Ispred ovih iz BIH dvije klase. Ima halal.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Ja Zlatiborac derem 
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 31 mar 2019, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
fali mi magnezija
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Meni Bajra suđuke i paštete najbolje valatuzlak1987 je napisao/la:Ja Zlatiborac derem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Treba ti cisterna vode poslije.legenda reala je napisao/la:Meni Bajra suđuke
Joj ima ona Ovako plava podriguša salama, kad se nje napucaš polumrtav si
samo bajrin kulen sa dobrim sirom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
il jedem argetu il ne jedem pastetu nikako
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kad mi prahne ja skoknem do Tržnice i uzmem suhovine. Nedavno sam nešto uzeo, 30 KM kila, zamalo je do kuće nisam pojeo, tako je dobro, sočno.
nikad se gluplje nisam osjecao nego kad sam vadio komadice pastrme iz argete jer sam mislio da su ostatci kruha od prosli put, nisam ni znao da je pastrma jbm ti zivot glupi, ima milijardu vrsta pastete
trebalo mi sat vremena da pola pastete pojedem
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
I Vlašićka meni extraharden je napisao/la:samo bajrin kulen sa dobrim sirom
Ja uzimam onu Vlašićku kobasicu i meni je extra nemam tih problema poslijesljivo je napisao/la:Treba ti cisterna vode poslije.legenda reala je napisao/la:Meni Bajra suđuke
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
samo klasicna, ostalo je za snobineharden je napisao/la:nikad se gluplje nisam osjecao nego kad sam vadio komadice pastrme iz argete jer sam mislio da su ostatci kruha od prosli put, nisam ni znao da je pastrma jbm ti zivot glupi, ima milijardu vrsta pastete
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Bila je neka pašteta sa suhim mesom, ja konto pokvarena.harden je napisao/la: trebalo mi sat vremena da pola pastete pojedem
To je ta jbtsljivo je napisao/la:Bila je neka pašteta sa suhim mesom, ja konto pokvarena.harden je napisao/la: trebalo mi sat vremena da pola pastete pojedem
ma vlasicka tanka, bolji je onaj crvenkasti kulen, mrvicu ljutlegenda reala je napisao/la:
I Vlašićka meni extra
al jest dobro to sa jajima zapeci
A gljive i suho na plati?harden je napisao/la:al jest dobro to sa jajima zapeci
jel vas stid
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
gljive ne jedem otkad sam se otrovao jednom hehe lijepa iskustva nikad vise, 16 dana sam na slamku jeo, jos dijete biosljivo je napisao/la:A gljive i suho na plati?harden je napisao/la:al jest dobro to sa jajima zapeci
suhog more uvijek, samo nek je dobro slano
ako imas 4 slova u imenu gej si
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja mislim da je 5 ipak indikatorSarmelino je napisao/la:ako imas 4 slova u imenu gej si
K U R A C (5)
Ovo na račun legendeSarmelino je napisao/la:ako imas 4 slova u imenu gej si
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sad ću ti reći šta je iz dženeta: kalcona od piletine i gljiva, sos pavlaka, kečap, i parmezan.harden je napisao/la:suhog more uvijek, samo nek je dobro slano
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google [Bot], VensanKasel i 19 gostiju.