Postao/la bordopoeta » 31 mar 2019, 17:05
Poslije duge, košmarne noći pokušavam više puta nešto napisati ali ne ide. Osjećam se kao da me je voz pregazio. Šta pametno reći nakon svega. Ne smijem ni pomisliti da smo ispušili titulu (kup i nekako), valjda nam se neće dogoditi najcrnji scenario. Nadam se. I, molim vas braćo pitari, smognimo snage i zbijmo redove kao nikad, svi k'o jedan, pružimo našem klubu podršku, budimo uz njih i kada je teško i pokažimo koliko ih volimo. Ipak, nije sve izgubljeno. Najveće izglede za titulu, pa i za duplu, imamo mi, pustimo razmirice i, svađe i prepucavanja i podmetanja zlonamjernih. Kao što bi nekada Majkl rekao:" SVI, SVI, SVI...!" Pokažimo svoju ljubav i odanost. Što se tiče Husrefa, ja sam o njemu svoje mišljenje iznosio više puta. Treba nekako ovu sezonu privesti kraju, a onda makar osvojio trostruku krunu i više, zahvaliti mu se i dovesti trenera sa znanjem, dosta je više njegovog ne/znanja i debilizma, a povrh svega ja mu nikako ne mogu oprostiti zapostavljanje Pidre (nije bitno ko je mlađi, treba da igraju najbolji), koji je deset kopalja iznad Bekića i koji je najperspektivniji, a usuđujem se reći i najbolji, bek u ligi. A ovi što usprkos svega pišu postove podrške (iako mislim da je to sve jedan lik koji se krije iza raznih nikova) ne mogu biti navijači Sarajeva, nego anamo onih ili je to njegov sin. Molim vas podržimo naš klub, jer samo uz našu podršku možemo do titule. I hoćemo aBd!!!