JE3EMO ULTRASE!Tito_1922 je napisao/la:Svaka cast na paroliSretno u nastavku i naravno da slavite tituli a hocete to vam zele Rodjeni od srca!
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
JE3EMO ULTRASE!Tito_1922 je napisao/la:Svaka cast na paroliSretno u nastavku i naravno da slavite tituli a hocete to vam zele Rodjeni od srca!
![]()

Pojasni mi ovo "gine za klub"?Amca007 je napisao/la:Kakvi ste vi debili jadni oni najjadniji, tjerate Husrefa, covjeka koji gine za ovaj klub. Donijet ce nam duplu krunu i otice on sam ne brinite se vi samo. Puchke jedne prodane. Da vam dodje Gvardiola nebi vam valjao debili jedni....
HUSREF MUSEMIC!!!!!!
Svi mi koji volimo Sarajevo idemo na Grbavicu po pobjedu, a ne padati nakon jednog pisljivog poraza..... MRŠ
Ma i da osvoji titulu/duplu pametnije mu je možda da sam odstupi, tako bi barem otišao ko gospodin.brojjedan je napisao/la:Ako dobijemo **** na šugavici, ostaviti Husrefa, jer to donosi titulu. Ali vec veceras poceti traziti zamjenu za njega, svakako. Ova ekipa više ništa ne igra.
Vi niste pravi navijacinukleusmember je napisao/la:imao sam loš predosjećaj prije tekme što i nije bilo teško za osjetiti poslije krupe,osvojili ili ne titulu ove godine mi pod hitno moramo naći normalnog trenera,za resića koji je najveći talenat poslije škore je već kasno za ovu sezonu jer ga nema na mapi,ovo za pidru stvarno nemam riječi ogorčen sam,halila???ooo Bože,treba biti pošten pa reći i da su ostali za qurac osim vladana(kojeg sam najviše kritikovao),nihada i laze,nagovorim nekako jarana da dodje na tekmu i kada je došao kući javlja mi da je sam sebe pljunuo u ogledalo![]()
![]()
VVVBK
Samo mi objasni kako to donosi titulu?brojjedan je napisao/la:Ako dobijemo **** na šugavici, ostaviti Husrefa, jer to donosi titulu. Ali vec veceras poceti traziti zamjenu za njega, svakako. Ova ekipa više ništa ne igra.
Boli buraz jer se raja s porodicom vratila ove dije tekme, tona roditelja s djecom, starijih ljudi, mladih... daju 10 maraka i u 180 minuta ne vide 100% priliku? Sampionski?MortemHz je napisao/la:Boli ovaj poraz više i pored svih sjajnih rezultata
Ne branim ovu dvojicu al sta je veceras uradila navalna linija Tatar, Halil, Rahmanovic ?Derdiyok je napisao/la:Za Bekića i Hebiba, centaršut 8:19, čovjek više na samrti nego što je u penziji.
Hoćeš uši da ti izvučem?Zeljo92 je napisao/la:Benkara21 je napisao/la:Ja ne vjerujem šta gledam Bgm eto
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 11 gostiju.