Ma kakav Željo, dolaze on, Muminović i Stančeski u Zvijezdu. Njih trojica su rekli da su oduvijek imali želju da obuku crveno bijeli dresRBA 1987 je napisao/la:Izgleda da će Vukelja u željeznićar, pu hebem te fudbale...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
veteran 1987
- Kontakt:
kaze muminovic jutros na kafi u borcu mi duguju jednu platu ma sve mi se zgadilo vracam se u sarajevo tamo nema plate uopste pa da se ne nerviram oko para nema i opusteno
"JOŠ OD 1926"
al bi bio happy kada bi nosili dres crveno bijeli..a nesumnjam da bi se protivili tome da dodju u grad zmaja od bosne..volim te zvijezdohusein veličanstveni je napisao/la:Ma kakav Željo, dolaze on, Muminović i Stančeski u Zvijezdu. Njih trojica su rekli da su oduvijek imali želju da obuku crveno bijeli dresRBA 1987 je napisao/la:Izgleda da će Vukelja u željeznićar, pu hebem te fudbale.... Mi vama bodove a vi nama ovu trojicu.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Haj nemoj nas furatveteran 1987 je napisao/la:kaze muminovic jutros na kafi u borcu mi duguju jednu platu ma sve mi se zgadilo vracam se u sarajevo tamo nema plate uopste pa da se ne nerviram oko para nema i opusteno
ajde ako su ljudi otpustili jednog igraca nisu 23 ... i sad svako reda svoje zelje hoceli Nikolic tamo ili Puzigaca vamo ... Polahko sigurno ce ljudi zavrsiti polusezonu u Borcu pa onda svak svojim putem ako se ne dogvore. Al dosta igraca ima ugovore do polusezone, i oni koji imaju duze kako ja znam imaju svi opcije da na zimu mogu preci u neki drugi klub.
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Sta kazu da vam je totalno rasulo u klubu jeli to istina? Inace igraci Borca su samo hvalili navijace Sarajeva poslije tekme sa Olimpikom kazu na treningu vam je ludilo da je nama ovako 
Veliki Schalger ponovo djeluje
Izgleda da su opet radile pp i da su pijuni poput ovog @RBA 1987 u akciji.
-
veteran 1987
- Kontakt:
a vukelja ce definitivno na grbavicu kaze da ce preuzeti izvodjenje penala od zebe jer po pravilu fs bih jedan igrac u polusezonj moze da izvede najvise 10 penala a zeba je vec blizu bonusa
"JOŠ OD 1926"
-
Lesinar1987FKB
- Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:ajde ako su ljudi otpustili jednog igraca nisu 23 ... i sad svako reda svoje zelje hoceli Nikolic tamo ili Puzigaca vamo ... Polahko sigurno ce ljudi zavrsiti polusezonu u Borcu pa onda svak svojim putem ako se ne dogvore. Al dosta igraca ima ugovore do polusezone, i oni koji imaju duze kako ja znam imaju svi opcije da na zimu mogu preci u neki drugi klub.
ma prijatelju ovde ti je opsta havarija,evo sad prolazim pored stadiona vidim Avduku nosi one stolice sa stadiona i stavlja u svoj auto.kaze "nisu mi nista platili,moram barem nekako da namirim".....znaci taman svo fino stadion sredili al nece nam ni to ostati...eto sta vise da ti pricam
А $ га ? %?
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 27 okt 2010, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
- Neprilagodjen
- Kontakt:
E i ti si lijepu cvjecku nasao da branis! On je prvi stavio srpski grb u avatar i iritirao sve clanove ovdje,i to kao moderator! Ja sam trazio od admina da mu se ukinu sve fukcije zbog toga. Zatim je najavio unaprijed tacne rezultate utakmica Zeljeznicar-Borac 2-2 i Borac-Olimpik o-2! Ne ishode,nego tacne rezultate!!
Nakon toga sam ja trazio da ga se krivicno goni zbog ocigledne povezanosti sa kladionicarskom mafijom,i otada ga vise nema,pobjegao!
I bolje da ga nema,mutan tip

Nakon toga sam ja trazio da ga se krivicno goni zbog ocigledne povezanosti sa kladionicarskom mafijom,i otada ga vise nema,pobjegao!
I bolje da ga nema,mutan tip
- zeljovac87
- Kontakt:
Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom
Skoro svi u Banjaluci znaju da Ljube gaji velike simpatije prema željeznićaru, tako da...zeljovac87 je napisao/la:Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- zeljovac87
- Kontakt:
Opet ovi bogumili provociraju.RBA 1987 je napisao/la:Skoro svi u Banjaluci znaju da Ljube gaji velike simpatije prema željeznićaru, tako da...zeljovac87 je napisao/la:Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom
Samo lova i Vukelja dolazi, neznam šta je problem, a bezeze ti je da pričaš o provokacijama kad neznaš da ga ljudi zovu Ljube...zeljovac87 je napisao/la:Opet ovi bogumili provociraju.RBA 1987 je napisao/la:Skoro svi u Banjaluci znaju da Ljube gaji velike simpatije prema željeznićaru, tako da...zeljovac87 je napisao/la:Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom..samo se ti zajebavaj ali mogli bi bez Vukelje ostati
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- zeljovac87
- Kontakt:
[/quote][/quote]RBA 1987 je napisao/la:
Samo lova i Vukelja dolazi, neznam šta je problem, a bezeze ti je da pričaš o provokacijama kad neznaš da ga ljudi zovu Ljube...
Zovite vi jarane njega kako hocete ali Amar se ne zajebaje sa ovakvim stvarima. Pa normalno je da hoce u veliki klub. Ipak je borac puno manji klub od ZELJE!
Ajd e i sa tima Amarom ste pretjerali, a o veličini klubova, mislim, šta reći...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Samo vi dajte pare i Vukelja je vas.Posto ima ugovor do ljeta sljedeceg.zeljovac87 je napisao/la: Opet ovi bogumili provociraju...samo se ti zajebavaj ali mogli bi bez Vukelje ostati
- zeljovac87
- Kontakt:
Mogao bi on i bez para dociBMK je napisao/la:Samo vi dajte pare i Vukelja je vas.Posto ima ugovor do ljeta sljedeceg.zeljovac87 je napisao/la: Opet ovi bogumili provociraju...samo se ti zajebavaj ali mogli bi bez Vukelje ostati
Ma on nigdje ne igra za čast, samo lova...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.