NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
jest ovaj james zasticen od sudija ko polarni medvjed
Thomas Müller - Fußballgott
Stiže Miami polahko.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sto su stizali stizali suGunnerS je napisao/la:Stiže Miami polahko.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
GunnerS je napisao/la:Stiže Miami polahko.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- nero.piroman
- Kontakt:
uze boston 
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Houston odlican veceras i ako su porazeno protiv LA 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gledao sam samo zadnju minutu utakmice LA Lakers-Houston. U toj minuti sam vidio dobrog Gasola, jednu pametnu asistenciju Kobija za Blake-a, nakon sto su Kobija "utrojili", a Blake dao tricu koja je odlucila utakmicu. Blake se vec u prvoj utakmici dokazao kao dobro pojacanje. Nadam se da ce tako i nastaviti.
Kod Houstona sam, opet sudeci po toj posljednjoj minuti, vidio da odlucujuce akcije uvijek idu na Scolu. Samo sto to guranje sa Gasolom nekad moze proci, a nekad ne.
Uglavnom, teska utakmica kako sam i ocekivao, bar po onome sto sam procitao na nba.com. Veliki zaostatak Lakersa u prvom poluvremenu, ali u drugom se stiglo. Vjerovatno i zato sto Ming nije igrao puno.
Kod Houstona sam, opet sudeci po toj posljednjoj minuti, vidio da odlucujuce akcije uvijek idu na Scolu. Samo sto to guranje sa Gasolom nekad moze proci, a nekad ne.
Uglavnom, teska utakmica kako sam i ocekivao, bar po onome sto sam procitao na nba.com. Veliki zaostatak Lakersa u prvom poluvremenu, ali u drugom se stiglo. Vjerovatno i zato sto Ming nije igrao puno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kao što rekoh, Boston-Miami će igrati na mali broj poena. Što se tiče Miamia, ipak će trebati malo vremena da se poslože kockice i da se stvori hemija u ekipi(jbg, to je ipak drugačija trojka od one: Garnett, Allen, Pierce, koji se žele podrediti kolektivu i ne mare za svoju statistiku). Wade i Bosh imali šut iz igre 7/27
. S drugi strane, Perce i Allen su pogađali trice kao na traci i tako pokazali da nisu za staro gvožđe. No, prva je utakmica, vidjet ćemo mi još dosta toga i od jednih i od drugih.
Trail blazersi su očekivano dobili Phoenix. Gledao sam malo treću četvrtinu, ali u njoj su gosti apsolutno razvaljivali, no izgleda kako je mene hvatao san, tako je i njih. Nash i Richardson su imali svoj show, te su kombinovano zabili 48 poena, Turkogluov prvi meč je neslavno završio sa svega 5 poena. Na drugoj strani me pozitivno iznenadio Batum, koji je za 25 minuta zabio 19 poena i uhvatio 11 skokova. Roy odlična, Miller skoro na double-doubleu, a i Camby je pokazao da se od njega može očekivati dobra sezona(ako ne bude povreda).
Lakersi su preokrenuli vodstvo Houstona, te tijesno slavili sa 112:110. Gasol je briljirao sa 29 poena i 11 skokova, a tu je i Bryant sa 27 poena, 7 asistencija i 5 skokova. Odom je odradio svoju rolu standardno, a sa klupe su Blake i Brown dali svoj doprinos i postigli kombinovano 26 poena. Na drugoj strani Ming je odigrao onoliko koliko mu noge dozvoljavaju(nekih 25 minuta) te zabio 9 poena. Martin ne da lopte nikome(na kraju 26 poena) i Brooks 24 poena. Scola je nastavio tamo gdje je stao na svjetskom prvenstvu(18p i 16 skokova), ali to nije bilo dovoljno da se uzmu Lakersi u Staples Centru.
Sve u svemu, ako je suditi po onoj:"Po jutru se dan poznaje", onda ćemo gledati jednu fenomenalnu sezonu.
Trail blazersi su očekivano dobili Phoenix. Gledao sam malo treću četvrtinu, ali u njoj su gosti apsolutno razvaljivali, no izgleda kako je mene hvatao san, tako je i njih. Nash i Richardson su imali svoj show, te su kombinovano zabili 48 poena, Turkogluov prvi meč je neslavno završio sa svega 5 poena. Na drugoj strani me pozitivno iznenadio Batum, koji je za 25 minuta zabio 19 poena i uhvatio 11 skokova. Roy odlična, Miller skoro na double-doubleu, a i Camby je pokazao da se od njega može očekivati dobra sezona(ako ne bude povreda).
Lakersi su preokrenuli vodstvo Houstona, te tijesno slavili sa 112:110. Gasol je briljirao sa 29 poena i 11 skokova, a tu je i Bryant sa 27 poena, 7 asistencija i 5 skokova. Odom je odradio svoju rolu standardno, a sa klupe su Blake i Brown dali svoj doprinos i postigli kombinovano 26 poena. Na drugoj strani Ming je odigrao onoliko koliko mu noge dozvoljavaju(nekih 25 minuta) te zabio 9 poena. Martin ne da lopte nikome(na kraju 26 poena) i Brooks 24 poena. Scola je nastavio tamo gdje je stao na svjetskom prvenstvu(18p i 16 skokova), ali to nije bilo dovoljno da se uzmu Lakersi u Staples Centru.
Sve u svemu, ako je suditi po onoj:"Po jutru se dan poznaje", onda ćemo gledati jednu fenomenalnu sezonu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Kao sto sam i ocekivao,velika trojka je ustimana ko klavir koji je bacen s 10 sprata zgrade. U ovom timu ce najvise ispastati Bosh,sto se i sinoc vidjelo. Wade i James su uzeli oko 40 suteva i samo forsiraju,nezanimaju ih drugi. Kada nemogu nista napraviti onda daju loptu Boshu pa neka on masi.
Celticsi su im ocitali pravu malu kosarkasu lekciju i dokazali su onu svoju izreku "nepotcjenjuj srce prvaka". Boston ovako nece uvjek igrati kroz sezonu,samo kad se "napale" protiv Lakersa,Miamija i jos 2-3 tima,al ovakav,pravi Boston cemo gledati u playoffu.
Lakersi su teze od ocekivanog dosli do pobjede protiv "rakete". Jos oni nisu na 100%,al ni ovako neizgledaju lose. Gasol pokazuje da je spreman,Kobe se jos malo trazi al on ce svoje uvjek odraditi. Raduju me one trice Browna. Odom standardno dobar. Jos kad Fisher bude na terenu svojim potezima zabavljao publiku kao i na klupi sto radi,biti ce extra.
Celticsi su im ocitali pravu malu kosarkasu lekciju i dokazali su onu svoju izreku "nepotcjenjuj srce prvaka". Boston ovako nece uvjek igrati kroz sezonu,samo kad se "napale" protiv Lakersa,Miamija i jos 2-3 tima,al ovakav,pravi Boston cemo gledati u playoffu.
Lakersi su teze od ocekivanog dosli do pobjede protiv "rakete". Jos oni nisu na 100%,al ni ovako neizgledaju lose. Gasol pokazuje da je spreman,Kobe se jos malo trazi al on ce svoje uvjek odraditi. Raduju me one trice Browna. Odom standardno dobar. Jos kad Fisher bude na terenu svojim potezima zabavljao publiku kao i na klupi sto radi,biti ce extra.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
onaj batum nije normalan jbt.
- majestic24
- Kontakt:
Jbg jarane,i to je za ljudeWolverine je napisao/la:onaj batum nije normalan jbt.
Portland je sinoc pokazao koliko vrijedi. Ako ih zaobidju povrede u sezoni (a ta mogucnost je ravna nuli),mogli bi biti jako bitan faktor na zapadu.
Kad vidim onaj roster Sunsa,oni su zreli-za samo dno lige.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Miami je dovodjenjem dva luzera Jamesa i Bosha postao ekipa sa luzerskim mentalitetom!
Plus imaju trenera koji je debil nad debilima i nije upucen u kosarku.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
jel to zaključi nakon lagane utakmice kod Bostona...pa dajte ljudi malo tek je prva jbt. samo slažem se da če Bosh najviše ispaštati...loptu jedino može dobiti ako je uhvati u napadu...BIHfan je napisao/la:Miami je dovodjenjem dva luzera Jamesa i Bosha postao ekipa sa luzerskim mentalitetom!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:jel to zaključi nakon lagane utakmice kod Bostona...pa dajte ljudi malo tek je prva jbt. samo slažem se da če Bosh najviše ispaštati...loptu jedino može dobiti ako je uhvati u napadu...BIHfan je napisao/la:Miami je dovodjenjem dva luzera Jamesa i Bosha postao ekipa sa luzerskim mentalitetom!
Ne. Vec zakljucujem na osnovu svih cinjenica. A to su:
-preveliki ego u glavi imaju James i Wade i kad tad ce se posvadjat.
-trener je velika neznalica, nemaju ni jedne akcije a i odbrana ima je rupa radi male rotacije.
-pod kosem suu tako tanki, to je strasno. Howard ce pojest sam ovu ekipu Miamija.
-svi znamo da su James i Bosh uvjek gubili kljucne trenutke i da u sebi imaju gubitnicki duh, a da napravis nesto u NBA moras imat srce pobjednika.
-ostale cinjenice se vidjeti tokom sezone i ispostavit ce se tacnim sve ovo sto sam napisao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ne znam ni sam sta sam ustajao u ona doba gledat rocketse...bolje da i nisam ustao svakako se i ne sjecam da sam ista i gledao...
jedino me brine kod rocketsa sto ne znaju zadrzat vodsvto,pogotovo kad imaju veliku prednost,sto je i sinoc bio slucaj..
i u predsezoni kolko sam pratio tijesno su gubili nakon sto su imali 10+ poena prednosti..a tu mozda vidim krivca u adelmanu al ko ce ga znat,taj se sa pola sastava sa lakersima borio u play ofu,i na kraju lakersi prosli nakon sto se dobro namucili pa i prosle sezone je krpio sastav...sto znaci da ima dovoljno kredita da ostane na klupi..
ostalo je dobro,kako sezona bude odmicala mingu ce se minutaza povecavati i samim tim njegova brojke i vise ce biti opcija u napadu...sto ulijeva nadu da rocketsi mogu ovo godine daleko gurat u play ofu..bar se nadam..
jedino me brine kod rocketsa sto ne znaju zadrzat vodsvto,pogotovo kad imaju veliku prednost,sto je i sinoc bio slucaj..
i u predsezoni kolko sam pratio tijesno su gubili nakon sto su imali 10+ poena prednosti..a tu mozda vidim krivca u adelmanu al ko ce ga znat,taj se sa pola sastava sa lakersima borio u play ofu,i na kraju lakersi prosli nakon sto se dobro namucili pa i prosle sezone je krpio sastav...sto znaci da ima dovoljno kredita da ostane na klupi..
ostalo je dobro,kako sezona bude odmicala mingu ce se minutaza povecavati i samim tim njegova brojke i vise ce biti opcija u napadu...sto ulijeva nadu da rocketsi mogu ovo godine daleko gurat u play ofu..bar se nadam..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sta mislite za veceras Minesotta-Sacramento,deluje mi kao izrazito zanimljiva tekma?
Ja sam igrao 1 na tiketu pa sta bude,ali mi je u preseasonu MInesotta lepo izgledala,jos je neiskusna ali kvalitetna.
Ja sam igrao 1 na tiketu pa sta bude,ali mi je u preseasonu MInesotta lepo izgledala,jos je neiskusna ali kvalitetna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Uzima Minnesota.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ma raznijet ce ih kingsi. prejaki su pod kosem za minesotu.Devil je napisao/la:Sta mislite za veceras Minesotta-Sacramento,deluje mi kao izrazito zanimljiva tekma?
- majestic24
- Kontakt:
Pa ne bih bas rekao da su toliko jaci. Onaj njihoc rookie cousins il kako vec,je odlican ,aL nba nije isto sto i univerzitetska kosarka.Wolverine je napisao/la:ma raznijet ce ih kingsi. prejaki su pod kosem za minesotu.Devil je napisao/la:Sta mislite za veceras Minesotta-Sacramento,deluje mi kao izrazito zanimljiva tekma?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.