Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ja te zovem da gledamo kako tosk ubi velez a ti nes
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Ipak sam se zezno nisi ni Sarmelov nivocoelho41 je napisao/la:
Vjerujem da je ovo trenutno šok za tebe ali to je sasvim normalno da prolaziš kroz prvu fazu negiranja bolesti, dalek je put do potpunog prihvatanja. Šta god treba tu smo.
harden je napisao/la:ja te zovem da gledamo kako tosk ubi velez a ti nes
a đesi da gledaš kako mi bijemo Veleža
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 30 mar 2019, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ono je bio 4D sah toska. kombinovan sastav, povedes na ht, uzmes pare na poluvremenu i prodas velezu da udjeharden je napisao/la:ja te zovem da gledamo kako tosk ubi velez a ti nes
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
dosta se identiteta ovdje raskrinkalo, ali ne dovoljno, ti si sljedeći, pozivam te da se predaš sarmelu u PP, on nam je glasnogovornik za te stvari, da ne bi upotrebljavali siluOsim13 je napisao/la:Razgovor je najvažniji
I zamisli umjesto ovakvih razgovora pričati o religiji i politici, big L
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
neće u klan pyyzdacoelho41 je napisao/la:dosta se identiteta ovdje raskrinkalo, ali ne dovoljno, ti si sljedeći, pozivam te da se predaš sarmelu u PP, on nam je glasnogovornik za te stvari, da ne bi upotrebljavali siluOsim13 je napisao/la:Razgovor je najvažniji
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ljutnja – Zašto ja? Nije pošteno! Kako se to meni moglo dogoditi? Tko je kriv? Kada čovjek prijeđe u drugu fazu, shvaća da s negiranjem više ne može dalje nastaviti. Zbog pogrešno usmjerenih osjećaja bijesa i ljubomore u ovoj fazi ljutnje poprilično je teško brinuti se za pojedinca. Sama ljutnja se može izražavati na više različitih načina; ljudi mogu biti ljuti na sebe, druge i to pogotovo one najbliže. Zato je jako važno ne suditi i ne shvaćati osobno ljutnju koja dolazi od osobe koja je u ovoj fazi žalovanja.legenda reala je napisao/la:Ipak sam se zezno nisi ni Sarmelov nivocoelho41 je napisao/la:
Vjerujem da je ovo trenutno šok za tebe ali to je sasvim normalno da prolaziš kroz prvu fazu negiranja bolesti, dalek je put do potpunog prihvatanja. Šta god treba tu smo.
mislis sudija bije a vi gledate?legenda reala je napisao/la:a đesi da gledaš kako mi bijemo Veležaharden je napisao/la:ja te zovem da gledamo kako tosk ubi velez a ti nes
prvo poluvrijeme presli dva puta centar a dali tri golaSarmelino je napisao/la:ono je bio 4D sah toska. kombinovan sastav, povedes na ht, uzmes pare na poluvremenu i prodas velezu da udjeharden je napisao/la:ja te zovem da gledamo kako tosk ubi velez a ti nes
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BoixosNois1899
- Kontakt:
coelho agent na tajnom zadatku. Razotkriva identitete forumaša okolo po društvenim mrežama. Nebitno kako znam.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
ulazimo nagodinuharden je napisao/la: prvo poluvrijeme presli dva puta centar a dali tri golaja gledam i ne vjerujem, reko kakve su ovo mudzize
znam da imas fejzbuk ocekujemo te u četu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Bio nekad, sad je java.Aerials je napisao/la:Je l' to neki san?![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Ma važna su tri bodaharden je napisao/la:mislis sudija bije a vi gledate?legenda reala je napisao/la:a đesi da gledaš kako mi bijemo Veležaharden je napisao/la:ja te zovem da gledamo kako tosk ubi velez a ti nes![]()
Ma jaka je ekipa taj Tošk na mene su ostavili najbolji dojam od svih ekipa koje su nam gostovale, mi smo se branili nismo znali šta nas je snašlo i nekako smo izvukli 0:0 oni ulaze u šanse kako hoće još nam je tad i Dizdarić igro al džaba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
JEL VAS STRAH HIFE I MADIJA
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Rekli su mi već, još je bio dva metra od mene na tribini, al nisam prijavio sarmelu samo sam suptilno kosu zavezoPenaltiky je napisao/la:Koeljo lici na peska Kunosica sa PMFA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije zar?Penaltiky je napisao/la:Koeljo lici na peska Kunosica sa PMFA
U Tešnju SILASarmelino je napisao/la:JEL VAS STRAH HIFE I MADIJA
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
ko je onaj gospodin sa tetovazama na celuPenaltiky je napisao/la:U Tešnju SILASarmelino je napisao/la:JEL VAS STRAH HIFE I MADIJA
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Dobra salama Madijeva ona plava iako ne podnosim tu vrstu proizvodaSarmelino je napisao/la:JEL VAS STRAH HIFE I MADIJA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
jesi propo, ja ne jedem uopste madijeve proizvode, shitOsim13 je napisao/la:Dobra salama Madijeva ona plava iako ne podnosim tu vrstu proizvodaSarmelino je napisao/la:JEL VAS STRAH HIFE I MADIJA
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi