Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Chat
Zamisli smetaju ti kite a i sam imaš jednu lol
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Biti muškarac je gej no homoBoixosNois1899 je napisao/la:Zamisli smetaju ti kite a i sam imaš jednu lol
Walk on, with hope in your hearts.
-
- Moderator
- Kontakt:
Bosnia is down for routine maintenance every Tuesday. 

Dobar jutar, dosta je priče o kitama ....
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- LlullSergio
- Kontakt:
Nece oni mahat ki.tama vec zastavama 

Sarmelino je napisao/la:Ne smetaju ti hans i arnold a?Brcanskamalta je napisao/la:Da li ce Sarajlije stvarno dozvoliti ped. erima da im "ponosno "ispred ociju masu kitama

mahanje kitama i ostale gluposti, to mi više zvuci ko maštarija Solinaša i ekipe nego realno stanje stvari
Dodji i pokusaj zaustavit.Brcanskamalta je napisao/la:Da li ce Sarajlije stvarno dozvoliti ped. erima da im "ponosno "ispred ociju masu kitama
Treba pokrenuti inicijativu da nakon Sarajeva naprave turneju, prvo u BL, pa u zapadni Mostar. Stop majorizaciji druga dva konstitutivna naroda, bratstvo i jedinstvo prije svega.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Solinaš danas
E da se i mi složimoVolimTz je napisao/la:Treba pokrenuti inicijativu da nakon Sarajeva naprave turneju, prvo u BL, pa u zapadni Mostar. Stop majorizaciji druga dva konstitutivna naroda, bratstvo i jedinstvo prije svega.

Normalno, jave se samo kad treba dijelit pare i fotelje, a kad treba podijelit migrante, gejeve i slično trpaj nama. Loša furka.Penaltiky je napisao/la:E da se i mi složimoVolimTz je napisao/la:Treba pokrenuti inicijativu da nakon Sarajeva naprave turneju, prvo u BL, pa u zapadni Mostar. Stop majorizaciji druga dva konstitutivna naroda, bratstvo i jedinstvo prije svega.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
SDA: Povorku LGBT osoba u Sarajevu ne treba organizirati

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Dobra mu ova sa peskiromPenaltiky je napisao/la:Koja trolina je McGregor![]()

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
do kraja 2019 prestizem osima sa postovima
Zamolite admina nek vam apdejtuje brojač pa da nas i sebe ne patite.Boggi je napisao/la:do kraja 2019 prestizem osima sa postovima
-
- Moderator
- Kontakt:
Orginal je znak.Penaltiky je napisao/la:Koja trolina je McGregor
https://www.olx.ba/pretraga?trazilica=king
Tražim knjigu, naletim na ovo

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 8 gostiju.