ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

lucky13
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la lucky13 » 01 apr 2019, 13:27

nisam za sankcije... ebo sankcije. pogotovo sportske. a ja omalovazavam bosnu vjerovatno kada vas pitam da li biste i vi bili nenormalni ko ja i zadojeni i sportske neznalice i navijali za noleta a ne za rodju da ga kojim slucajem imate? kao odgovor na sva omalovazavanja kako eto mogu navijati za noleta pored velikog rodje. vi ko ne bi? a? i sto je najgore niko mi nije odgovorio. jer se odgovor zna! ali tesko prevalit preko tastature! i da, i tu sam u pravu kao i u svemu drugom!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 apr 2019, 13:31

lucky13 je napisao/la:nisam za sankcije... ebo sankcije. pogotovo sportske. a ja omalovazavam bosnu vjerovatno kada vas pitam da li biste i vi bili nenormalni ko ja i zadojeni i sportske neznalice i navijali za noleta a ne za rodju da ga kojim slucajem imate? kao odgovor na sva omalovazavanja kako eto mogu navijati za noleta pored velikog rodje. vi ko ne bi? a? i sto je najgore niko mi nije odgovorio. jer se odgovor zna! ali tesko prevalit preko tastature! i da, i tu sam u pravu kao i u svemu drugom!
Imali smo amela tuku 3.na svijetu u jednom trenutku.Tad niko nije govorio da je najbolji,svi su bili realni.Isto sad je novak 3.svih vremena u vrh glave,a vi ga velicate da je GOAT.Eto vidis
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 01 apr 2019, 13:52

ajde nadji gdje sam rekao da je nole goat? samo kazem da je igrac koji je dostigao do sada najveci moguci nivo igre. i u tome se slaze cak i rafa i mnogi drugi i strucnjaci i bivsi i sadasnji teniseri (karlovic, tipsarevic, agasi, vilander, lejver, pilic ...itd...) dalje porediti tukino jedno takmicenje u kojem je bio br3 i noleta koji je u top3 SVIH VREMENA (uz to sto je i BOAT i dugogodisnji br1) u tenisu je, ajde da ne lajem, ali smijesno! i ranije sam rekao da je nole BOAT (a to se moze i dokazati, sto sam vec i ranije navodio, izmedju ostalog: 4 slema u nizu + WTF + 5 mastersa (+ 3 masters finala) + atp500 + atp 250 u jednoj godini i poen rekord svih vremena, 16,950) a po GOAT mjerilima, ajde da sacekamo RG, je po meni br2 (ukoliko rafa ne uzme RG ali sacekajmo). samo tvoje poredjenje tuke i noleta i svrstavanje u istu ravan kazuje koliko pretjerujete. ovaj bio jednom br3 na jednom takmicenju a nole bio 4 puta sportista planete. srbija je imala mislim 8 osvajaca medalja u atletici (sa EP, SP, OI) do sada, vecinom uspjesnijih od tuke pa niko njih ne stavlja u red najboljih ikada ili bilo sta slicno, mada nesto mozda i bude od spanovicke (definitivno je cura za velike stvari).

ovoliko pisanje oko rodjinog prodora na celo rejs liste nakon samo 3 mjeseca jedino govori o tome kolik je hajp oko njega! citam o tome na svim forumima, teniskim portalima, cak i na atp sajtu! kada je nole preuzeo rejs listu nakon OZija niko nista o tome nije pisao, niti ce se ista o tome pisati nakon MCa kada ga ili rafa ili nole (pogotovo se nece nista pisati ako nole opet preuzme vodstvo), a mozda i obojica, preteknu (sto je neminovno ukoliko on ne prihvati WC).
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 01 apr 2019, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 apr 2019, 13:58

Ko je baboooooooo

Bolan ja sam za Rogera navijao kad je protiv Dzumija igrao... Sta me boli **** odakle je..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 01 apr 2019, 14:00

delinjo je napisao/la:Ko je baboooooooo

Bolan ja sam za Rogera navijao kad je protiv Dzumija igrao... Sta me boli **** odakle je..
nisam ja pitao da li bi navijali za dzumija, nego da imate nekoga kao nole! e onda, sta bi bilo. da li bi nacija bila u transu? mada to vjerovatno nikada necemo saznati. ali da se naslutiti.

a babo koliko znam zovu onog BB iz CRO.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 apr 2019, 14:02

Hahahaha ma da je Nadal direktno sa Dobrinje iz moje mahale opet bi za Rogera navijao... Ili Novak svejedno...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 01 apr 2019, 14:03

lucky13 je napisao/la:ajde nadji gdje sam rekao da je nole goat? samo kazem da je igrac koji je dostigao do sada najveci moguci nivo igre. i u tome se slaze cak i rafa i mnogi drugi i strucnjaci i bivsi i sadasnji teniseri (karlovic, tipsarevic, agasi, vilander, lejver, pilic ...itd...) dalje porediti tukino jedno takmicenje u kojem je bio br3 i noleta koji je u top3 SVIH VREMENA (uz to sto je i BOAT i dugogodisnji br1) u tenisu je, ajde da ne lajem, ali smijesno! i ranije sam rekao da je nole BOAT (a to se moze i dokazati, sto sam vec i ranije navodio, izmedju ostalog: 4 slema u nizu + WTF + 5 mastersa (+ 3 masters finala) + atp500 + atp 250 u jednoj godini i poen rekord svih vremena, 16,950) a po GOAT mjerilima, ajde da sacekamo RG, je po meni br2 (ukoliko rafa ne uzme RG ali sacekajmo). samo tvoje poredjenje tuke i noleta i svrstavanje u istu ravan kazuje koliko pretjerujete. ovaj bio jednom br3 na jednom takmicenju a nole bio 4 puta sportista planete. srbija je imala mislim 8 osvajaca medalja u atletici (sa EP, SP, OI) do sada, vecinom uspjesnijih od tuke pa niko njih ne stavlja u red najboljih ikada ili bilo sta slicno, mada nesto mozda i bude od spanovicke (definitivno je cura za velike stvari).

ovoliko pisanje oko rodjinog prodora na celo rejs liste nakon samo 3 mjeseca jedino govori o tome kolik je hajp oko njega! citam o tome na svim forumima, teniskim portalima, cak i na atp sajtu! kada je nole preuzeo rejs listu nakon OZija niko nista o tome nije pisao, niti ce se ista o tome pisati nakon MCa kada ga ili rafa ili nole (pogotovo se nece nista pisati ako nole opet preuzme vodstvo), a mozda i obojica, preteknu (sto je neminovno ukoliko on ne prihvati WC).
Pa ti najvise smaras sa tim listama. Prvi si se i javio nakon finala gurajuci nesto Djokovica a frajer uopste nije igrao u finalu.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 01 apr 2019, 14:09

Rafko je počeo trenirati i spremati se za sljaku prije sedmicu dana, bit će on top spreman

Odlično izgleda ova race lista za njega, trebao bi rutinski biti prvi na njoj poslije zavrsetka RG
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 01 apr 2019, 14:10

darker10 je napisao/la:Pa ti najvise smaras sa tim listama. Prvi si se i javio nakon finala gurajuci nesto Djokovica a frajer uopste nije igrao u finalu.
ajde

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 01 apr 2019, 16:50

Hajmo prestat covjeka citirat, mozda ne bude smarao vise?
27.10.2020

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 apr 2019, 17:07

ja ga imam na ignore, ko i sve što sa druge strane tarabe (sa lošim namjerama) podjebaju ... elem nemam pojma o čemu pričate :mrgreen:

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 01 apr 2019, 17:10

Cuj BOAT ahahhah :lol:

Pa Novak nije ni br2 GOAT,ne znam na osnovu cega jeste. Mozda radi statistike tamo neke nebitne i jer je uvezao 4GS. To jeste poduhvat al osim toga sto je uspjeh po broju GS,nije neki uspjeh da se hajpa toliko. Da je uzeo kalendarski GS pa ok. Dalje,Rafa ima vise GS i Mastersa od Novaka,bolji omjer za mrvicu ima Novak,Nadal ima zlato na OI,Novak nema. Bolji omjer u finalima GS ima Rafa takodjer. Za Rodju ne treba ni komentarisat jer ima cak 5GS vise kao i vise titula. Novak je br 3 dok ne pretekne Rafu a broj 1 tesko da ce ikad biti.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 01 apr 2019, 17:39

Goretzka je napisao/la:Cuj BOAT ahahhah :lol:

Pa Novak nije ni br2 GOAT,ne znam na osnovu cega jeste. Mozda radi statistike tamo neke nebitne i jer je uvezao 4GS. To jeste poduhvat al osim toga sto je uspjeh po broju GS,nije neki uspjeh da se hajpa toliko. Da je uzeo kalendarski GS pa ok. Dalje,Rafa ima vise GS i Mastersa od Novaka,bolji omjer za mrvicu ima Novak,Nadal ima zlato na OI,Novak nema. Bolji omjer u finalima GS ima Rafa takodjer. Za Rodju ne treba ni komentarisat jer ima cak 5GS vise kao i vise titula. Novak je br 3 dok ne pretekne Rafu a broj 1 tesko da ce ikad biti.
daj ba,jedini igrac sa svim osvojenim mastersima,jedini koji je povezo GS titule,bolje medjusobni i od rafe i od federera i manite vise sa tom pricom predstavljanja federera kao boga,pola titula su mu iz serije 250/500 a jos dosta titula je osvojio u laganoj konkurenciji.Djokovic 6 godina mladji i napravio je stvari koje federerr nece nikad.
23

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 01 apr 2019, 17:50

GOAT je napisao/la:

daj ba,jedini igrac sa svim osvojenim mastersima,jedini koji je povezo GS titule,bolje medjusobni i od rafe i od federera i manite vise sa tom pricom predstavljanja federera kao boga,pola titula su mu iz serije 250/500 a jos dosta titula je osvojio u laganoj konkurenciji.Djokovic 6 godina mladji i napravio je stvari koje federerr nece nikad.
Pa i federer je napeavio stvari koje nole nece i to mnogo vise.Prvo ti je LBJ kosarkaski GOAT,pa sad Nole teniski,ako ti je ronaldo fudbalski onda stvarno nemam rijeci.Hvala bogu pa navijas za zelju,ima nesto ljudsko u tebi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 01 apr 2019, 18:01

Pa zar je upitno da mu je Ronaldo fudbalski? Hahaha. Ili mozda cak Neymar.
27.10.2020

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 01 apr 2019, 18:06

GOAT je napisao/la:

Ne predstavljam ja nikog kao Boga,nit nekog uzdizem,ne navijam ni za kog,volim tenis kao sport pa ne volim favorizovat nikog.Tako je i u ostalim sportovima,pratim radi sebe :D Samo sam realno opisao stanje kako jeste. Za par godina se niko nece sjecati ko je sta uvezao,samo se titule broje. Medjusobni omjer je Nole nabijao kad je Federeru ocito pala forma godina,ne igra vise kao prije.Nad Nadalom nabijao skor u prijasnjim godinama kad je Rafu i Dustin Brown dobijao.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 01 apr 2019, 18:33

BOAT (najbolji igrac, najvisi nivo igre)

posto se tenis otkako je ATPa vrti cirkularno u terminima od godinu dana da vidimo ko je u istoriji ATPa postigao najvisi nivo igre i odigrao najdominantniju godinu!

najbolja godina: W2015-RG2016: 4 slema + WTF + 5 mastersa (+ 3 masters finala) + atp500 + atp 250 = 16,950p -> apsolutni rekord atp tura!

najbolja sezona 2015: 3 slema + finale + WTF + 6 mastersa (REKORD) + 2 finala + atp 500 + finale = 16,585p -> apsolutni rekord za sezonu!

kompletirane sve velike titule!

pozitivan h2h sa svim big4!

sve ostvareno u eri big4!

vjerovatno najdominantniji niz pobjeda, 43, u najboljoj konkurenciji koju je atp imao! (kraj 2010-sredina2011)
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 01 apr 2019, 19:03, ukupno mijenjano 5 puta.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 01 apr 2019, 18:37

Ma Nole je H2H sa Federerom tek okrenuo kad je ovaj usao u 35 godinu, tako da se srbi sada kace samo za to. Pa po tome je onda Karlovic bolji od obojice, ili mozda Kyrgios od Novaka s obzirom da ga nije nikad dobio :lol:

I to sto je najgore uhvatili se toga, ko da covjek vodi za 15-20 meceva gdje ga je razvaljivao, a ne za 3 meca :urnebes:
27.10.2020

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 01 apr 2019, 18:52

nole vs rafa

sampionske godine ATP (ITF): 5(6) vs 4(3)

sedmice na vrhu: 245+ vs 196

slemovi: 15 vs 17

WTF: 5 vs 0

OI: bronza vs zlato

mastersi: 32 vs 33

MM: 21 vs 29

h2h: 28 - 25
finala 15 - 10
GS finala 4 - 4

pare od nagrada: 129 M$ vs 105 M$

nole uspjesniji na 2 od 3 podloge + sve ono sto sam naveo gore pod BOAT!

fed dok je imao pozitivan h2h sa noletom je imao negativan sa rafom i marejem, tako da je uvjek bio negatrivan sa 2 od 3 iz big4! i to se ne radi o par odigranih meceva dok je neko bio van forme i sl. nego o najvecim rivalstvima (najvise meceva) u istoriji atp-a!
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 01 apr 2019, 19:12, ukupno mijenjano 2 puta.

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 01 apr 2019, 19:03

Hahahhah najjaci lik,treba ga samo lozit da trazi statistiku :D

Tebra dzaba ti sve,slamovi i mastersi su najbitniji pa tek onda dolazi ta statistika koju brojis sedmice i to ostalo. Medjusobni omjer nije nikakva slika jer dok su obojica bili u prajmu Rafa je bio jaci.. Roger je ispred obojice po svemu. Moras prihvatit da je Novak treci na toj ukupnoj listi,htio ti to ili ne.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []