Pa i onako je nemaSarmelino je napisao/la:Tuzlanska cesmovaca je kurcina
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Pa bolje se ubiti, nego sabirati s nekim Sarmelom ili Mogijem more li goreSarmelino je napisao/la: I ti bi se sabro da se druzis s kim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Helco me doveo u drustvo lika koji ima vise tetovaza na celu nego zubiharden je napisao/la:Pa i onako je nemaSarmelino je napisao/la:Tuzlanska cesmovaca je kurcina
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
imam za tebe tužne vijesti...legenda reala je napisao/la:Pa bolje se ubiti, nego sabirati s nekim Sarmelom ili Mogijem more li goreSarmelino je napisao/la: I ti bi se sabro da se druzis s kim
Imam zbirku 63 uokvirene Jana poruke lažnog Koeljaharden je napisao/la:treba na pive ubacit one porukeOsim13 je napisao/la:Hardene što bi tu pio bez ikakve poruke, bolja ona obična dobiješ poruku :ljubav:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slazem se fakat, nije cudo sto njih nikad ne srecem kad sam gospodin cojk.legenda reala je napisao/la:Pa bolje se ubiti, nego sabirati s nekim Sarmelom ili Mogijem more li goreSarmelino je napisao/la: I ti bi se sabro da se druzis s kim
Nadam se da je na stolu sve iz BingaPenaltiky je napisao/la:
Živilo radnicko samoupravljanje
kikiriki je iz konzuma jbg
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jes bio na utakmicituzlak1987 je napisao/la:Slazem se fakat, nije cudo sto njih nikad ne srecem kad sam gospodin cojk.legenda reala je napisao/la:Pa bolje se ubiti, nego sabirati s nekim Sarmelom ili Mogijem more li goreSarmelino je napisao/la: I ti bi se sabro da se druzis s kim
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja koelja mrzim malo više od nure bazdulj hubijar, zato se i zovem po njemu, da mu omalovazim djelaOsim13 je napisao/la:Imam zbirku 63 uokvirene Jana poruke lažnog Koeljaharden je napisao/la:treba na pive ubacit one porukeOsim13 je napisao/la:Hardene što bi tu pio bez ikakve poruke, bolja ona obična dobiješ poruku :ljubav:pravi je na forumu naravno
- legenda reala
- Kontakt:
recicoelho41 je napisao/la:
imam za tebe tužne vijesti...
Pa kad ih sretneš dobro se zapitajtuzlak1987 je napisao/la:
Slazem se fakat, nije cudo sto njih nikad ne srecem kad sam gospodin cojk.
jbo te grah, slikaj studenticePenaltiky je napisao/la:Živilo radnicko samoupravljanje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ja dobra hastala u domaćina, sarmele vidiš kako se živi a ne na radijatoru
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zove na pivo a na grah nista
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
jel te zvao na studentice?Sarmelino je napisao/la:Zove na pivo a na grah nista
prestaroharden je napisao/la:jel te zvao na studentice?Sarmelino je napisao/la:Zove na pivo a na grah nista
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
bolje maloljetna osmica nego punoljetna sestica
sto, helco ima najplavlje oci forumaASD je napisao/la: vjerovatno i preruzno
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 4 gosta.