Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ma biti gay je bilo zabranjeno zakonom u Yugi
- Fantasista
- Kontakt:
Samo na narod udarit. Udarat dok im iz guzice u glavu ne dodje.
mogu ih ja udarat po guzici da im dodje u glavu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Fantasista
- Kontakt:
Zavisi cime ces ih udarat.
-
- Moderator
- Kontakt:
Mamaaa Brašnoooo
- ASD
- Kontakt:
VolimTz je napisao/la:Naredna rečenica "svi su činili zločine".ASD je napisao/la:
Pa rat je bio krvav, nema govora.
Mnogo cetnika i ustasa i nacista se moralo pustiti, ali su glavne ribe placale glavom. Neki su se izvukli tako sto su bjezali iz Juge i trazili mir u nekim drugim drzavama.
Nego, nisam neki ljubitelj Tita, ali zalosno mi je gledati da nema leda za hokej u Sarajevu.
Svojevremeno u onoj drzavi rastuci sport bio, sad pustinjske drzave imaju bolje uslove. Da li se smijati ili plakati.
Neće mrtvi Tito vratit led u Sarajevo. Vidiš kako se skupi 15 ljudi i napravi paradu ponosa nisu čekali da se mrtvi maršal vrati i podari im njihovu paradu. Skupi 14 ljudi i pokrenite inicijativu da se vrati taj led, ako bude kakva peticija pošalji da potpisujemo.
Nece je Tito vratiti, ali nece ni SDA, to je nekad bilo sad se pominjalo.
Uglavnom, to je jedna velika sramota za olimpijski grad.
**** ti onda državu ako se moramo skupljati za sve ko ti homići
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Moderator
- Kontakt:
Svedska podrzava nas kao forumase.Osim13 je napisao/la:**** ti onda državu ako se moramo skupljati za sve ko ti homići
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na Golom otoku su bili vecinom komunisti clanovi partije koji 1948. nisu imali volju da se odreknu Staljinizma. A prica se kao da je to bilo mjesto za cetnike, ustase, one koji su prakticirali vjeru ali su tu komunisti kaznjavali svoje cesto uvazene.
realno bmk za derpase, sto mene da zanima sto penaltiky pusi osimu ? njihov izbor.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Samo da poselamim bracu u dinu, ali i din-dushmanine, ziv sam. Banirase me ni krivog ni duznog zbog rasprave koja se je ovdje rasplamsala o vjeri, u kojoj uopste nisam ucestvovao. I to trajno, s obrazlozenjem da "ovo nije vjerski forum".
JackTheStripper
JackTheStripper
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sabrina Kaljic, Armina Sadikovic, Hana Sokolovic, Minela Jasar Opardlija, Berina Muhovic, Ajla Sabanovic
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 apr 2019, 20:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Sve ove voditeljice treba na N1 na jednu heftu da vidimo valjajul, sve su im tekbir
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
pozzArtVandelay je napisao/la:Samo da poselamim bracu u dinu, ali i din-dushmanine, ziv sam. Banirase me ni krivog ni duznog zbog rasprave koja se je ovdje rasplamsala o vjeri, u kojoj uopste nisam ucestvovao. I to trajno, s obrazlozenjem da "ovo nije vjerski forum".
JackTheStripper
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.