FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ubit ce nas komsije u derbiju. Definitivno ulaze u boljoj atmosferi dok smo mi u totalnom rasulu. Igraci su nam najvece picoke na svijetu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma podržat mogu samo momke. Njega neću, nema teorije. Gubi on lagano i podršku onih koji su ga do juče podržavali. Meni je pao u očima nakon Atalante. Nek osvojio titulu i nek se fata noge, jer u evropu ako odemo sa njim mene strah novog debakla.Inijesta je napisao/la: Ma ja sam brate apsolutno da mu se zahvalimo na kraju sezone pa tamam trostruku krunu uzeo, al trenutno treba podrzat i njeg i ekipu , prioritet je da se uzme trofej svima nama
- ElCartel11
- Kontakt:
Drugi na tabeli je zahvaljujuci jesenjem dijelu, posle odlaska Bilbije i Todorovica njihovih glavnih igraca oni su opali kvalitetom, a juce neigranjem par igraca zbog suspenza/povrede su stvarno bili smijesna ekipa, sto je meni samo jos gore, da takvu ekipu nismo mogli uzeti i ovjeriti titulu.emir79 je napisao/la:Smjesan je toliko da su drugi na tabeli i jedini nam konkurent. De ba.ElCartel11 je napisao/la:Smijesan je i Zrinjski pa nas klepise na Kosevu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Sta ce nam kone koji qurac vratiti, pa nije nasa prednost bod ili dva pa, da eventualnim porazom mi gubimo prvu poziciju. Imamo 6 bodova, mozemo izgubiti derbi, mozemo izgubiti i protiv Sirokog za 2 sedmice, mi bi jos uvijek bili prvi.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Planut će 1.370 karti ko iz **** 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa vidi raspored, mislis da ces sve dobiti do kraja, poslije sirokog? Pa frajer kontantno stavlja halilovica i bekica, hebo ga hljeb, dovodio nalog jahica, pa nije Sarajevo njegova prcija da radi sta hoce i kad hoceElCartel11 je napisao/la:Sta ce nam kone koji qurac vratiti, pa nije nasa prednost bod ili dva pa, da eventualnim porazom mi gubimo prvu poziciju. Imamo 6 bodova, mozemo izgubiti derbi, mozemo izgubiti i protiv Sirokog za 2 sedmice, mi bi jos uvijek bili prvi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kad pocinje prodaja?MortemHz je napisao/la:Planut će 1.370 karti ko iz ****
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A PAPAK S' JUGA UVIJEK PLAKAT ĆE JER JE BORDO SARAJEVO!!!FrancescoTotti je napisao/la:Kad pocinje prodaja?MortemHz je napisao/la:Planut će 1.370 karti ko iz ****
- FrancescoTotti
- Kontakt:
jes' al kad pocinje prodaja karata?MortemHz je napisao/la:A PAPAK S' JUGA UVIJEK PLAKAT ĆE JER JE BORDO SARAJEVO!!!FrancescoTotti je napisao/la:Kad pocinje prodaja?MortemHz je napisao/la:Planut će 1.370 karti ko iz ****
- robertkosar
- Kontakt:
Ako je istina da gazda trazi od trenera prvo mijesto onda nije ni cudo ovakav ziheraski sastav i kukavicka igra u par zadnjih kola to jest kad je ovaj novi preuzeo klub. Trener se dobro usrao u gace i otud ni igre ni omladinaca u sastavu 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šuti, sad sam hype kad gledam klipove
Nije još obavljen sastanak sa predstavnicima klubova pa ti ne mogu sa sigurnošću reći ali će se ići na to bude četvrtak, karta cenera, prodaja samo u Fan Shopu uz ličnu kartu itd.
Vidjet ćemo sve pošto je nova uprava sada.
Nije još obavljen sastanak sa predstavnicima klubova pa ti ne mogu sa sigurnošću reći ali će se ići na to bude četvrtak, karta cenera, prodaja samo u Fan Shopu uz ličnu kartu itd.
Vidjet ćemo sve pošto je nova uprava sada.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
U srijedu ipak kup, nema veze, mozemo ovo proc sa drugom postavom
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Cuj ubice nas hahah majko mila sta sve necu procitat upravu ste odron smo gasi,motaj kablove dabogda svaku zijanili da imate sta pisat igraci misevi na 5 tom mjestu smo ispali iz kupa idemo momci zijanite nek Zrinjski uzme ko hebe forumase oni sve znaju svakako iskreno moji "dragi" forumasi navijam da nase pichoke sve izgube slazem se sa vama i u ovome
Mozda ste pisali, a ja nisam upratio. Moze li mi neko reci kakvo je stanje sa kartonima. Imaju li svi pravo nastupa na Grbavici? Obzirom da su jucer pozutili Rahman, Stanoje, Hebib... Hvala unaprijed.
- ElCartel11
- Kontakt:
Necemo dobiti, ali previse se prica da nam mogu kone uvaliti kao mi njima prije 2 sezone, a od toga nema nista ako dozivimo poraz, spada samo razlika na +3 i nista vise, jos uvijek imamo sve u svojim rukama. Nama moze jedino suknuti posle par kola Sloboda, Mladost, Celik ako nastavimo u ovom ritmu rasipanja bodova.ledesma je napisao/la:Pa vidi raspored, mislis da ces sve dobiti do kraja, poslije sirokog? Pa frajer kontantno stavlja halilovica i bekica, hebo ga hljeb, dovodio nalog jahica, pa nije Sarajevo njegova prcija da radi sta hoce i kad hoceElCartel11 je napisao/la:Sta ce nam kone koji qurac vratiti, pa nije nasa prednost bod ili dva pa, da eventualnim porazom mi gubimo prvu poziciju. Imamo 6 bodova, mozemo izgubiti derbi, mozemo izgubiti i protiv Sirokog za 2 sedmice, mi bi jos uvijek bili prvi.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kup ipak u srijedu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imaju svi pravo nastupa.Alen1987 je napisao/la:Mozda ste pisali, a ja nisam upratio. Moze li mi neko reci kakvo je stanje sa kartonima. Imaju li svi pravo nastupa na Grbavici? Obzirom da su jucer pozutili Rahman, Stanoje, Hebib... Hvala unaprijed.
FK Sarajevo
Ko li će prenositi, jer i Lištica igra istovremeno na ASBiHemir79 je napisao/la:Kup ipak u srijedu.
Arena ili Face TVtm01hzne je napisao/la:Ko li će prenositiemir79 je napisao/la:Kup ipak u srijedu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Dobro je sto mi ovaj Celik koji je bas u zaletu kuci cekamo,a ovi im idu na noge u Zenicu.Trebali bi sa nama saradjivati ipak zbog ovoga sto smo ih pogurali sa igracima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, rimljanin90, Rule_hz, Uvijeknapravojstrani, xsabicx i 33 gosta.