FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sreca nam je pa je sudija bio saburli, hebib i rahman bi pocvrenili da je bio imalo na strani Zrinje...
04.10.2009 !!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo - HŠK Zrinjski
HORDE ZLA

HORDE ZLA

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja mislim da bi trebali sacekat pa poslije derbija kritikovat ili mozda ukivati u zvjezde, dosadasnjim rezultatima su zasluzili apsolutnu podrsku, negativom i dodatnim pritiskom samo mozemo otezat jos vise, mislim da bi mogli nesto i od zrinjskog nauciti, sjetite se njihovih 4 tekme bez pobjede prosle god , apsolutnu podrsku su imali navijaci iako su bili na -7 i na kraju su uzeli titulu
Sve se ovo moze okrenuti vec iduci vikend, mozda zeinjski ima kakvih dugova prema krupi pa im da bodove
U svakom slucaju mi zavisimo sami od sebe i nema ni sanse ni logike da ce zrinjski 9 tekmi dobiti a mi svaku drugu kiksat
Sve se ovo moze okrenuti vec iduci vikend, mozda zeinjski ima kakvih dugova prema krupi pa im da bodove
U svakom slucaju mi zavisimo sami od sebe i nema ni sanse ni logike da ce zrinjski 9 tekmi dobiti a mi svaku drugu kiksat
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Kad ovi misle da se kup igra bgt..samo jOs treba u bl landarati sad i vracat se nazad
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dosta krivice snosi i Husref i ostatak stručnog štaba, dosta krivice snose i igrači, ima krivaca dosta za ove zadnje dvije utakmice, dosta ih je zaslužilo kritike, i treba kritikovati, treba mjenjati, treba neke otpustiti... ali mislim da trenutno nije vrijeme.
Sve je u našim nogama, imali smo "prostora" da kiksamo dvije utakmice i nažalost, kiksali smo vrlo brzo. Gledajte sad kako miševi, neprijatelji i mrzitelji najvećeg kluba u državi izlaze iz rupa jer su namirisali da bi mogli posustat na kraju kako bi se naslađivali i šprdali, ubjedljivo ih najviše imamo a nije ni čudo jer smo najveći.
Vjerujte da bi velika većina klubova u ligi čak i zarad svojih ciljeva pogurala svinjski a protiv nas skakali na glavu samo da nas oštete (kone, radnik, gošk, lištica, krupa..) kad tu dodaš Čelik i Slobodu koji uvijek ginu protiv nas, sve je jasno. Mislim da će protiv nas jedino Mladost biti korektna i mislim da su oni jedni od rijetkih koji bi željeli da uzmemo mi trofej nego mađari. Možda bi i Tuzla bila korektna obzirom ko im je trener i obzirom da im igra veliki broj naših bivših igrača (ne mislim da bi nam pustili lupam, nego da ne bi pustili zrinjskom a protiv nas skakali na glavu, igrali bi pošteno i protiv nas i protiv njih).
Pored ovih kikseva nervoza se uvukla, a ovi ostali će pokušati napraviti još veći protisak i nervozu kako bi napravili još koji kiks i posustali i mišljenja sam da mi taj dodatni pritisak ne smijemo stavljati na ekipu u SŠ u ovom trenutku, nego dati podršku sad kako bi priveli ovo kraju. Psovanjem, ismijavanjem, tjeranjem (sve je to, u velikoj većini, zasluženo), al to trebamo ostaviti na kraju, nakon osvojenih trofeja ako Bog da. Sad nam treba podrška, sad igračima treba vjetar u leđa, a oni trebaju pokazat karakter i muda i u sljedeće dvije utakmice uzet šest bodova.
Sve je u našim nogama, imali smo "prostora" da kiksamo dvije utakmice i nažalost, kiksali smo vrlo brzo. Gledajte sad kako miševi, neprijatelji i mrzitelji najvećeg kluba u državi izlaze iz rupa jer su namirisali da bi mogli posustat na kraju kako bi se naslađivali i šprdali, ubjedljivo ih najviše imamo a nije ni čudo jer smo najveći.
Vjerujte da bi velika većina klubova u ligi čak i zarad svojih ciljeva pogurala svinjski a protiv nas skakali na glavu samo da nas oštete (kone, radnik, gošk, lištica, krupa..) kad tu dodaš Čelik i Slobodu koji uvijek ginu protiv nas, sve je jasno. Mislim da će protiv nas jedino Mladost biti korektna i mislim da su oni jedni od rijetkih koji bi željeli da uzmemo mi trofej nego mađari. Možda bi i Tuzla bila korektna obzirom ko im je trener i obzirom da im igra veliki broj naših bivših igrača (ne mislim da bi nam pustili lupam, nego da ne bi pustili zrinjskom a protiv nas skakali na glavu, igrali bi pošteno i protiv nas i protiv njih).
Pored ovih kikseva nervoza se uvukla, a ovi ostali će pokušati napraviti još veći protisak i nervozu kako bi napravili još koji kiks i posustali i mišljenja sam da mi taj dodatni pritisak ne smijemo stavljati na ekipu u SŠ u ovom trenutku, nego dati podršku sad kako bi priveli ovo kraju. Psovanjem, ismijavanjem, tjeranjem (sve je to, u velikoj većini, zasluženo), al to trebamo ostaviti na kraju, nakon osvojenih trofeja ako Bog da. Sad nam treba podrška, sad igračima treba vjetar u leđa, a oni trebaju pokazat karakter i muda i u sljedeće dvije utakmice uzet šest bodova.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
10.04 najvjerovatnije, poslije derbija.Dadox je napisao/la:Kad ovi misle da se kup igra bgt..samo jOs treba u bl landarati sad i vracat se nazad
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma i Celik ce bit ok ove godine, pola tima smo im dali. Derbi ce bit jako tezak i za igrat i za gledat. Strumfovi igracki ne mogu ni blizu al ce ginut, izbi, nabij, i udaraj, ne bi li kako kakva frlja uleila. Husref ce ko da gledam postavit igru samo da ne izgubi jer da se to ne daj boze desi ne mogu ni zamislit kakva bi se atmosfera linca stvorila. Al garantujem da odu dole na sadaku i odigraju s mudima, od prve minute napadacki, da bi ih nabili 2-3 razlike.BordoSarajevo je napisao/la:Dosta krivice snosi i Husref i ostatak stručnog štaba, dosta krivice snose i igrači, ima krivaca dosta za ove zadnje dvije utakmice, dosta ih je zaslužilo kritike, i treba kritikovati, treba mjenjati, treba neke otpustiti... ali mislim da trenutno nije vrijeme.
Husref je Sarajevo. Nisu ni Stanojevici, ni Hebibovici ni Velkoski. Nek oni nastave po svom, shisha, kurvee i provod do jutra i bice dobro.
Ko god voli imalo Sarajevo, zna da je Husref najmanje kriv !
04.10.2009 !!
Zajebali i usrali jesmo malo i doveli se sad u tezu situaciju.
Umjesto 9 ili 12 bodova razlike, sljedece kolo moze biti samo 3 boda razlike i onda tek pocinje tarapana.
Kakvi god da su i igraci i treneri trebaju nasu podrsku sad vise nego ikad jer ne treba dozvoliti dusmanima da nam se nasladjuju.
Ne smijem ni pomisliti na najgori scenario da od gotovog napravimo veresiju.
Tako da sto manje sad kritike i psovanja, negativne atmosfere to bolje po nas.
Hajmo ovo privesti kraju pa ima vremena da se psuje.
Znamo svi da se trener nece sad mijenjati...daj da uzmemo titulu pa onda neka dodje neki drugi trener, nemam nista protiv.
I ja sam za recimo Zekica, Elvisa Scoriju ili nekog dr trenera.
Umjesto 9 ili 12 bodova razlike, sljedece kolo moze biti samo 3 boda razlike i onda tek pocinje tarapana.
Kakvi god da su i igraci i treneri trebaju nasu podrsku sad vise nego ikad jer ne treba dozvoliti dusmanima da nam se nasladjuju.
Ne smijem ni pomisliti na najgori scenario da od gotovog napravimo veresiju.
Tako da sto manje sad kritike i psovanja, negativne atmosfere to bolje po nas.
Hajmo ovo privesti kraju pa ima vremena da se psuje.
Znamo svi da se trener nece sad mijenjati...daj da uzmemo titulu pa onda neka dodje neki drugi trener, nemam nista protiv.
I ja sam za recimo Zekica, Elvisa Scoriju ili nekog dr trenera.
Jedini korektan, srocen u pravom smislu koji ima i svoj pocetak, a i kraj.BordoSarajevo je napisao/la:Dosta krivice snosi i Husref i ostatak stručnog štaba, dosta krivice snose i igrači, ima krivaca dosta za ove zadnje dvije utakmice, dosta ih je zaslužilo kritike, i treba kritikovati, treba mjenjati, treba neke otpustiti... ali mislim da trenutno nije vrijeme.
Kada neko ovako nesto napise, onda je to milina procitati.
90% od sinoc citan supljiranje, zatucaniost i ogranicenost u svakom smislu, a o zlobi da ne govorim.
Ono sto je najgore od svega, da upravo mi nasjedamo na rabote onih koji nama misle zlo(a koje si naveo) i koji ce nam podmetati nogu, pa pravimo nesvjesno konfuziju unutar naseg kluba. Vlastiti klub dovodimo u krizu nakon jednog poraza. Ili smo glupi, ili sami sebi zlobni ne znam.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Jbt koji deja vu efekat, kao da smo sanjali par mjeseci i opet se probudili u nasoj realnosti 
Izvini molim te, Husref nije Sarajevo! Husref je trener Sarajeva koji dobro i predobro placen za posao koji radi i nista vise!sarajlija je napisao/la:Husref je Sarajevo. Nisu ni Stanojevici, ni Hebibovici ni Velkoski. Nek oni nastave po svom, shisha, kurvee i provod do jutra i bice dobro.
A zasto, ako vec zna za takve, iste ne odstrani iz ekipe ima alternativa.
Da sam ja trener, na derbi bih ušao bez ikakvih kalkulacija. 4-1-3-2, bez krila, napokon napravit jednu žestoku promjenu da se svi syebu. Kakva je razlika između boda i poraza dole? Nikakva.
Kovačević, Pidro, Šaban, Nihad, Lazić, Miloš, Crepulja, Kapić, Rahmanović, Handžić, Ahmetović. Ili Velkoski umjesto Rahmana kao AMF ili umjesto jednog targeta pa da igra kao povučeni napadač. Zgusnut sredinu, igrat samo ka unutra, bekovi da centriraju sa 40 metara od gola... Oni dupli pasovi sa krilima su debilana, pročitano davno. Izać napadački i nabit ih do vrha, vratit samopouzdanje. Ako izađemo s našom standardnom postavom...
Kovačević, Pidro, Šaban, Nihad, Lazić, Miloš, Crepulja, Kapić, Rahmanović, Handžić, Ahmetović. Ili Velkoski umjesto Rahmana kao AMF ili umjesto jednog targeta pa da igra kao povučeni napadač. Zgusnut sredinu, igrat samo ka unutra, bekovi da centriraju sa 40 metara od gola... Oni dupli pasovi sa krilima su debilana, pročitano davno. Izać napadački i nabit ih do vrha, vratit samopouzdanje. Ako izađemo s našom standardnom postavom...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Svaka cast njemu al ko je kriv sto igraju bekic i hebibovic umjesto pidre i sabanovica?sarajlija je napisao/la:Husref je Sarajevo. Nisu ni Stanojevici, ni Hebibovici ni Velkoski. Nek oni nastave po svom, shisha, kurvee i provod do jutra i bice dobro.
Nisam za to da se tjera po svaku cijenu ovako jutros hladne glave ali ako ima sanse da se dovede zekic il neki bolji trener apsolutno istog trena bi ga zamijenio.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Biće i Milomir Odović = Sarajevo za 7-8 milja mjesečno, il koliko već prima. Za te pare, ja ću bit i Kim Jong Un i Angela Merkel i Amar Osim. Pare pokreću svijet, kako nas je kao profesionalac trpao sa Slobodom, tako sad kao profesionalac trpa ostale s nama. Ne radi džaba, nit je naredio svojim igračima na Koševu da budu blaži jer igra protiv "svog" kluba.sarajlija je napisao/la:Husref je Sarajevo. Nisu ni Stanojevici, ni Hebibovici ni Velkoski. Nek oni nastave po svom, shisha, kurvee i provod do jutra i bice dobro.
Nije se dugo cekalo da se pocne prica o kurvama, kocki, kladionici, kafanama. Kroz 2 3 dana ide prica o bojkotu trenera jer galami i psuje hahaha.
NEMA POTREBE DA SE IZMISLJAJU STVARI!!!
Nije realbo da zavrsimo sezonu bez krize.
NEMA POTREBE DA SE IZMISLJAJU STVARI!!!
Nije realbo da zavrsimo sezonu bez krize.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Po cemu je to husref sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Po tom što prima 10ak milja a mogao je tražit 15. Samo nek je redovna.Pantelija je napisao/la:Po cemu je to husref sarajevo
Postovanje covjeku koji nas je zaduzio. Necemo biti strumpfovi... Vruca je glava pa svasta covjek napise...
04.10.2009 !!
Jel igramo ligu prvaka sljdecu sezonu?
S bekicem mrtvim, Rahmanovicu ko da je neko umro, igraj pic.ko znam da mozes i znas.
Oni mrtvaci ce sve uraditi da nas dobiju u sljedecem kolu, ni od ceg nece prezati, na noz na sudije sta treba samo reci
3 bobe razlike, hebo li te husrefe bekic u s.upak
S bekicem mrtvim, Rahmanovicu ko da je neko umro, igraj pic.ko znam da mozes i znas.
Oni mrtvaci ce sve uraditi da nas dobiju u sljedecem kolu, ni od ceg nece prezati, na noz na sudije sta treba samo reci
3 bobe razlike, hebo li te husrefe bekic u s.upak
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 25 gostiju.