Musemić: Vjerujem da protiv Zrinjskog nećemo ponoviti izdanje iz meča s KrupomLaznjak je napisao/la:
Monchi jesi to ti? Izvini molim te
i vaistinu
koje pripreme 15 dana
odmorni , rastrčani, prilike se nizale samo
tako da pišem
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Musemić: Vjerujem da protiv Zrinjskog nećemo ponoviti izdanje iz meča s KrupomLaznjak je napisao/la:
Samo se mi spremamo. Ostali se provode. Ako nisi naviko na ovo onda nesto nije u redu. Imas prednost 6 bodova. Prvi si i u finalu kupa jednom nogom. Ne vidim cemu toliki sarkazam?Denchi je napisao/la:Musemić: Vjerujem da protiv Zrinjskog nećemo ponoviti izdanje iz meča s KrupomLaznjak je napisao/la:
i vaistinu![]()
koje pripreme 15 dana![]()
![]()
tako smo bili spremni za zrinjski svakim potezom je bilo jasno da smo se spremali za protivnika
jer nema igre, ne možeš priliku napravit, ni drugom ni zadnjem, kućiLaznjak je napisao/la:Samo se mi spremamo. Ostali se provode. Ako nisi naviko na ovo onda nesto nije u redu. Imas prednost 6 bodova. Prvi si i u finalu kupa jednom nogom. Ne vidim cemu toliki sarkazam?Denchi je napisao/la:Musemić: Vjerujem da protiv Zrinjskog nećemo ponoviti izdanje iz meča s KrupomLaznjak je napisao/la:
i vaistinu![]()
koje pripreme 15 dana![]()
![]()
tako smo bili spremni za zrinjski svakim potezom je bilo jasno da smo se spremali za protivnika
ma kakav lasta i bilbijaPantelija je napisao/la:Halo, laznjak, inzinjeru, ljudi su ostali bwz 3 najbolja igraca na polusezoni, najboljeg strijelca i asistenta, najboljeg krila, ostali su prije ove utakmice bez stokica, najboljeg igraca, ostali bez sovsica, nemaju ni jednog napadaca, 4 anonimusa pocela utakmicu jedan od 17 godina! O cemu bolan pricas? Ovo je 3. Sastav zrinjskog, kunem ti se Bogom da mi ne bi bili prvaci da au Lasta i Bilbija ostali do kraja sezone! Nasa je sreca sto su svibdrugi **** i sto cemo vjerovatno uzeti titulu iako u dvije utakmice kuci u 180 min nismo napravili 100% priliku!
Ps. Sve ovo syo mi gledamo, gledali su navijaci slobode kada je na proljece forisarnjem u istio i klupu i prvih 11, pa na kraju sjajne sezone ostali suhaka k.ur.ca
Vrijedi li majstore ? Lijepo jeste voljeti FKS i doci na najneuslovniji stadion (ima nesto kad je 2.000 ljudi) , ali sa 60+ god. i 50 staza uz FKS , kazem ti vas ste dvoje vaznijiLaznjak je napisao/la:Njen dnevnik
-----------------------------------
Njegov dnevnik
Gledo utakmicu..... Sarajevo izgubilo...... Kasnije malo guzio.....
Sve se slazem osim za Kapica. Igro je neku tekmu od prve i to bas ispred Crepulje i Stanojevica, pa je ostajo nazad nije znao da je povuce. Pa ga zamjeni Rahmanom i procepilo.Denchi je napisao/la:nema on očiju jarane, na pripremama je sve imao, kandidate za prvih 11 i kandidate za klupu i usrao do vrata
samo bi se sve riješilo da je stavio Šabanovića,Resića, Šišića i Hareta u prvih 11, ovi drugi bi malo morali dat guze da ulaze bar
dobili bi svježine ako ništa, zapinjali bi zbog nečega, ko i na početku sezone...
Kapiću treba dat mjesto u prvih 11 sada, drugog igrača nemaš iza špica, Crepulja, Stanojević i on ispred...
Krste lijevo, Šišić desno i Pidro i Šabanović na bekove... Mustafića koristit, Resića koristit, Kurdića pa bar da odmjeni Stanojevića...
užas je šta su nam ljudi napravili sa skrpljenim timom, ali odlične bekove imaju i to po 2 i jučer su im 2 falila i opet je to bilo čvrsto nazad niko nije prošao po krilu od naših, sveli su nas na centaršute(koje ne znamo) i kornere(koje ne znamo), ubili nas oštrom agresivom i kontre na jedinog napadača
nema Rahman više šta igrat ovu polusezonu, fizikalne, tribine i slikanje za fanshopLaznjak je napisao/la:Sve se slazem osim za Kapica. Igro je neku tekmu od prve i to bas ispred Crepulje i Stanojevica, pa je ostajo nazad nije znao da je povuce. Pa ga zamjeni Rahmanom i procepilo.Denchi je napisao/la:nema on očiju jarane, na pripremama je sve imao, kandidate za prvih 11 i kandidate za klupu i usrao do vrata
samo bi se sve riješilo da je stavio Šabanovića,Resića, Šišića i Hareta u prvih 11, ovi drugi bi malo morali dat guze da ulaze bar
dobili bi svježine ako ništa, zapinjali bi zbog nečega, ko i na početku sezone...
Kapiću treba dat mjesto u prvih 11 sada, drugog igrača nemaš iza špica, Crepulja, Stanojević i on ispred...
Krste lijevo, Šišić desno i Pidro i Šabanović na bekove... Mustafića koristit, Resića koristit, Kurdića pa bar da odmjeni Stanojevića...
užas je šta su nam ljudi napravili sa skrpljenim timom, ali odlične bekove imaju i to po 2 i jučer su im 2 falila i opet je to bilo čvrsto nazad niko nije prošao po krilu od naših, sveli su nas na centaršute(koje ne znamo) i kornere(koje ne znamo), ubili nas oštrom agresivom i kontre na jedinog napadača
Pomislili smo da smo isplivali iz bare , da su titule ala Obuca,Stojcev iza nas. Izgleda moramo jos pure jesti ili ce se naprasno napredovati . Ovo nije ono sto smo , do prij 20 dana ocekivali od ove ekipe i momentuma gdje smo pomislili bara ostaje iza nas i da nas cekaju ozbiljne evropske price .Laznjak je napisao/la:Sta kmecite, sta vam je. 6 bodova bjezimo, bod vise nego na pauzi, trebalo je 12 biti, ali i ovo je dobro. Kao navikli da meljemo sve redom. Realno je da te dobije Zrinjski i da ti njih dobijes, sta je placipicke i kriticari idemo na derbi, da im svrsimo na krmetnjak, da se iskalimo za sve sto smo propustili. Okliznut ce se Zrinjski jos puno do kraja, a i mi cemo. Imamo zalihu imamo pravo, oni nemaju. Usrali se i pljuju i kritikuju. I kada tesko je kad redas poraze... HUSREF MUSEMIC! I bit ce HUSREF MUSEMIC SVE DOK SMO PRVI. Hocemo se mmjenjati sa Zrinjskim da mi njih ganjamo 6 boba prednosti. Nemojte sr*t.
Kriza i nista drugo. Sad za derbi iskihati sve, ne smije ni pomislit da nas uzmu gurbeti, sta bi biloSamozdravlje je napisao/la:Pomislili smo da smo isplivali iz bare , da su titule ala Obuca,Stojcev iza nas. Izgleda moramo jos pure jesti ili ce se naprasno napredovati . Ovo nije ono sto smo , do prij 20 dana ocekivali od ove ekipe i momentuma gdje smo pomislili bara ostaje iza nas i da nas cekaju ozbiljne evropske price .Laznjak je napisao/la:Sta kmecite, sta vam je. 6 bodova bjezimo, bod vise nego na pauzi, trebalo je 12 biti, ali i ovo je dobro. Kao navikli da meljemo sve redom. Realno je da te dobije Zrinjski i da ti njih dobijes, sta je placipicke i kriticari idemo na derbi, da im svrsimo na krmetnjak, da se iskalimo za sve sto smo propustili. Okliznut ce se Zrinjski jos puno do kraja, a i mi cemo. Imamo zalihu imamo pravo, oni nemaju. Usrali se i pljuju i kritikuju. I kada tesko je kad redas poraze... HUSREF MUSEMIC! I bit ce HUSREF MUSEMIC SVE DOK SMO PRVI. Hocemo se mmjenjati sa Zrinjskim da mi njih ganjamo 6 boba prednosti. Nemojte sr*t.
Dobro svi upadaju u krize (Bajern,pa Borusija), nadati se da je prolazno. Padnes i dignes se jaci sa ili bez pojedinaca(prije ce biti bez).
ne bi da znam da će se nešto promjeniti, pristup,sastav,taktika,formacijaMortemHz je napisao/la:Moramo se dignuti sad za derbi, nema nam druge.
I dalje imamo lijepu prednost, ne paničarite.
Tad bi baš panika zavladala, to se ne smije desiti. Poslije derbija idemo na kraj Bosne da igramo kup onda nam dolazi Široki Brijeg.Laznjak je napisao/la:Kriza i nista drugo. Sad za derbi iskihati sve, ne smije ni pomislit da nas uzmu gurbeti, sta bi biloSamozdravlje je napisao/la:Pomislili smo da smo isplivali iz bare , da su titule ala Obuca,Stojcev iza nas. Izgleda moramo jos pure jesti ili ce se naprasno napredovati . Ovo nije ono sto smo , do prij 20 dana ocekivali od ove ekipe i momentuma gdje smo pomislili bara ostaje iza nas i da nas cekaju ozbiljne evropske price .Laznjak je napisao/la:Sta kmecite, sta vam je. 6 bodova bjezimo, bod vise nego na pauzi, trebalo je 12 biti, ali i ovo je dobro. Kao navikli da meljemo sve redom. Realno je da te dobije Zrinjski i da ti njih dobijes, sta je placipicke i kriticari idemo na derbi, da im svrsimo na krmetnjak, da se iskalimo za sve sto smo propustili. Okliznut ce se Zrinjski jos puno do kraja, a i mi cemo. Imamo zalihu imamo pravo, oni nemaju. Usrali se i pljuju i kritikuju. I kada tesko je kad redas poraze... HUSREF MUSEMIC! I bit ce HUSREF MUSEMIC SVE DOK SMO PRVI. Hocemo se mmjenjati sa Zrinjskim da mi njih ganjamo 6 boba prednosti. Nemojte sr*t.
Dobro svi upadaju u krize (Bajern,pa Borusija), nadati se da je prolazno. Padnes i dignes se jaci sa ili bez pojedinaca(prije ce biti bez).
već imaš imperativ pobjede a gledaj ekipe i formeMortemHz je napisao/la: Tad bi baš panika zavladala, to se ne smije desiti. Poslije derbija idemo na kraj Bosne da igramo kup onda nam dolazi Široki Brijeg.
U derbi moramo ući hladne glave, i dalje smo lideri i imamo ok zalihu bodova.