni bliskih?
hm, duga prica :evil: al´ bolje je da ne znas.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 okt 2010, 19:39

šta je šećeru, šta je bilo :?: reci raji đe zapelo. hajde dok se nisi uhvatio volana, tipkaj nam malo ko i šta zavadi dva brata. :D
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 okt 2010, 20:04

ludi van gaal se zahvalio blatteru što nije uveo pomoćna sredstva za sudije, poput mogucnosti da se neka scena na stadionu pogleda na ponovljenom snimku, jer u tom slucaju ne bi bio poništen "čist gol" werdera kako kaže naš samoprozvani feierbiest....... :D :D :D :D :D :D ima čovjek stvarno smisla za humor,et gero van gaal me sad nasmijao i nakon duze vremena sam ga morao i pohvalit..... :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 27 okt 2010, 20:29

recite ovoj nesreci da sam ga stavio na ignore listu i da mu je trud uzalud to sto se meni obraca. ako se meni obraca :evil:
ps
volan u ruke? :lol:
pa nisu valjda tol´ko ludi da meni daju da pilotiram :?
al´ sta znas, mozda bi cova i znao 8-)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 27 okt 2010, 20:39

Nisam gledao tekmu, ali po ovom sazetku i komentarima, opet dosta srece, i sudijska odluka koja je uveliko uticala na razultat. I fakat, na ovom pregledu sto je gero stavio, za ono se faul ne bi svirao ni u nasoj ligi.
Golcina Bastiana, nema sta.
Podhitno nam treba igra, treba nam par solidnih, uvezanih pobjeda da malo "dodjemo sebi".
Imam osjecaj da se sve nekako provlacimo, i ovo sto pobijedimo, vile nas pronosaju. A osvetit ce nam se to, i obicno se to desi u trenutku kad uganjamo najbolju formu.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 okt 2010, 21:25

Kako se zove nesretnik koji je sudio utakmicu?
#divovi

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 27 okt 2010, 22:51

Ribery: Vraćam se za dva tjedna

U razgovoru za minhenski Abendzeitung francuski krilni nogometaš Bayerna Franck Ribery najavio je svoj skori povratak na travnjake...

Ozlijedio je Ribery gležanj desne noge u susretu 5. bundesligaškog kola protiv Hoffenheima, te otad nije zaigrao.

- Ovaj tjedan sam mogao trčati bez bolova, pa mislim da ću za dva tjedna biti spreman za igru - objasnio je Ribery.

Ipak, njegov trener Louis van Gaal manje je optimističan.

- Teško je vratiti se nakon ozljede. Kada igrač nakon ozljede nastavi s treninzima treba mu vremena, budući je izgubio pravi ritam treniranja i fizička kondicija nije mu na razini - objasnio je Van Gaal.

U pet odigranih bundesligaških susreta ove sezone Ribery je upisao dvije asistencije.

Ovaj dok se vrati zavrsit ce polusezona :lol: :lol: :lol: :lol:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 okt 2010, 23:14

Cestitam na zasluzenoj odbrani titule u DFB Kupu. Jedino sami sebe mozete pobjediti, i jedini konkurent koji Vam jos sada moze zaprijetiti je Schalke, ovo ostalo bi sve trebali proci bez problema ili kuci ili na strani, zavisno od toga koga Vam zdrijeb dodijeli.
To je ono sto sam govorio, Bayern i kada nije u formi pobjedjuje i grabi ka zacrtanim ciljevima, a ostale ekipe koje su u vrhunskoj formi ispadaju od slabijih ekipa po kvaliteti, a sta ce tek biti kada se vratite u formu, i kada se vrate Ribery i Robben ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 okt 2010, 23:17

secer je napisao/la:dakle, ´´roba´ je stigla jos jucer, spakovana je i ceka da krene put najljepse zemlje.
ovdje vam pisem jer me mrzi da napisem dvije pp
doktore, ja ne znam kako fercera nasa posta pa cu tvoj dres dati omeru a on ce se pobrinuti da isti doputuje do tvoga doma vi se dogovorite oko detalja.
secer je napisao/la:aBd sutra
šećo, obje ti se ruke pozlatile i znaj da ti dugujem (barem jednu) doživotno, bilo kada i bilo gdje :D :D :D

Što se Bayernove povrijeđene liste tiče, Klose je istegnuo mišić na treningu i sigurno neće nastupati protiv Freiburga, dok su se Breno i Conteto priključili ekipi na treninzima, ali još nije izvjestan povratak na teren...
Sent from my Philips Smart TV.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 okt 2010, 05:38

gero... :? druze jes´ tu... :? znas ti da se ja salim, ili... :? ti si bio i ostajes moj najbolji drugar na forumu 8-)
khm, zasto sam se uopste odlucio da napisem ovaj post :?:
zelim da obavjestim administraciju da cu za vrijeme boravka u bih registrovati jos jedan nik jer ne znam sifru za ovaj :oops: eto, da ne bude neki belaj, odlucih da obavjestim na vrijeme. 8-)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 28 okt 2010, 12:23

Ostali smo i bez Klosea, 3 sedmice. Pravo nas je krenulo :roll:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... n-aus.html

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 okt 2010, 17:57

ribery je napisao/la:Ostali smo i bez Klosea, 3 sedmice. Pravo nas je krenulo :roll:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... n-aus.html
Pa dobro, mozda ovo i nije neka najnovija vijest s obzirom da je vec bio povrijedjen, ali vrijedi znati da cemo biti liseni njegovih usluga u narednih mjesec dana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer2
Kontakt:

Post Postao/la secer2 » 28 okt 2010, 18:48

izabrao sam takav nikda me dusmani ne mogu prepoznati 8-) :lol:
ps
omere, daj posalji br. mob. jbg., papiric sa tvojim brojem mi je ostao na stolu.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []