a vala ne zna čovjek šta reći na onaj proljev od prošle hefte, opustio se i Hus(ili se nikad u životu ne sprema za protivnika) ali i igrači, dobili ih 2put pa se uvuklo ono ne mogu nam ništa itd. bokovi majko loši, loši,loši pa kadeti bi izgorili od želje, ona 4 hadalja ko da su donirali sve plućnih krila što su imali, nijednog sprinta, nikakve volje, ideje, i zašto su koji klinac forsirana krila/bokovi??? zašto oni razigravaju pored najjačeg veznog u ligi???
milion pitanja za razbijat glavu a nijednog odgovora i kao kruna mislim da su više htjeli protiv Krupe bar je tako izgledalo...
sad me interesuje sutra kup, pa sve ostalo...više će me obradovat pobjeda sutra nego bilo šta u subotu(jer čak iako pobjede samo će potvrditi da itekako mogu nego kurcobolja zavladala)
budi fakin husrefe ba obori kučke s nogu, počni s 2 špica, **** su im stoperi svakako, sredina isto **** stavi 4 u sredinu i igraj kroz sredinu gdje su najtanji, pojedi NEKOG taktički u životu, špic(jedini) im je van forme 3 godine da traje tekma neće ga dat Laziću i Mujakiću....što si tvrdoglav
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače