Druga Liga - grupa Sjever

ASD
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Sjever

Post Postao/la ASD » 29 mar 2019, 17:24

Bas me zanima, ko su ovih 37 delegata. Jel ima medju njima seoskih lola ciji klubovi igraju drugu federalnu.
Recimo, neki ispodprosjecan klub iz druge federalne ce logicno glasati protiv ovog jer znaju da ovako igraju relativno visok nivo takmicenje, a kosta ih isto kao igrati i kantonalne lige. Logicno da ce glasati protiv opsteg napretka.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 29 mar 2019, 17:51

ASD je napisao/la:Bas me zanima, ko su ovih 37 delegata. Jel ima medju njima seoskih lola ciji klubovi igraju drugu federalnu.
Recimo, neki ispodprosjecan klub iz druge federalne ce logicno glasati protiv ovog jer znaju da ovako igraju relativno visok nivo takmicenje, a kosta ih isto kao igrati i kantonalne lige. Logicno da ce glasati protiv opsteg napretka.
Vjerovatno Salih, Mitke i kompanija ispred NSTK. Odgovara to i Mitketu i uposlenicima saveza jer mogu krojiti sudbinu u ovoj ligi kao i kantonalnim gdje dobro naplati svoje usluge.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 30 mar 2019, 18:01

Gradina - Priluk 2:1 Ordagic 2x

Sudac Osmanović u glavnoj ulozi, očigledno je konkurent osjetio opasnost pa pokušava prljavim igrama izbaciti Gradinu iz trke za prvaka.
MES QUE UN CLUB!

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 31 mar 2019, 17:32

Na drugoligaškom Sjeveru Gradina i budućnost izjednačeni sada na tabeli.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 mar 2019, 18:38

Igrac Svatovca polomi s ledja igraca Buducnosti u 3000% sansi. U svakoj normalnoj drzavi je to penal i crveni, ovdje nema ni penala.

Zadnih 30 minuta nije bilo fudbala, igraci Svatovca ostali bez snage i valjali se. Prednjacili bivsi igraci Buducnosti Berbic, Okacic i Cehajic.

Buducnost je pred kraj meca trebala isto dobiti crveni, seljacki igrac kojeg Kuman iz njemu poznatih razloga drzi u timu.
Da je sve posteno bilo, jedan x bi to bio. Konkurencija je odradila sudiju, ne Svatovac.

Teren uzasan, nemoguc za igru, plus poprilicno male dimenzije. U Svatovcu, Aljukic doktorski zavukao gol, majstor. Demirovic isto dobar, par ubacaja sa strane.
Nisu losa ekipa, recimo, nista gori od Gradine nisu, a i sprema je tu negdje.

Ne brinem se za ulazak jer cemo dobiti Gradinu u Banovicima.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 31 mar 2019, 18:54

Smiješan si sto ne kazes za dva nepostojeća prekršaja na 18m koje je svirao za Banovice, sto ne spomeneš Colanovu ruku, pa opet ruku ne svira Colanu u 2.polv.

Suđenje 40-60 za Banovice, koji su presmiješna ekipa. Dobit cete tricu u Banovicima, a na kraju cemo vam 10 bodova pobjeći.

EDIT:
Mi odradili sudiju :rol: pa nama taj isti Ribic u Poljicu dao crveni i svirao im penal u 20toj minuti i još se raspitaj koliko vas Mitke i kompanija guraju, pogotov Tz sudije.
Zadnja izmjena: Wandelanoite, dana/u 31 mar 2019, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
MES QUE UN CLUB!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 mar 2019, 18:57

Wandelanoite je napisao/la:Smiješan si sto ne kazes za dva nepostojeća prekršaja na 18m koje je svirao za Banovice, sto ne spomeneš Colanovu ruku, pa opet ruku ne svira Colanu u 2.polv.

Suđenje 40-60 za Banovice, koji su presmiješna ekipa. Dobit cete tricu u Banovicima, a na kraju cemo vam 10 bodova pobjeći.

EDIT:
Mi odradili sudiju :rol: pa nama taj isti Ribic u Poljicu dao crveni i svirao im penal u 20toj minuti.
Da li je ono bio penal i crveni? Samo to reci?
zadnji igrac odbrane rusi s ledja igraca u stopostotnoj sansi.

Ono ruka kod Colana jeste bila. Objektivno. Samo to je slobodnjak, ne penal, i ne crveni, cak ni zuti, jer nije bilo namjere.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 31 mar 2019, 18:58

ASD je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Smiješan si sto ne kazes za dva nepostojeća prekršaja na 18m koje je svirao za Banovice, sto ne spomeneš Colanovu ruku, pa opet ruku ne svira Colanu u 2.polv.

EDIT:
Mi odradili sudiju :rol: pa nama taj isti Ribic u Poljicu dao crveni i svirao im penal u 20toj minuti.

Ono ruka kod Colana jeste bila. Objektivno. Samo to je slobodnjak, ne penal, i ne crveni, cak ni zuti, jer nije bilo namjere.
Da l' bi u Banovicima svirao bilo kome onakav penal? Ne bih rekao ni da je bilo kontakta.
MES QUE UN CLUB!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 mar 2019, 19:00

Wandelanoite je napisao/la:
ASD je napisao/la:

EDIT:

Da l' bi u Banovicima svirao bilo kome onakav penal? Ne bih rekao ni da je bilo kontakta.
Hahahhahahaha. sve si rekao.
Sam pao u stopostonoj sansi i oborio igraca na sebe koji je bio iza njeg.
CIst penal i crveni.

igrac Svatovca isputio svog igraca i jednostavno, nije znao sta ce i napravi penal i crveni. Psihicka blokada.
Sta kazes sad za ona valjanja. Ide igrac Buducnosti s loptom, napade ga Berbic koji je fizicki mrtav, ovaj ga otrese i svira faul za Berbica.
A corav vidi da Berbic ne moze disati i da se zbog toga baca

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 31 mar 2019, 19:06

Smiješna ste ekipa realno, nego skupite para da kupite koju utakmicu jer ne mozete nikoga na strani dobiti bez kupovine ili sudija.

Valjanja svugdje ima, jucer u Srebreniku 8 minuta produženo 1. polv zbog golmana Priluka koji je sam 5 minuta uzeo.

Dođi i u Prokosovice u nedjelju da vidis kako Plava četa melje i da vidis kako se igra u gostima, a evo sada se potpisujem da imamo suđenje ko vi danas, nastradali bi Prokosovici ko Mionica 3 komada za 10 min.
MES QUE UN CLUB!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 mar 2019, 19:08

Wandelanoite je napisao/la:Smiješna ste ekipa realno, nego skupite para da kupite koju utakmicu jer ne mozete nikoga na strani dobiti bez kupovine ili sudija.

Valjanja svugdje ima, jucer u Srebreniku 8 minuta produženo 1. polv zbog golmana Priluka koji je sam 5 minuta uzeo.

Dođi i u Prokosovice u nedjelju da vidis kako Plava četa melje i da vidis kako se igra u gostima, a evo sada se potpisujem da imamo suđenje ko vi danas, nastradali bi Prokosovici ko Mionica 3 komada za 10 min.
Sto bi kupovali kad cemo vas nabiti, bolji smo.

Realno, zadnjih 30 minuta danas nije bilo fudbala.
Ali ja skidam Svatovcu kapu, zasluzuju vrh tabele.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 31 mar 2019, 19:11

ASD je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Smiješna ste ekipa realno, nego skupite para da kupite koju utakmicu jer ne mozete nikoga na strani dobiti bez kupovine ili sudija.

U Banovice saljemo juniore da se kale valja naci petoricu do 21 za sljedece sezone. Taman ce bit 14 pobjeda i taj 1 poraz nam nista ne znaci na kraju.

Da ti i ovo kazem, ako Gradina uđe Pero ce sljedeću sezonu 200 hiljada ulozit da igra s Gradinom u rangu. Održite odnose ove sezone dajte kome treba bodove da imate za sljedeću sezonu zatrebat ce vam.
MES QUE UN CLUB!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 mar 2019, 19:14

Nego, jel ono citava Seona dosla navijati za Svatovac?
To im u opisu posla?
Mozda se cak i sklone nekome do kraja.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 31 mar 2019, 19:17

Došli ljudi da skautiraju protivnika, sljedece kolo Seona-Svatovac.
MES QUE UN CLUB!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 mar 2019, 19:38

Wandelanoite je napisao/la:
Da ti i ovo kazem, ako Gradina uđe Pero ce sljedeću sezonu 200 hiljada ulozit da igra s Gradinom u rangu. Održite odnose ove sezone dajte kome treba bodove da imate za sljedeću sezonu zatrebat ce vam.
Da ja tebi nesto kazem. Buducnost kad hoce uci, preko mrtvih se gazi i nista se ne prepusta slucaju.
Ovo sad je sve sitno, odrade se dobre pripreme, oslanja se na lokalne momke i samo par igraca sa strane.
Koja utakmica se odradi i to je to, ali ni bona se ne dadne u to.
Klasican primjer ti je, da su u barazu protiv Novog Travnika koji ima 3-4 puta manji budzet sudili lopovi i nije se islo da ih se odradi.

Uglavnom, sve se svodi na to, ako se udje udje se.
prije nekih 10-15 godina fudbalu se pridonosio znacaj mnogo veci. Kad se kaze, ulazi se u ligu, tu nema ni promil sanse da neko drugi udje.
Sad je fudbal sekundarni sport i mnogo vece pare idu u zensku kosarku, mnogo vece.
Tu bi recimo drugo mjesto u ligi bilo ravno katastrofi.

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 31 mar 2019, 19:52

ASD je napisao/la:

hahahha smješniji si od Ramiza zmaj :clap: :clap: :clap:
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 03 apr 2019, 20:59

65. minuta

Nažalost Budućnost postiže gol, strijelac Čehajić. Po svemu sudeći da je bio ofsajd kod gola, al eto moramo vjerovati sudiji Novaliću koji sudi Premijer ligu.

Budućnost- RAHIĆ 1:0

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
MES QUE UN CLUB!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 apr 2019, 21:51

Ne znam da li je bio ofsajd ali svejedno i njima, nije bilo teoretske sanse da ne izgube.
Dosli su s ciljem da ne izgube s velikom razlikom.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 06 apr 2019, 01:54

Enes Memić prvi covjek NK Prokosovici inače poznat i po nadimkom "banovićka kuja" priprema cirkus u nedjelju.
MES QUE UN CLUB!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 06 apr 2019, 18:58

Smiješno suđenje glavnog sudije u Banovićima!

Nakoj prekršaja u napadu domaći dolaze do vodstva 1-0!

Banovicani prpa aa? Počeli ste sa vama poznatim radnjama. Sutra u Prokosovice dođite da vidite kako igra novi prvak.
MES QUE UN CLUB!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.