FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 27 okt 2010, 11:21

MU'MIN T.M. je napisao/la:Vukelja pravi igrač za Osima jer košta cijelih 0,00 KM ;) baš kao i Karić, Savić, Gančev, Marković... naša ''pojačanja'' :)
Takva su vremena 8-)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 okt 2010, 11:28

Omar500 je napisao/la:
MU'MIN T.M. je napisao/la:Vukelja pravi igrač za Osima jer košta cijelih 0,00 KM ;) baš kao i Karić, Savić, Gančev, Marković... naša ''pojačanja'' :)
Takva su vremena 8-)
Biće toga još na kraju polusezone i na drugim adresama. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 27 okt 2010, 11:32

SAMO DA JE BRANITELJA PROĆI,NISU ONI BAŠ NAIVNI.LOŽIONA ĆE BITI TO ŽEŠĆA,...
2010-šampioni,finalist Kupa.
2011-osvajači kupa,(vice)prvaci
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 27 okt 2010, 11:42

ma da nam je ovog pericu stanceskog dovest on je pravi igrac i to na poziciji gdje nam treba-zadnji vezni, jer ne moze zeba da se vraca po loptu, a ovi nasu vezisti ( svraka i pogotovo culum) ne znaju povuc loptu, zato bi bilo odlicno da nam dodje Perica, a nije lose ni da dodje vukelja, pa nek ceka priliku kad ce Lazar opet napravit belaj da udje u igru :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 okt 2010, 11:44

Naravno da u Branitelju nisu naivci, pa izbacili su Leotar i faktički im smijenili trenera. :roll:
Iskoristiće oni sve što im se ponudi.
Ali imamo mi prije njih ovaj stariji mostarski klub, ;) nadam se da ćemo konačno vidjeti i Vasilićeve mogućnosti :lol: , kao i maloga žvake.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 27 okt 2010, 11:45

MU'MIN T.M. je napisao/la:SAMO DA JE BRANITELJA PROĆI,NISU ONI BAŠ NAIVNI.LOŽIONA ĆE BITI TO ŽEŠĆA,...
2010-šampioni,finalist Kupa.
2011-osvajači kupa,(vice)prvaci
2010-šampioni, finalisti kupa
2011-osvajači kupa, viceprvaci, početak gradnje stadiona, prijateljska tekma sa Bayern Munchenom uoči 90-te godisnjice, četvrto pretkolo EL
2012-dupla kruna, 4 pretkolo LP - tekma sa Manchester City-em , 1:1 kući i 2:1 u gostima, grupna faza EL, 3. mjesto
2013-napravljen stadion kapaciteta za 30 000 gledatelja, sa mnoštvom pratećih objekata....

Kako bi ovo bilo lijepo :D

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 okt 2010, 11:47

2014 Prvaci evrope i svijeta
2015 Smak svijeta :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 27 okt 2010, 11:48

Faraon iz Visokog je napisao/la:2014 Prvaci evrope i svijeta
2015 Smak svijeta :mrgreen:
Dobra :D

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 okt 2010, 11:49

@ Omar
"...i da velikog Reala pobijediš na penale..."
:lol:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 27 okt 2010, 11:58

Stanceskom i Zebi bi bila malo jedna lopta,ne treba njega dovoditi. Ali Vukelju dovesti obavezno,ako ima sanse,to je jedan od najboljih,a mozda i najbolji napadac ige!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 okt 2010, 13:17

Neprilagodjen je napisao/la:Stanceskom i Zebi bi bila malo jedna lopta,ne treba njega dovoditi. Ali Vukelju dovesti obavezno,ako ima sanse,to je jedan od najboljih,a mozda i najbolji napadac ige!
Iako nisam sklon misljenju da ce se oni tamo rasturiti kao ekipa,kada bi bilo istina da ce njih trojica dobiti papire,po meni bi sva trojica bili zanimljivi...siguran sam da bi bilo jako tesko njih dovesti,jer bi oni trazili jace uslove,a Amar je na tome tezak,a opet imali bi zestoku konkurenciju u ganjanju tih igraca...ja bih opet volio najvise stanceskog,jer je to lik koji odlicno zna igrati lopte,mi u Zelji imamo samo Zebu koji je pravi znalac i ima te sarmerske vjestine u igri...ja bi njega tako volio vidjeti u nasoj ekipi...drugacije bi to sve izgledalo na terenu...no,ne vjerujem da takav scenario uopste moze da postoji,pa mi je i ovo sto pisem bez veze :mrgreen: ...izvinjavam se na besmislenom postu :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 27 okt 2010, 13:23

Kazu da je vatreni navijac Sarajeva otisao kod Torabija na seansu i odkad ga je ovaj dotakao navija za Zelju, nevjerovatno!!!!! xD
malo sale... :)))))
sto se tice ovih igraca... i ja bi volio vidjeti stacenskog u dresu zelje... a i vukelja je sigurno kvalitetan napadac... ali imamo mi naseg LAZARA!!!!!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 27 okt 2010, 13:25

Ma sad vukelju uhvatit kad je raskino sa borcem pa da igrmo s dva napadaca vukelja polu a lazo spic
svoj ti pos'o !

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 okt 2010, 13:29

Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma sad vukelju uhvatit kad je raskino sa borcem pa da igrmo s dva napadaca vukelja polu a lazo spic
a gdje ce ZZ?
Za zivot cijeli!

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 27 okt 2010, 14:35

hocemo vukelju, vukelju u napadu... :mrgreen:
BRAVE HEART 1979-2005

drug

Post Postao/la drug » 27 okt 2010, 14:37

Bolje bi bilo da se ova vijest nije ni pojavila u medijima jer će se sad samo nagadjat i očekivat da se neko dovede. U klubu ima neko (Amar 100% + ?) ko to sve dobro prati. Sjetite se kako su se u Želji pojavili Čolić i Marković kad ih niko nije očekivao. Čolić je provjeren igrač, ali nije standardan jer nije prošao pripreme. Svakako da nam je dobro došao. Marković se odlično pokazao a siguran sam da 99% vas (i ja) nismo nikad ni čuli za njega ranije. Prije toga je tako naletio Bogičević, evo i Vasilić sad.

Stančeski bi bio pravi kapital. Vukelja je dobar igrač, najbolji njihov prošle sezone ja mislim, ali se sad malo izgubio izgleda. Kad bi dolazio, valjda bi prošao probu kod Amara jer nam ne treba gomilanje svakakvih igrača. Najbolji primjer zato su neki veliki evropski klubovi koji pokupuju neke igrače koji imaju ime, ali se nikad ne snadju. Na kraju ispaštaju klub i navijači. Mi jedino gomilamo mlade momke, ali će se skoro sigurno neko isplatit od njih. Polako, ima još do zime 4 kola.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 27 okt 2010, 14:42

drug je napisao/la:Bolje bi bilo da se ova vijest nije ni pojavila u medijima jer će se sad samo nagadjat i očekivat da se neko dovede. U klubu ima neko (Amar 100% + ?) ko to sve dobro prati. Sjetite se kako su se u Želji pojavili Čolić i Marković kad ih niko nije očekivao. Čolić je provjeren igrač, ali nije standardan jer nije prošao pripreme. Svakako da nam je dobro došao. Marković se odlično pokazao a siguran sam da 99% vas (i ja) nismo nikad ni čuli za njega ranije. Prije toga je tako naletio Bogičević, evo i Vasilić sad.

Stančeski bi bio pravi kapital. Vukelja je dobar igrač, najbolji njihov prošle sezone ja mislim, ali se sad malo izbuio izgleda. Kad bi dolazio, valjda bi prošao probu kod Amara jer nam ne treba gomilanje svakakvih igrača. Najbolji primjer zato su neki veliki evropski klubovi koji pokupuju neke igrače koji imaju ime, ali se nikad ne snadju. Na kraju ispaštaju klub i navijači. Mi jedino gomilamo te mlade momke, ali će se skoro sigurno neko isplatit od njih. Polako, ima još do zime 4 kola.
Nije se Vukelja izgubio nego je pao u drugi plan nakon sto su u Borac dosli Nikolic i Dajci, a ruku na srce Vukelja po prikazanom prosle godine je bolji od obojce. Mislim da bi nama dobro dosao, ali treba imati na umu da mi imamo dosta mladih fudbalera koji cekaju svoju priliku da sada ne nabrajam Pehilj, Nikolic, Baljic...uz vec prisutne i standardne Popovic, Rovcanin i Spahic koji se uspjesno oporavlja od teske povrede! Sigurno ce biti rokada u ekipi, odlazaka i dolazaka, a po meni bi najbolje pojacanje bio ovaj Stanceski koji je onako borben rastrcan, zna s loptom, brz, prodoran i razornog suta. Ma vidjet cemo, ima jos do kraja ovoh prelaznog roka a ovo su sada samo nagadjanja! Ja sam cuo za jedno ime koje se vrti u Zeljinim planovima ali necu da nista pisem dok se to ne sprovede u djelo. Samo mogu reci da je za ovu ligu i za sve napadace izmislio fudbal!

BMK
Kontakt:

Post Postao/la BMK » 27 okt 2010, 14:44

BMK je napisao/la:
bekrija1990 je napisao/la:DRAMA U BORCU - VUKELJA OTPISAN, STANCESKOM ULTIMATUM http://sportsport.ba/bh_fudbalp-45584.htm

Amare, hvataj se odmah obadvojice. Kod tebe se nece zajebavati ;)
Sta ste se ponadali,nije raskinut ugovor s njim,Vukelja je kaznjen,odnosno odstranjen iz prvog tima,zbog nezalaganja i losih igara...Takoreci "na ledu".
Evo jos jednom da ponovim,Vukelja ima ugovor s Borcem na jos godinu dana,tako da se mora platiti obestecenje za njega!

fkborac.net

/ $ " "
& 27, 2010 | "
Тренер & $ $ $ је " " " /, а ? је његово ? у $ $ сезоне. " тога $ $ је " $ ' ? " " $ &, $ је " " $ & $ " $ $ се " $ ? - " ? " " у &.

% ¥ % своју $ је " " $ $ " не $ свој " на ".
- Са / ' разговарао ? пута " " је $ '. " се " ? у његовој " " & тога ' $ $ га $ " ", а на њега - " у ? " $ & & ?. $ $ је он ' пет " " у " ? ", ? ' $ $ свој ". У & то " $, не ' % је ?, ? ' " ' ставу $ $ ' не " " " ", - ' " " на " " " $ свој ". % се " & његове " су ? $ сјаја $ ¥. " са " ' разговарао, а ? свега ' ' ' " $ $ $ ? ? " за & ? не. ? " " уговор са ? " у ", а ? његова $ $ $ " на њега - " у $ " – " је $ $.

Тренер & је " $ % & " ' $ $ $ " / ? не ' свој $ ' ".
- $ упозорења " ' ? " " $ &. " јер ' $ " он не пружа сто $ " " " " & & је $ у &. & ¥ $ жуте & & &, а " тога не пружа " & се $ њега &. Све ово $ $ " $ у " ? на & ". " " " $ ' &, ? $ то ?. " ? ' $ $ $ " " су ? терет на $ " " " су $ & $ првог ' у првенству. % " остаје освајање јесење ? – " је $.

& црвеног & " је $ на & " " ", $ " је & $ стране ? са 1000 ? &. ¥ & & " ' $ јер " ? $ & " " $ " је $ $ понесе, а тренер $ је ? $ га $ у " на тој ".
- $ је $ " $ & ' $ " $ & &. " & ' $ $ свој ' " новац " зарађују у ' ?. & & се " о ? $ " &, ? ' " " $ $ оне " то ?. % се " / он " $ остаје " & јер " уговор $ / $ $. ' - " - $ " & % је то ? " са ? $ на & тренер $ не ¥ $ ", а " & " " уговор с ? – " је $ ? $ ".

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 27 okt 2010, 14:55

Pirke_TM87 je napisao/la:
drug je napisao/la:Bolje bi bilo da se ova vijest nije ni pojavila u medijima jer će se sad samo nagadjat i očekivat da se neko dovede. U klubu ima neko (Amar 100% + ?) ko to sve dobro prati. Sjetite se kako su se u Želji pojavili Čolić i Marković kad ih niko nije očekivao. Čolić je provjeren igrač, ali nije standardan jer nije prošao pripreme. Svakako da nam je dobro došao. Marković se odlično pokazao a siguran sam da 99% vas (i ja) nismo nikad ni čuli za njega ranije. Prije toga je tako naletio Bogičević, evo i Vasilić sad.

Stančeski bi bio pravi kapital. Vukelja je dobar igrač, najbolji njihov prošle sezone ja mislim, ali se sad malo izbuio izgleda. Kad bi dolazio, valjda bi prošao probu kod Amara jer nam ne treba gomilanje svakakvih igrača. Najbolji primjer zato su neki veliki evropski klubovi koji pokupuju neke igrače koji imaju ime, ali se nikad ne snadju. Na kraju ispaštaju klub i navijači. Mi jedino gomilamo te mlade momke, ali će se skoro sigurno neko isplatit od njih. Polako, ima još do zime 4 kola.
Nije se Vukelja izgubio nego je pao u drugi plan nakon sto su u Borac dosli Nikolic i Dajci, a ruku na srce Vukelja po prikazanom prosle godine je bolji od obojce. Mislim da bi nama dobro dosao, ali treba imati na umu da mi imamo dosta mladih fudbalera koji cekaju svoju priliku da sada ne nabrajam Pehilj, Nikolic, Baljic...uz vec prisutne i standardne Popovic, Rovcanin i Spahic koji se uspjesno oporavlja od teske povrede! Sigurno ce biti rokada u ekipi, odlazaka i dolazaka, a po meni bi najbolje pojacanje bio ovaj Stanceski koji je onako borben rastrcan, zna s loptom, brz, prodoran i razornog suta. Ma vidjet cemo, ima jos do kraja ovoh prelaznog roka a ovo su sada samo nagadjanja! Ja sam cuo za jedno ime koje se vrti u Zeljinim planovima ali necu da nista pisem dok se to ne sprovede u djelo. Samo mogu reci da je za ovu ligu i za sve napadace izmislio fudbal!
De posalji pp pomahnitat cu :D

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 27 okt 2010, 14:56

za 5 minuta je utakmica, zeljo -partizan na grbavici 2. jel ide neko?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []