Sta Bogdanovic skinu na 1:3StarmoCity je napisao/la:Koja utakmica![]()
![]()
Nakon toga i ulaska Cosica se okrenula utakmica
Sta Bogdanovic skinu na 1:3StarmoCity je napisao/la:Koja utakmica![]()
![]()
Samo fali Stari na ovoj slici da upotpuni Neretvu hladnu, Velež i raju... Ova slika je mehlem za oči.Asimetric je napisao/la:
Nesto najgore sto sam procitao u zadnje vrijeme. Hahahahah. G.vana bih se najeo da opravdas svoje neznanje i jasu. Boze sacuvaj, kakvih likova ima.nekoIzMostara je napisao/la:Bitno je samo da dodemo do konacnog cilja, a to je PL. Ko je bolji nije bitno, bitno je da zajednickim snagama svi guraju jedni druge do pobjede. Ono sto me je obrrdovalo danas jeste da smo se uspjeli psihicki vratiti u utakmicu nakon losih 40 minuta, kao i saznanje da ipak na Otoci nije razlog bio fizicka nespremnost. Od nedelje do danas sam cekao da vidim sta je stvarni razlog, a danas smo svi mogli da vidimo da nije do kondicije. Odavno tvrdim da je Tosk najtezi protivnik koji u ovoj polusezoni dolazi u Vrapcice i to se potvrdilo. Sada su momci uhvatili onaj psihicki momenat koji moze i hoce da bude presudan u borbi za plasman u veci rang. MUSVDG
ja bih zaustavio sav dotok novca iz konjica ka mostaru, i ti bi jel deMig_Mig je napisao/la:Nesto najgore sto sam procitao u zadnje vrijeme. Hahahahah. G.vana bih se najeo da opravdas svoje neznanje i jasu. Boze sacuvaj, kakvih likova ima.nekoIzMostara je napisao/la:Bitno je samo da dodemo do konacnog cilja, a to je PL. Ko je bolji nije bitno, bitno je da zajednickim snagama svi guraju jedni druge do pobjede. Ono sto me je obrrdovalo danas jeste da smo se uspjeli psihicki vratiti u utakmicu nakon losih 40 minuta, kao i saznanje da ipak na Otoci nije razlog bio fizicka nespremnost. Od nedelje do danas sam cekao da vidim sta je stvarni razlog, a danas smo svi mogli da vidimo da nije do kondicije. Odavno tvrdim da je Tosk najtezi protivnik koji u ovoj polusezoni dolazi u Vrapcice i to se potvrdilo. Sada su momci uhvatili onaj psihicki momenat koji moze i hoce da bude presudan u borbi za plasman u veci rang. MUSVDG
Zini pa se najedi, mozda dobijes nesto i gratis od mene.Mig_Mig je napisao/la:Nesto najgore sto sam procitao u zadnje vrijeme. Hahahahah. G.vana bih se najeo da opravdas svoje neznanje i jasu. Boze sacuvaj, kakvih likova ima.nekoIzMostara je napisao/la:Bitno je samo da dodemo do konacnog cilja, a to je PL. Ko je bolji nije bitno, bitno je da zajednickim snagama svi guraju jedni druge do pobjede. Ono sto me je obrrdovalo danas jeste da smo se uspjeli psihicki vratiti u utakmicu nakon losih 40 minuta, kao i saznanje da ipak na Otoci nije razlog bio fizicka nespremnost. Od nedelje do danas sam cekao da vidim sta je stvarni razlog, a danas smo svi mogli da vidimo da nije do kondicije. Odavno tvrdim da je Tosk najtezi protivnik koji u ovoj polusezoni dolazi u Vrapcice i to se potvrdilo. Sada su momci uhvatili onaj psihicki momenat koji moze i hoce da bude presudan u borbi za plasman u veci rang. MUSVDG
Plus ljudi sa sezonskim ulaznicama!Asimetric je napisao/la:Kazu ovi iz sportsport da nas je bilo 2.500 realno mislim da su poprilicno promasili bilo je.najmanje 3200.
fudbalfudbal je napisao/la:Imamo problema sa kartonima, bas velikih. Dosta nam igraca ima po dva kartona:
Bobić, Kuduzović, Ćosić, Zeljković, Lucas, Cvijanović i Dario. i VEHABOVIC*
Po jedan imaju:
Behram, Mešanović, Fajić, Ovčina i Brandao
Biševac ima tri i neće moći igrati protiv Zvijezde.
Po meni najnedisciplinovaniji igrač je Vehabović.
zizu1991 je napisao/la:
Fulio si kralju. I vehabovic ima 2. Dobio zuti protiv gorazda smecara i protiv plasticara. Taman da rijese i on i dario u gradaccu to, pa kuci slavena mozemo mlatnut sa kombinovanim sastavom, bez njih dvojice.fudbalfudbal je napisao/la:Imamo problema sa kartonima, bas velikih. Dosta nam igraca ima po dva kartona:
Bobić, Kuduzović, Ćosić, Zeljković, Lucas, Cvijanović i Dario.
Po jedan imaju:
MUSVDG je napisao/la:Fulio si kralju. I vehabovic ima 2. Dobio zuti protiv gorazda smecara i protiv plasticara. Taman da rijese i on i dario u gradaccu to, pa kuci slavena mozemo mlatnut sa kombinovanim sastavom, bez njih dvojice.fudbalfudbal je napisao/la:Imamo problema sa kartonima, bas velikih. Dosta nam igraca ima po dva kartona:
Bobić, Kuduzović, Ćosić, Zeljković, Lucas, Cvijanović i Dario.
Po jedan imaju:
Reflektore eto nek ti je taj frankestajn iz Siminog hana ili Sloboda ne znam ni za koga navijas u cvijetu razvoja dok mi prdimo u sisu sa podrskom od 5000 ljudi kuci i 3000 na stranituzlacity2017 je napisao/la:Zabrinuti zbog mešetarenja u Prvoj ligi FBiH: Navijači Veleža pisali predsjedniku UEFA-e
Kad njemu pišete ostavite rupu na sredini pisma ,da ga može nataknut.
"Prnuli ste u šišu".Ova sprdnja protivToška samo ide na vašu štetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.