Moderator/ica: GracanicaAA
Plastika nema sta trazit protiv nasjosipmusa2 je napisao/la:Ma sarkastičan sam brate, fanastično ste igrali do sudijske nadoknade prvog. Nadam ste da ćete otrest plastiku, dovoljno ste snažniatomac123 je napisao/la:Necemo valjda za plasticare igrat?josipmusa2 je napisao/la:sreća pa ste se sklanjali Fajiću![]()
![]()
Hvala Rodjeni, sve najbolje u PL, nadam se da cemo uskoro i mi. Ne brinite, plastika pada protiv nas.plavobijeliii je napisao/la:Hvala momci. Praznik fudbala u Mostaru.
Tragedija je sta nam je nas golman uradio i radi iz utakmice u utakmicu, samo sto ovakve ekipe to maksimalno koriste.
Sretno do PL, nadam se da stizemo i mi poslije vas.
Jos je period navikavanja, bice to ok.braco je napisao/la:Kako vam se za sada čine Šehić i Dacić?
Broj 4 i ko je zabio prvi iz slobodnjaka je isti igrac.1922VFC1981 je napisao/la:Igrac broj 4 na sredini terena i momak sto je igrao krilo lijevo,zabio onaj prvi gol iz slobodnjaka daleko najbolji igraci vase ekipe.Jedina ekipa u zadnje 2 godine sto je igrala otvoreno u Federalnoj ligi s nama kuci,kasnije ste pali poslije 60min i svjesno se povukli.Pozdrav za Tešanj
Mokroguz je napisao/la:Broj 4 i ko je zabio prvi iz slobodnjaka je isti igrac.1922VFC1981 je napisao/la:Igrac broj 4 na sredini terena i momak sto je igrao krilo lijevo,zabio onaj prvi gol iz slobodnjaka daleko najbolji igraci vase ekipe.Jedina ekipa u zadnje 2 godine sto je igrala otvoreno u Federalnoj ligi s nama kuci,kasnije ste pali poslije 60min i svjesno se povukli.Pozdrav za Tešanj
A mi smo igrali otvoreno prosle godine u gostima(i ako se kup racuna, dvaput u istoj godini), i Zvijezda kad je izgubila 7-0 ove sezone je igrala otvoreno.
Jeste pardon u pravu si, pogledao sam sad u nsfbih.TZV123 je napisao/la:Nije, broj 4 Kitanović a 16 Pavlović
Mokroguz je napisao/la:Broj 4 i ko je zabio prvi iz slobodnjaka je isti igrac.1922VFC1981 je napisao/la:Igrac broj 4 na sredini terena i momak sto je igrao krilo lijevo,zabio onaj prvi gol iz slobodnjaka daleko najbolji igraci vase ekipe.Jedina ekipa u zadnje 2 godine sto je igrala otvoreno u Federalnoj ligi s nama kuci,kasnije ste pali poslije 60min i svjesno se povukli.Pozdrav za Tešanj
A mi smo igrali otvoreno prosle godine u gostima(i ako se kup racuna, dvaput u istoj godini), i Zvijezda kad je izgubila 7-0 ove sezone je igrala otvoreno.
Ma 100-200 ljudi ode gdje god da igra TOSK, ali nisu to navijaci sad da navijaju i prave probleme nego normala onako gledaoci. Moguce da dodju i Atomci ali nisam cuo da se sta organizuje.penke je napisao/la:Kakva su vaša realna očekivanja i prognoze za sutra?
Jel istina ovo da dolazi 100-tinjak navijaca na Pecaru?
Nema navijaca ni u Tesnju. I tu su samo gledaoci, realno. Kad se prosle sezone borilo za ostanak i bilo je navijanja.atomac123 je napisao/la:Ma 100-200 ljudi ode gdje god da igra TOSK, ali nisu to navijaci sad da navijaju i prave probleme nego normala onako gledaoci. Moguce da dodju i Atomci ali nisam cuo da se sta organizuje.penke je napisao/la:Kakva su vaša realna očekivanja i prognoze za sutra?
Jel istina ovo da dolazi 100-tinjak navijaca na Pecaru?
Sto se ocekivanja tice, nemamo ihvidjet cemo sve danas. Samo rastereceno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.