Ne branim ga i stoji dosta toga sto ti kazes, ali kad neko da 13 od 32 gola ekipe ipak treba malo respekta pokazat.Bezideja je napisao/la:Lik protiv najgore odbrane u ligi i najgore ekipe u ligi dobio tri dueala i nijedan sut.
Hoces da pobjedis nekoga? Pa bolje da igramo bez napadaca.
A glavom igra nema dalje. Nikad iz kornera i nabacaja nije opucao glavom. To tek veze nema. Svaki duel u visini pojedu ga stoperi. Bio to Gosk ili Siroki.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
=\_1921_/=
-
CETRICETRIDVA
- Kontakt:
Novi sam ovdije i sve pozdravljam kome je plava boje pri srcu.
Plave pratim od 86/87 god prosao i sito i reseto sa NASIM ZELJOM
Moje neko licno misljenje je da smo se nazalost RAZJEDINILI jedni protiv drugih samo da nije po njihovom sto bi se reklo ,dragi Manijaci dajte vise predzite preko tog nekog inata preko tih neki rijeci ujedinimo tibinu SVI KO JEDAN,jel samo takvi mozemo pomoci trenutno
Prozivanje igraca kakvi su takvi su nasi su i ja neke ne simpatisem nekim sam cak i vratio dres jel su nas izdali ,covjek me gleda nemoze da vjeruje vjerujte ljudi.
SAMO PONOSNO I HRABRO U SUBOTU NATOPITE DRES A MI CEMO DATI GRLA I DLANOVE REZULTAT MORA DOCI
VOLIM TE ZELJO KAKO GOD ZAVRSILO
Izvinite na malo vecem tekstu pozz
Moje neko licno misljenje je da smo se nazalost RAZJEDINILI jedni protiv drugih samo da nije po njihovom sto bi se reklo ,dragi Manijaci dajte vise predzite preko tog nekog inata preko tih neki rijeci ujedinimo tibinu SVI KO JEDAN,jel samo takvi mozemo pomoci trenutno
Prozivanje igraca kakvi su takvi su nasi su i ja neke ne simpatisem nekim sam cak i vratio dres jel su nas izdali ,covjek me gleda nemoze da vjeruje vjerujte ljudi.
SAMO PONOSNO I HRABRO U SUBOTU NATOPITE DRES A MI CEMO DATI GRLA I DLANOVE REZULTAT MORA DOCI
- Dokoljenko
- Kontakt:
Tacno tako. Najlakse udarit po svima, traziti im mane. Oni da valjaju samo malo vise, ne bi sigurno kod nas igrali.invincible1921 je napisao/la:Ne branim ga i stoji dosta toga sto ti kazes, ali kad neko da 13 od 32 gola ekipe ipak treba malo respekta pokazat.Bezideja je napisao/la:Lik protiv najgore odbrane u ligi i najgore ekipe u ligi dobio tri dueala i nijedan sut.
Hoces da pobjedis nekoga? Pa bolje da igramo bez napadaca.
A glavom igra nema dalje. Nikad iz kornera i nabacaja nije opucao glavom. To tek veze nema. Svaki duel u visini pojedu ga stoperi. Bio to Gosk ili Siroki.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Pa kad vam on nije los, onda nemojte plakati i kukati sto ne mozemo nikoga pobjediti. Igramo bez napadaca. Ekipa bez dobrog strijelca nema sta da trazi bilo gdje.
Evo ide derbi. Ja cu se kladiti s svima da on nece imati dva suta u okvir gola za 90 minuta? A o duelima da ne pricam. Jedino je sigurno da ce trcati jer je na Grbavici, da je na Kosevu ne bi ni trcao..
Evo ide derbi. Ja cu se kladiti s svima da on nece imati dva suta u okvir gola za 90 minuta? A o duelima da ne pricam. Jedino je sigurno da ce trcati jer je na Grbavici, da je na Kosevu ne bi ni trcao..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Frajer zabio 40% golova ekipe i ne valja

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
CETRICETRIDVA je napisao/la:Novi sam ovdije i sve pozdravljam kome je plava boje pri srcu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
braco je napisao/la:
Jeste da nije vezano za derbi ali ovaj video
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Krpica na klupu u derbiju. A Zaima od prve. U vezi Dadu.
- plavousrcu
- Kontakt:
U losoj formi je, nema tu rasprave. Napadac zivi od golova, on ih ne daje vec duze vrijeme. Nema ga ni u prilikama sto je jos gore jer kako da izadje iz krize. Ne treba sad pljuvati nikoga ko kritikuje. Svi bismo voljeli da vec u derbiju nas demantuje i zabije dva gola. Samo nisam optimista.Azpi je napisao/la:Frajer zabio 40% golova ekipe i ne valja![]()
-
CETRICETRIDVA
- Kontakt:
Za derby 11 ratnika 1 Kjosevski 12 Fejzic
2 Stevanovic 13 E Zec
3 Stanic 14 Rodin
4 Sipovic 15 Zaimovic
5 Bogicevic 16 Sabanadzovic
6 Hajdarevic 17 Pavic
7 A Zec 18 Osmankovic
8 Mujezinovic
9 Krpic
10 Ramovic
11 Veselinovic
2 Stevanovic 13 E Zec
3 Stanic 14 Rodin
4 Sipovic 15 Zaimovic
5 Bogicevic 16 Sabanadzovic
6 Hajdarevic 17 Pavic
7 A Zec 18 Osmankovic
8 Mujezinovic
9 Krpic
10 Ramovic
11 Veselinovic
Pobjedom u derbiju bi bar malo popravili utisak za ovu sezonu, ako ne dobiju derbi, bez obzira što će opet izboriti Europu, za mene će ovo biti najlošija sezona u zadnjih deset godina.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- invincible1921
- Kontakt:
Bilo je sezona i bez evropeRaonffa je napisao/la:Pobjedom u derbiju bi bar malo popravili utisak za ovu sezonu, ako ne dobiju derbi, bez obzira što će opet izboriti Europu, za mene će ovo biti najlošija sezona u zadnjih deset godina.
Nadam se pobjedi naravno jer derbi je derbi, ali realno i objektivno cime ih mi mozemo dobit? Mozda nekom frljokom ili na prepad. Imamo 3,5 igraca
=\_1921_/=
Ma nije mi sve to bilo katastrofalno kao ovo.invincible1921 je napisao/la:Bilo je sezona i bez evropeRaonffa je napisao/la:Pobjedom u derbiju bi bar malo popravili utisak za ovu sezonu, ako ne dobiju derbi, bez obzira što će opet izboriti Europu, za mene će ovo biti najlošija sezona u zadnjih deset godina.
Nadam se pobjedi naravno jer derbi je derbi, ali realno i objektivno cime ih mi mozemo dobit? Mozda nekom frljokom ili na prepad. Imamo 3,5 igraca
- invincible1921
- Kontakt:
Pa katastrofalno je jer nam je dragi Miske i ostali priredio nesto sto nismo dozivjeli nikadaRaonffa je napisao/la:Ma nije mi sve to bilo katastrofalno kao ovo.invincible1921 je napisao/la:Bilo je sezona i bez evropeRaonffa je napisao/la:Pobjedom u derbiju bi bar malo popravili utisak za ovu sezonu, ako ne dobiju derbi, bez obzira što će opet izboriti Europu, za mene će ovo biti najlošija sezona u zadnjih deset godina.
=\_1921_/=
Sta bi mi bez tebe tako pametnog. Zamisli napadac dao 40% golova, bas cudno.Azpi je napisao/la:Frajer zabio 40% golova ekipe i ne valja![]()
Stvarno si pametan, svaka cast. Dobro si to smislio, koliko ti je trebalo??
- Dokoljenko
- Kontakt:
Meni su one pod Djurbuzovicem i Petrovicem nenadjebive. Prva, pet bodova fore, utakmica vise kuci i mi kiksamo u Lukavici kontra raspadnute Slavije a onda kuci sa Sirokim. Druga sa Slavkom, prvo razocarenje u Krupi i onda poraz na lavoru isto od raspadnutih tada jos uvijek kineza. Dva horora.Raonffa je napisao/la:Pobjedom u derbiju bi bar malo popravili utisak za ovu sezonu, ako ne dobiju derbi, bez obzira što će opet izboriti Europu, za mene će ovo biti najlošija sezona u zadnjih deset godina.
Ove sezone cim je dosao Krcmarevic ja sam je prekrizio. Jednostavno, slag na tortu svih zayebancija i vidjelo se da je pitanje dana kada cemo puci ko kokica.
Zamisli krampa tolika od napadaca zabila 40% golova, mora da ga je lopta pogadjala nema drugog objasnjenja kad je toliko losBezideja je napisao/la:Sta bi mi bez tebe tako pametnog. Zamisli napadac dao 40% golova, bas cudno.Azpi je napisao/la:Frajer zabio 40% golova ekipe i ne valja![]()
Stvarno si pametan, svaka cast. Dobro si to smislio, koliko ti je trebalo??
Ne brukaj se vise naporan si svaka druga ti je o krpicu, a itekako vecih problema imamo u ekipi, sto li si ti oko njega toliko naporan to je za izučavanje
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Vise si ti lobotomac za izucavanje. Zamisli napadac dao 40%golova,bravo.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Crkni qurvo vijetnamska!
Ocekujem od Amara uskoro Zubanovica. Hajdarevic ce takoder biti igrac koji ce kad ode Anel biti pokretac nekog novog Želje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.