Na temi Sportsko znanje-Paja je napisao/la:ARSENAL-Ostali nisu vrijedni pomena, tamo se zezao i provodio izvan terena, i neka je kad je legenda!Čak Noris je napisao/la:Svi redom klubovi u kojima je Viera igrao...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Na temi Sportsko znanje-Paja je napisao/la:ARSENAL-Ostali nisu vrijedni pomena, tamo se zezao i provodio izvan terena, i neka je kad je legenda!Čak Noris je napisao/la:Svi redom klubovi u kojima je Viera igrao...
UPS je napisao/la:Hvala buraz! Drago mi je da svi polako uvidjate sa kakvom bagrom mi ovdje imamo posla.mujoisuljo je napisao/la:Iz Mostara sam, ne simpatišem nešto previše ni vas ni štrumfove, niti vas nešto mrzim, ali moram reći da ću danas biti na vašoj strani.Čisto iz razloga napuhanosti štrumfova.Sinoć slučajno gledam emisiju Hadzifejza i raspravu Žuje i Blekića.Pa koji je lik onaj Žujo, on ne respektuje ni svoje navijače i očito ih tretira kao ovce od kojih treba uzimati pare i ništa više.Blekić pokazuje privrženost običnoj raji i svaka mu čast.Sretno danas i oderite napuhane stromfove, zajedno sa onim **** Osimom koji misli da može sve parama kupiti!!!
Ne,Grobari su ga prozvali da je "mentalno zaostao" a onda su to uradili i navijaci drugih klubova.
Samo F.K.S !!
Susic ?
Meni je smijesno kud bas Susica nadjeSamo F.K.S !! je napisao/la:Ne vidim sta je tu smjesnogovorili su da je najveci jalijas i mangup u bivsoj jugi tukao je igrace protivnickih ekipa , a kazu da je bio 5 puta bolji od Safeta kao igrac
I harisov i cartmanov dio su za 10harishp je napisao/la:Da je kako reci Berbatovu da se i u autogolu upises kao strelac.Cartman je napisao/la:Kako je to moguce? Pa Susic je procjenio da je on odlican igrac. Pokazao je svoj ogromni kvalitet u Albaniji. Samo mu onaj kloc Spahic smetao.Monolog je napisao/la:Mravac postigao autogol.
Kako bi ga tek krenulo.
Frutek hahahahahaPokojni Paul, nek mu je rahmet duši, šta li je s Ahmom
Ahmo nije dobio licencu, pa se od tuge prejeo baklavom i uginuo.Pokojni Paul, nek mu je rahmet duši, šta li je s Ahmom
the scouser je napisao/la:http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =43&t=2481
Naidjoh na ovo...ako sad nisam umro od smijeha,necu nikad
A jel to admin nije znao da ode Hanka da se sankabrazzo je napisao/la:the scouser je napisao/la:http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =43&t=2481
Naidjoh na ovo...ako sad nisam umro od smijeha,necu nikad![]()
koja likuša jbt najgorii od svih
Probisvjet je napisao/la:Dova protiv uroka
E`uzu bi-Llâhi mine-ššejtâni-rradžim
Bismi-llâhi-rrahmâni-rrahîm
E`uzű bi kelimâti-Llâhi-ttâmmeti ve min kulli šejtânin ve hâmmetin ve min kulli `ajnin lâmmetin, e`uzu bi kelimâti-Llâhi-ttâmmâti min šerri mâ haleka ve mu`avvezetejni."
sto ti ne stavljas tacku na kraju receniceEdinTM87 je napisao/la:A sto admin nikad ne stavlja veliko slovo![]()
![]()
![]()
Ugledam se na tebespajz je napisao/la:sto ti ne stavljas tacku na kraju receniceEdinTM87 je napisao/la:A sto admin nikad ne stavlja veliko slovo![]()
![]()
![]()
neka mi neko pomogne pa objasni sta je pisac htio da kazem, ja ne mogu da "dokucim".kakvi fanatikovi moj alex to je grupa amnestija seljaka koji su pobjegli u ratu u inostranstvo sad nesto navijaju za bih koji ce nam **** na rukometu nek prate fudbalsku repr, **** ih dzemo i misomovic seljaci ko i oni gledali ste sad zeljo sarajevo i tome se daje ogrovna paznja i tv prenos na bhtv-u a rukometnu repr, uzme neka ljeva tv koju nema 70% gledalaca u bih
-Paja je napisao/la:
Ovo mi pise smrdljivi hercegovac na temi NK Branitelj.Svasta tamo pisu na racun bosanaca i nasih klubova(ja licno ne navijam za Velez ali ga oni stavljaju ispod BraniteljaZnamo mi da je za vas u bosni(sem Sarajeva ,lopovskog rada) misaona imenica 1000KM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.