HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
GradKamena2
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Hvala !
Ma i nije toliko bilo valjanja,malo nista spektakularno,nego kad gubis to izgleda 10 puta gore,bilo je i opravdanih situacija,pogledaj snimku lakse ces upratit.
Mislio sam da je sve gotovo al sad ponovo imam osjecaj da ce frstit na sve strane.
Ma i nije toliko bilo valjanja,malo nista spektakularno,nego kad gubis to izgleda 10 puta gore,bilo je i opravdanih situacija,pogledaj snimku lakse ces upratit.
Mislio sam da je sve gotovo al sad ponovo imam osjecaj da ce frstit na sve strane.
Obrana nam sa Brkićem-Gojkovićem i Jakovom kao beton djelovala, sa nikakvom igrom prema naprijed do tri boda protiv skoro sigurnog novog prvaka,
ali mi smo Zrinjski i ko nam brani...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- hskzmostar
- Kontakt:
Ma neka ih malo panika sahvata sigurno je to da ce noge biti teske protiv Zelje pogotovo kad znas da nama dolazi Krupa, neka se malo jos znoje iako su realno igrali najbolji i najljepsi nogomet ove godine ali eto to je premijer liga BiH, opet imam osjecaj da je dobra stvar sto smo iz Kupa ispali jer Sarajevo igra sve gore(podsjecaju na nas sa pocetka proljeca) dok se nasi polako dizu dolaskom Mandica.Taramba je napisao/la:Obrana nam sa Brkićem-Gojkovićem i Jakovom kao beton djelovala, sa nikakvom igrom prema naprijed do tri boda protiv skoro sigurnog novog prvaka,
Ne znam zasto ali jos uvijek cekam Sovsica do poveze redove pogotovo za male utakmice.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Bravo decki ovo je nasa prilika koju nesmijemo propustiti!
Sljedeca 3 kola u travnju rjesavaju dosta toga. Mi igramo 3 domace utakmice i mozemo uz odlicnu formu uzet svih 9 bodova, dok Sarajevo ima 3 teske utakmice, plus kup utakmice gdje Husfer jako malo rotira. Ako nista draho mi je barem sto ce ovi derbiji protiv Zelje i na Pecari nesto znacit pa da se uziva u nogometu, a sto Baka kaze nek se oni i dalje sekiraju oko titule, mi necemo.
The Nobles ⚔
Mozda docekamo sada kada nam je najpotrebnije Sovsica i Veselinovica kao tajno oruzje u napadu uz Curjurica i Mandica,Dena94 je napisao/la:Sljedeca 3 kola u travnju rjesavaju dosta toga. Mi igramo 3 domace utakmice i mozemo uz odlicnu formu uzet svih 9 bodova, dok Sarajevo ima 3 teske utakmice, plus kup utakmice gdje Husfer jako malo rotira. Ako nista draho mi je barem sto ce ovi derbiji protiv Zelje i na Pecari nesto znacit pa da se uziva u nogometu, a sto Baka kaze nek se oni i dalje sekiraju oko titule, mi necemo.
za obranu se ne moramo sekirati, dok god nam Barisic nije na terenu...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- prisonbreak
- Kontakt:
Renato odlicno odigrao, odmah sam ja za njega govorio da jedan od jacih stopera, dok su ga ostali osudjivali.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
GradKamena2
- Kontakt:
Dobar Gojkovic pravo ,igra na sigurno ne izmislja toplu vodu.
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Iduće sezone u paru s Barbarićem nadamo se malo inteligentijoj zadnjoj liniji ( svaka čast Slobi) . 
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
-
ultras94mostar
- Kontakt:
Ima li itko ikakvu informaciju sta se desava sa Tomislavom Barbaricem? Zasto ga nema bar na klupi? Ipak je to jednp zvucnije ime u ekipi, sa finom karijerom
- prisonbreak
- Kontakt:
Ukradeji je bio na klupi sinocultras94mostar je napisao/la:Ima li itko ikakvu informaciju sta se desava sa Tomislavom Barbaricem? Zasto ga nema bar na klupi? Ipak je to jednp zvucnije ime u ekipi, sa finom karijerom
Sasvim jasno. Za utakmicu su dosta 3 stopere, posto su Barisic i Jakovljevic standardni, Gojkovic je uletio kao 3, odnosno prinova koja se najbolje pokazala, Barbaric tek upada, kosto je jucer, kad se neko od ove trojice ozljedi. Jedino nejasno je sto smo dovodili 3 nova stopera, ali nema veze, neka ih.ultras94mostar je napisao/la:Ima li itko ikakvu informaciju sta se desava sa Tomislavom Barbaricem? Zasto ga nema bar na klupi? Ipak je to jednp zvucnije ime u ekipi, sa finom karijerom
The Nobles ⚔
-
ultras94mostar
- Kontakt:
Nije po meni puno toga nejasno kao ni svima, zasto 5 stopera, zasto Bekic, zasto Veselinovic, zato 3 pm..? **** od lige i klubova nam se svodi na losu infrastrukturu i vrbovanje slobodnih igraca ili koji trebaju produziti ugovor, sve dok se ne pocne konkretno ulagati u klub i ne kupi kvalitetan napadac do tada nece imati tko zabiti gola. A ako nastavi ovako dugo, dugo cemo se jos nacekati da nas potrefi golgeter tipa Bilbije.Dena94 je napisao/la:Sasvim jasno. Za utakmicu su dosta 3 stopere, posto su Barisic i Jakovljevic standardni, Gojkovic je uletio kao 3, odnosno prinova koja se najbolje pokazala, Barbaric tek upada, kosto je jucer, kad se neko od ove trojice ozljedi. Jedino nejasno je sto smo dovodili 3 nova stopera, ali nema veze, neka ih.ultras94mostar je napisao/la:Ima li itko ikakvu informaciju sta se desava sa Tomislavom Barbaricem? Zasto ga nema bar na klupi? Ipak je to jednp zvucnije ime u ekipi, sa finom karijerom
- hskzmostar
- Kontakt:
Nema sekirancije bit ce sve dobro na kraju sezone nije niti drugo mjesto bas lose jer smo zadnje tri godine bili prvaci tako da nismo neki drastican pad dozivjeli.
Ako se ukaze prilika za prvo mjesto ok ali vise sumnjam u nase dobre igre nego u FK Sarajevo da ce kiksat.
Jednostavno kriminalni smo do Koseva bili sad hoce li igraci odcepiti vidjet cemo iduca tri kola koja su veoma veoma bitna.
Ako se ukaze prilika za prvo mjesto ok ali vise sumnjam u nase dobre igre nego u FK Sarajevo da ce kiksat.
Jednostavno kriminalni smo do Koseva bili sad hoce li igraci odcepiti vidjet cemo iduca tri kola koja su veoma veoma bitna.
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Baš to... Imamo solidnu obranu i nelos vezni red, katastrofalan napad, ekstra trenera, pa se sa takvom ekipom moraš zadovoljiti drugim mjestom.... Ali bekic i veselinovic u županijskoj ne bi zabijali (možda iz penala), tako da ako se na ljeto ne dovede DOBAR napadač ne treba ni igrat europuhskzmostar je napisao/la:Nema sekirancije bit ce sve dobro na kraju sezone nije niti drugo mjesto bas lose jer smo zadnje tri godine bili prvaci tako da nismo neki drastican pad dozivjeli.
Na prvo mjesto stani i ostani!
- prisonbreak
- Kontakt:
Koliko se Pezer popravio, strasno je odigrao prvo poluvrijeme.
- hskzmostar
- Kontakt:
Siroki 1:1
RADNIK 0:0
Mladost 0:0
GOSK 1:0
Sarajevo 1:0
KRUPA 2:0
U 7 kola primili samo 1 gol sto treba pohvalit.
Sta bi bilo da je ostao Todor, Bilbija i da je ovaj Sovsic zdrav to nikad necemo saznat kuknjava
Sta bi bilo da je ostao Todor, Bilbija i da je ovaj Sovsic zdrav to nikad necemo saznat kuknjava
Realno gledajuci nas su pokopali Misini porazi na pocetku sezone + teret Europe, nakon toga smo imali samo jedan kiks protiv Zvjezde. Ova 3 remija su definitivno efekat odlaska Bilbije i Todora, jer smo u napadu bili totalno izgubljeni. Da smo mi imali kompletnu ekipu citavu sezonu, sad bi bila skroz druga prica i to ne treba nagadjat. Ali glupo je zbog tog glavu razbijat.hskzmostar je napisao/la:Siroki 1:1
The Nobles ⚔
-
Truba1905burazeru
- Kontakt:
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.