Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Nisam skroman jer necu lagat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Osim13 je napisao/la:Igrajul ti oni play off, šta ovo nemaju podforum, kakav si ti moderatorSarmelino je napisao/la:Oklahoma.Osim13 je napisao/la:Ništa moraću počet nba pratiti, to mi je solidnih 20 postova za uhar mi je, sarmele edukuj me za kog da navijam
Ovaj Boggi izgleda kao dobar forumas.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jes vala bas vruce u ormaru
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo donijelo je danas rješenja o prestanku prava na uplatu doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje Hajrudinu Varešanoviću i Fuadu Backoviću jer ne ispunjavaju zakonske obaveze.
SARAJEVO STIDI SE!
SARAJEVO STIDI SE!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Saće Zaim pizdarije pravit. Logično.Osim13 je napisao/la:Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo donijelo je danas rješenja o prestanku prava na uplatu doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje Hajrudinu Varešanoviću i Fuadu Backoviću jer ne ispunjavaju zakonske obaveze.
SARAJEVO STIDI SE!
Penaltiky je napisao/la:Saće Zaim pizdarije pravit. Logično.Osim13 je napisao/la:Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo donijelo je danas rješenja o prestanku prava na uplatu doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje Hajrudinu Varešanoviću i Fuadu Backoviću jer ne ispunjavaju zakonske obaveze.
SARAJEVO STIDI SE!
- Fantasista
- Kontakt:
Hvala lijepa.
Priznaj hardene da si se usro kad si vidio quote notifikaciju 
Bjez Mona presjece me sve 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Fax
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
homofobuMonolog je napisao/la:COYS je trajno isključen s foruma.COYS je napisao/la:harden je napisao/la:Fuj coys nosi to
Nalupat ce ih vehabije
da su vehbosi mudonje otisli bi u visegrad, al nisualemsa je napisao/la:Nalupat ce ih vehabije
Ma daleko im tamo, a i bilo bi samo-inicijativno, ovako ce ih nalupat sto im se unose u facu.Penaltiky je napisao/la:da su vehbosi mudonje otisli bi u visegrad, al nisualemsa je napisao/la:Nalupat ce ih vehabije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.