Ti si licemjer, svaka diskusija sa tobom je bespotrebna.
Ofiran si, vidi te bolan, ne možeš ispoštovati ni titulu koju on uzme, pa ni Dubai, ne prođe 5 minuta da ga ne izdrkaš na Noklicu ovdje, a nikoga to ne interesuje, što je najgore pričaš sam sa sobom, ne možeš podnijeti ništa što drugi konkurenti osvoje, ne možeš jednostavno jer nemaš poštovanja prema tim teniserima, znaš da su nivo iznad tvog pulena i da će uvijek tako biti, ali uvijek, uvijek, čehra se ne mijenja, NIKAD Novak neće biti što ova dvojica već jesu, trubiš u prazno, nikoga ne zanima.
Čak si isti kao i oni što komentarišu da je sve ovo zavjera što se dešava, da je cijela 2017 zavjera, hoćeš li prestati jednom? Hoćeš li biti insan i reći samo jednom čestitam? Bez bespotrebnih komentara koji nisu uopšte vezani za išta drugo osim titule tenisera koji je osvojio? Otkud Novak tu, šta me zaboli ona stvar da li je on otišao korak ispred Novaka ili ne? Ti o tome pričaš, nisi fer, niti si korektan, veliki si licemjer, elem neko ti nešto kaže ti počneš spominjati Bosnu i Hercegovinu i njen status u ovom sportu, spominješ Srbiju da ispadneš žrtva drugih ljudi koji te spomenu jer i sam znaš šta radiš, mučki provokator.
Da sad i ja počnem srati i smarati ljude sa najvećim, pa ajmo!