FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2019, 06:34

fera je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Vjerovatno će onda nas uvest ranije, lupam, sat prije tekme i tako osigurat ulaze. Nisu ni vaši budale, više će zaradit a četvrtina naših neće vidjet teren. :/
Mada je blago apsurdno to što se toliko mora obezbjeđivat jedna utakmica gradskih rivala. Pola nas će na suprotnoj strani imat jarane, rođake, porodicu. I treba da se koljemo i bijemo, i treba brigada policije, 'bem ti i beogradski derbi i huliganstvo. Meni neprirodno skroz al et.
Ja i da imam kakvog rođaka da za želju navija bilo bi me stid napisati :mrgreen:
Gotivite se brate tokom godine al bar za derbi treba biti neka atmosfera i naboj a ne to neko bratstvo i jedinstvo.
Nema mi mrzeg kluba od zelje i da mi najbolji drug navija za njih taj dan mi je neprijatelj al eto sreca nemam nikog bliskog sebi da je tako zastranio da za njih navija.
A normalno da treba naboja, nisam rekao da trebamo skupa navijat il nešta. Neka prepucavanja, pirotehnike, pjesama... Al te tuče i belaji su mi niđe veze. Na Grbavicu me svaki put roditelji isprate k'o na Žuč da idem. Jer prva dva gostovanja dole sam nayeb'o, prvo dobio baklju u glavu onda kad smo ih uzeli 1:2, a godinu dana kasnije nas neka djeca napala na Skenderiji pa murija polomila i nas i njih. Radi kluba i šala? To mi je glupo, takve stvari ne volim.
A kod mene u fameliji ima od Manijaka, preko Rođenih, do Robijaša. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 apr 2019, 09:13

Meni nema ništa draže nego manijacima otimati šalove,jedva čekam vikend!
ISTINA ZA VEDRANA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 apr 2019, 09:35

ovi što spominju Zorana Zekića, zašto života vam? nije ni on neki školovan trener baš, sve mu je u hodu rješenja...
jel zbog prekida? :D to jest maher, skoro ih savršeno izvodili u Osijeku
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2019, 09:51

Denchi je napisao/la:ovi što spominju Zorana Zekića, zašto života vam? nije ni on neki školovan trener baš, sve mu je u hodu rješenja...
Pa dobro, nije baš da možemo priuštit nekog aman majstora. Zekić je s Osijekom tuk'o neke evropske ekipe, uveo ih u EL itd, ima dobar CV.
Treba vidjet šta je s onim bratom iz Reala, što je snimao klipove o nama. :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 apr 2019, 10:00

skoroalen je napisao/la:
Denchi je napisao/la:ovi što spominju Zorana Zekića, zašto života vam? nije ni on neki školovan trener baš, sve mu je u hodu rješenja...
Pa dobro, nije baš da možemo priuštit nekog aman majstora. Zekić je s Osijekom tuk'o neke evropske ekipe, uveo ih u EL itd, ima dobar CV.
Treba vidjet šta je s onim bratom iz Reala, što je snimao klipove o nama. :rol:
jedan dio mene bi fakat volio vidjet one školske golove iz kornera i prekida, kako to jednostavno izgleda kad se pravilno radi :tokralju: :bow:

a ne znam po meni jedino ime koje može doći u klub poslije Husa je Kodro, zbog Akademaca, zbog taktike,imena,analize, profi pristupa a i nema niti će se ikad više dozvoliti da igrači nešto bojkotuju ili određuju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2019, 10:11

Denchi je napisao/la:
jedan dio mene bi fakat volio vidjet one školske golove iz kornera i prekida, kako to jednostavno izgleda kad se pravilno radi :tokralju: :bow:

a ne znam po meni jedino ime koje može doći u klub poslije Husa je Kodro, zbog Akademaca, zbog taktike,imena,analize, profi pristupa a i nema niti će se ikad više dozvoliti da igrači nešto bojkotuju ili određuju
Vidi, mi sad igru realno nemamo. Sve ovo od pauze pa ovamo je na ho-ruk, neke kontre, greške protivnika itd. Hoću da kažem, s ovakvim igračima je teško imat slabiju igru, bezidejniju. Ovo je njihovo najgore izdanje, siguran sam. Al bi nam godila promjena što se tiče prekida. Mi imamo u prosjeku oko 8 kornera po utakmici, i negdje oko 6-7 prekršaja iz zone šuta/centaršuta. Mi smo ove sezone dali jedva 4-5 golova iz prekida, ovako na prvu se sjećam Zrinjskog kod one krađe 2:2, Čelika 3:1... Ne znam više, jedino da vratim film na sve utakmice redom. Al suština je, to je jako malo golova. Negdje oko 4-5% prekida smo iskoristili (po slobodnoj procjeni) i to je mizerno. Ponavljam, Engleska je kornerima došla u polufinale SP, korner k'o gol.
E sad, jedino treba svakom potencijalnom treneru naglasit da je Akademija prioritet, bez tog ne bih doveo ni Kontea.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 apr 2019, 10:23

pa kažem to bi fakat volio vidjet, ali da to bude neki glavni način postizanja pogodaka naravno ne, to je stil igre za daleko skromnije ekipe i male timove, mi imamo i širok roster i igrače za lijep stil igre s nekim posjedom lopte, diktiranja tempa, sa nekim očekivanjem nastavka toga sa Akademcima u glavnoj ulozi i pokojim strancem...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 apr 2019, 10:45

Mi smo samo protiv Krupe imali tacno 15kornera,protiv Zrinjskog 5 ili 6,a niti poslije jednog nismo nista ozbiljno napravili. Ne racunam tu ostals prekide.
Sad bi bilo zanimljivo kad bi neko mogao izracunati od pocetka sezone koliko smo imali prekida i koliko smo golova postigli na taj nacin.
Ja mislim da smo ekipa sa daleko najvise izvedenih kornera i prekida, a sa daleko najgorom efikasnoscu poslije istih. Ovo je ozbiljan hendikep u nasoj igri.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 01 apr 2019, 10:48

skoroalen je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Vidi, mi sad igru realno nemamo. Sve ovo od pauze pa ovamo je na ho-ruk, neke kontre, greške protivnika itd. Hoću da kažem, s ovakvim igračima je teško imat slabiju igru, bezidejniju. Ovo je njihovo najgore izdanje, siguran sam. Al bi nam godila promjena što se tiče prekida. Mi imamo u prosjeku oko 8 kornera po utakmici, i negdje oko 6-7 prekršaja iz zone šuta/centaršuta. Mi smo ove sezone dali jedva 4-5 golova iz prekida, ovako na prvu se sjećam Zrinjskog kod one krađe 2:2, Čelika 3:1... Ne znam više, jedino da vratim film na sve utakmice redom. Al suština je, to je jako malo golova. Negdje oko 4-5% prekida smo iskoristili (po slobodnoj procjeni) i to je mizerno. Ponavljam, Engleska je kornerima došla u polufinale SP, korner k'o gol.
E sad, jedino treba svakom potencijalnom treneru naglasit da je Akademija prioritet, bez tog ne bih doveo ni Kontea.
Ja bi vise volio da mi naucimo braniti te kornere, svaki prekud za protivnika nama se noge odsjeku, vec me strah i pomisliti na derbiju sta ce biti gdje su gurbeti iz prekida itekako opasni
Ako jedna Barcelona sa patuljcima i Piqeom moze braniti kornere ne znam kako mi sa Rahmanom Ahmetom ne mozemo, nek zaduzi jednog od njih nek samo let lopte prati i ide na nju
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2019, 11:25

Inijesta je napisao/la:
Ja bi vise volio da mi naucimo braniti te kornere, svaki prekud za protivnika nama se noge odsjeku, vec me strah i pomisliti na derbiju sta ce biti gdje su gurbeti iz prekida itekako opasni
Ako jedna Barcelona sa patuljcima i Piqeom moze braniti kornere ne znam kako mi sa Rahmanom Ahmetom ne mozemo, nek zaduzi jednog od njih nek samo let lopte prati i ide na nju
A i tu si u pravu, nema te ekipe koja nam nije nakon prekida zabila. Dva štopera, Stanojević, Rahmanović, Ahmetović. Sve balvani na skoku, svakog lopta zaobiđe.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 01 apr 2019, 11:40

Savrseni kodro nam izbi titulu iz ruke.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 01 apr 2019, 11:41

Kamuflazn je napisao/la:Savrseni kodro nam izbi titulu iz ruke.
Da, bas su oni igraci bili stvoreni za njegovog sistema :rol:
ZZ

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 apr 2019, 12:13

Kakav Kodro
ISTINA ZA VEDRANA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 01 apr 2019, 12:14

Kodro kao trener u Akademiji ili sef iste DA. Kodro kao trener prvog tima NE.
Moje misljenje.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 apr 2019, 12:36

Ma šanse da se Kodro vrati su svakako 1%. A i šanse da Husref napusti ekipu na kraju sezone sa barem jednim trofejom, il da ga uprava smijeni, su takođe 1%.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 apr 2019, 12:51

Evo izgleda da Zekic preuzima Maribor bar kako pisu mediji.A sto je zanimljivo Maribor daje otkaz Darku Milanicu iako su na prvom mjestu i imaju 8 bodova vise od Olimpije :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 01 apr 2019, 13:01

ima li neki argument osim "šta ba, šta će on, đe će on"

konkretno?

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 01 apr 2019, 13:16

Denchi je napisao/la:ima li neki argument osim "šta ba, šta će on, đe će on"

konkretno?
Nemoj zamjeriti ali ja se sprdam na kompletnu situaciju. Što će ti argument braco ne pratiš Sarajevo od juče. Pa prije tri-četiri godine su istom tom Mehi Kodri j..... majku. Bio sam na toj utakmici a vjerovatno si i ti bio. Jednostavno nama niko ne valja i gotovo.

Nego da je ovaj derbi dobiti pa da hairli privedemo ovu sezonu kraju a za budućnost ćemo vidjeti. I moja je želja da nam dođe neki trener koji voli i podržava mlade igrače nadam se da ćemo naći nekog.

Živio ti meni.
ISTINA ZA VEDRANA!

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 01 apr 2019, 13:21

Nalić ne bi bio loš izbor, već kad govorimo o trenerima, školovan trener, dobar motivator i poznaje našu ligu. On mrtvu Slobodu drži u kakvom takvom životu, da nema njega oni bi se borili za opstanak sa krupom i goškom..
Bordo bijeli za život cijeli!!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 01 apr 2019, 13:22

Sivac nam sudi, Mujić (opet) 4. Izgleda nema prijenosa 1.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, boki86, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood i 32 gosta.