Sto?? Ne poznas ih po faci?Tarik14 je napisao/la:Bilo bi lijepo kada bi smo mogli imati dresove na kojima pisu imena igraca kao u toku kvalifikacija za Euro 2008.To je bilo extra!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Sto?? Ne poznas ih po faci?Tarik14 je napisao/la:Bilo bi lijepo kada bi smo mogli imati dresove na kojima pisu imena igraca kao u toku kvalifikacija za Euro 2008.To je bilo extra!
A mene na dres Amerike. Inace je dres super, a koliko sam ja mogao primjetiti da i siroki i ako se ne varam Sarajevo nose Nike dresove. Ovako je izgledao dres USA:Institut je napisao/la:mene nesto vise podsjeca na stari dres italije
extra dres!bilo bi super kada bi nam ovakav dres bio ili bar na ovakav nacin...riki je napisao/la:E ovako ,po vama dali bi trebalo mjenjati dizain,boju dresa Fudbalske/Nogometne reprezentacije BiH.Evo sa jednog foruma jedan prijedlog meni se bas svidja vase misljenje?????
potpisujem 100%-momak imas ukusa-dres je extra!!!!!HARIS XXL je napisao/la:extra dres!bilo bi super kada bi nam ovakav dres bio ili bar na ovakav nacin...riki je napisao/la:E ovako ,po vama dali bi trebalo mjenjati dizain,boju dresa Fudbalske/Nogometne reprezentacije BiH.Evo sa jednog foruma jedan prijedlog meni se bas svidja vase misljenje?????
Ne ne, poznajem ih po faci samo smatram da je mnogo lijepse imati svoje ime na dresu nego samo broj.RiNo je napisao/la:Sto?? Ne poznas ih po faci?Tarik14 je napisao/la:Bilo bi lijepo kada bi smo mogli imati dresove na kojima pisu imena igraca kao u toku kvalifikacija za Euro 2008.To je bilo extra!
![]()
Dres je mazijaaaaaaaaaaaHARIS XXL je napisao/la:extra dres!bilo bi super kada bi nam ovakav dres bio ili bar na ovakav nacin...riki je napisao/la:E ovako ,po vama dali bi trebalo mjenjati dizain,boju dresa Fudbalske/Nogometne reprezentacije BiH.Evo sa jednog foruma jedan prijedlog meni se bas svidja vase misljenje?????
Hajmo organizovati neku akciju uz pomoc SportSport-a pa da se ovakav dres na kraju i usvoji...riki je napisao/la:E ovako ,po vama dali bi trebalo mjenjati dizain,boju dresa Fudbalske/Nogometne reprezentacije BiH.Evo sa jednog foruma jedan prijedlog meni se bas svidja vase misljenje?????
A ne mijenjajte dresove nemalo vasYespeace je napisao/la:Svaka ti cast majstore , reprezentacija BiH treba da ima ovakav ili slican dres ipak smo mi 38 na svijetu a neke marke legea
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza i 11 gostiju.