FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

jasmin10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin10 » 03 apr 2019, 14:15

Problem sa koljenom ne prestaje tek tako. Ti zivi u zabludi da ce ovako tvrdoglav moci izgurati sezonu bez povrede.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 apr 2019, 15:32

AlfredNobel je napisao/la:A ko to garantuje da će biti najbolji na svijetu? Ne palite se previše da kasnije ne bi pljuvali bezveze. Ima veliki potencijal i to je sve, ne treba letiti pred rudu.

Otkud vam to da će Umtiti propuštati tekme svake sezone? I normalno je da će griješiti, jer mu fali mečeva u nogama i fali mu ta konstanta. Za repkunje odigrao vrhunski u njegovom standardnom modu.
Ne znam otkud vam te gluposti o prodaji, džaba priča u prazno kad nema ništa od toga. Ne vode Barcu Ibrakovići i Selimovići pa da prodaju tako važnog igrača. Ne ide to baš tako kako vi zamišljate, niti će se neko odlučiti na takav potez.

Čovjek je uz Ter Stegena i Messija najkonstantniji igrač od svog dolaska u Barcu i vazda me fasciniralo kako doktorski odrađuje svoj posao.
Ma nisam ni ja za prodaju naravno, pa prosle sezone je bio mozda i najbolji na svijetu, normalno da nakon jedne lose sezone ne mozes prodati takvog igraca, a jos je mlad.

Medjutim ono sto on radi i kako se ponasa prema klubu, ( prvo s platom) pa sad ne zeli da se operise i time direktno steti svom timu, to je za svaku osudu. Tvrdoglav ko mazga. Ako si bio najbolji, nisi jedini stoper na svijetu.

Ne kontam kako ti moze biti draze sjediti na klupi svu sezonu nego recimo igrati najvece tekme u LP? Jer po onom jucer a i neki dan, on je totalno van forme i definitivno je zavrsio sezonu, na njega ne treba racunati u velikim utakmicama.

Povrijediti koljeno u nogometu je najgora moguca povreda za svakog nogometasa, kao recimo lakat u tenisu.
27.10.2020

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 apr 2019, 15:35

Inace i ono jucer je pokazalo koliko je nama Pique ( kad je u top mode) bitan za tim i dalje. I koliko je urgentno potpisati brzo De Ligta.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 apr 2019, 16:32

No sikiriki, on da mora na operaciju ne bi dobio amin od doktora za povratak na teren. Pa nije ovo Željo da radi ko šta hoće.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 apr 2019, 16:36

Operacijom bi na duze vrijeme rijesio problem koji ima, ovako ga je samo "zalijecio".
Puno vece sanse su da se opet isto povrijedi.
Najbolji doktori rade u klubovima, valjda oni znaju sta je najbolje. Ne bi mu sigurno niko govorio da to operise i da odsustvuje duze, ali da se rijesi problema, ako to zaista nije neophodno i korisno za samog igraca.
Ovako, vidjet cemo. Ja nisam optimista.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 03 apr 2019, 16:40

Kad kazu za De Lighta da ce biti najbolji stoper svijeta sjetim se izjava za Renata Sanchesa i najboljeg veznjaka svijeta !!!

Velike su tranzicije iz Ajaxa u Barcu ili Benfice u Bayern. Mnogo mnogo toga se mora poklopiti.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 apr 2019, 16:44

Zdrav Umtiti je u ovom trenutku daleko bolji igrac od De Lighta. Klasa iznad, sto je logicno obzirom na godine.
Sta ce biti za par godina, moze se samo nagadjati.
Umtiti sa zdravim koljenom, ne prodavati.
Umtiti sa upitnim koljenom, hmmmm.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 apr 2019, 17:10

AlfredNobel je napisao/la:No sikiriki, on da mora na operaciju ne bi dobio amin od doktora za povratak na teren. Pa nije ovo Željo da radi ko šta hoće.
Ma moze on igrati ali cesto puta se obnovi povreda tako, tako je s koljenom obicno. Moze igrati vecinom pod blokatorima. Nije se zayebavat s koljenom, Ronaldo je zijanio karijeru zbog toga.

Takodjer se mislim slicno desilo Cristianu 2014 godine, mozda ranije, lijevo koljeno cini mi se ( na SP igrao povrijedjen, neka me isprave madridisti ako grijesim koja je godina) i nakon toga nikad vise isti igrac. Naravno da trpa i dalje ali je oslabio na motorici, ne ide uopste nakon toga vise u driblinge, jednostavno se vidi promjena.

Sjetimo se povrede Ibisevica, bio poznatiji od Dzeke tu polusezonu, nakon toga vise nikad isti igrac. Davao i dalje golove, ali nikad kao tada.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 apr 2019, 17:53

leorey je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:No sikiriki, on da mora na operaciju ne bi dobio amin od doktora za povratak na teren. Pa nije ovo Željo da radi ko šta hoće.
Ma moze on igrati ali cesto puta se obnovi povreda tako, tako je s koljenom obicno. Moze igrati vecinom pod blokatorima. Nije se zayebavat s koljenom, Ronaldo je zijanio karijeru zbog toga.

Takodjer se mislim slicno desilo Cristianu 2014 godine, mozda ranije, lijevo koljeno cini mi se ( na SP igrao povrijedjen, neka me isprave madridisti ako grijesim koja je godina) i nakon toga nikad vise isti igrac. Naravno da trpa i dalje ali je oslabio na motorici, ne ide uopste nakon toga vise u driblinge, jednostavno se vidi promjena.

Sjetimo se povrede Ibisevica, bio poznatiji od Dzeke tu polusezonu, nakon toga vise nikad isti igrac. Davao i dalje golove, ali nikad kao tada.
Ma vidi, niko njemu ne bi dao dozvolu da je to hitan slučaj. Ne vjerujte previše medijima i glupostima koje izbacuju, jer 90% toga nije istina. Vi pročitali izjavu jednog doktora i sad se samo toga držite. Hoću samo reći da su tu najbolji doktori na svijetu, da se sve tačno u bobu zna i da nije neki amaterski klub i ljudi u njemu pa da se radi odokativno i fušerski što bi se kod nas reklo. Da je to trebala biti isključivo operacija i bila bi, ne bi ga niko pustio dva kilometra blizu kampa.

Za igre ne bih govorio, zato što je to normalno, jer je dugo bio van terena i logično je da mu fali i kondicije, refleksa, takmičarskog duha itd. Šta ste očekivali da će biti u najboljem izdanju, a još je igrao kao desni stoper.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 apr 2019, 20:22

With his goal against Villarreal, Suárez surpassed Diego Forlán as top Uruguayan goal-scorer in La Liga history with 129.
I to za manje vremena, jer je Forlan zabio 128 za sedam sezona, ako nisam nešto fulio. Suarez ga prestigao za manje od pet sezona.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 apr 2019, 20:31

Pozdrav braćo, nisam novi na forumu al' za Barcelonu navijam od malih nogu i odlučio sam da počnem i ovdje pisati, nadam se da ćemo se lijepo slagati. FORZA BARCA
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 apr 2019, 20:32

Haj ne haj hardene
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 apr 2019, 20:36

harden je napisao/la:Pozdrav braćo, nisam novi na forumu al' za Barcelonu navijam od malih nogu i odlučio sam da počnem i ovdje pisati, nadam se da ćemo se lijepo slagati. FORZA BARCA
Dobrodosao u pravu raju. Jer Sarma zna. :salut:
27.10.2020

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 apr 2019, 20:36

harden je napisao/la:Pozdrav braćo, nisam novi na forumu al' za Barcelonu navijam od malih nogu i odlučio sam da počnem i ovdje pisati, nadam se da ćemo se lijepo slagati. FORZA BARCA
:opaopa:
Kad je mog'o sarma, možeš i ti kontru spucat. :cool:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 apr 2019, 20:37

I baš sad da počneš pisati pred ključni dio sezone da nama i Ernsteovim pulenima unosiš nemir? Kakva koincidencija.. :kafa:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 apr 2019, 20:39

Necemo se lijepo slagati, sve dok ne promjeniš taj ofirni halkarski avatar :mrgreen:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 apr 2019, 23:27

Kad sarma sve kobasicare usmjeri na pravi put. Naravno sarma ne bi bio sarma kad ih ne bi finansijski opalio po dzepu za taj transfer na ovaj pdf.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 apr 2019, 23:50

Navodno, odmoriće Messija protiv Atletica.

Kao da gledam scenario.. Zagusti na terenu, eto Messija i Rakitića već na poluvremenu. Skroz ih odmori ebem mu život, pa i remi neka bude, nemoj ih ubacivati.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 03 apr 2019, 23:52

AlfredNobel je napisao/la:Navodno, odmoriće Messija protiv Atletica.

Kao da gledam scenario.. Zagusti na terenu, eto Messija i Rakitića već na poluvremenu. Skroz ih odmori ebem mu život, pa i remi neka bude, nemoj ih ubacivati.
Ma jok. Možda mu je to i padalo na pamet dok Vidal nije dobio žuti. Idu obje full, a onda će nešto polu izrotirat protiv Huesce

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 apr 2019, 00:01

Blejzer10 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Navodno, odmoriće Messija protiv Atletica.

Ma jok. Možda mu je to i padalo na pamet dok Vidal nije dobio žuti. Idu obje full, a onda će nešto polu izrotirat protiv Huesce
I ja mislim, ali eto vidjećemo. Možda se desi neko čudo.
:mrgreen:

Ja bi to skroz ovako promiješao, pa kud puklo da puklo.

Ter Stegen
Semedo Pique Umtiti Alba
Alena Busquets Roberto
Malcom Boateng Coutinho

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.