FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po meni za derbi.
Kovacevic
Pidro_Mujakic_Lazic_Sabanovic
Kapic_Stanojevic
Velkoski_Rahmanovic_Sisic
Ahmetovic
Kovacevic
Kapic_Stanojevic
Ahmetovic
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vazda ih zzamjenim hahaa htio napisati napadac dizdarevic haahahaDenchi je napisao/la:krilo/napadač je DervišagićPantelija je napisao/la:Revans : 1. Dervisagic ( ono bi golman) pidro, mujakic, otimac cura, sabanovic.
Vezni. Djokanovic, resic, mustafic i jos jedan akademac veznjak.
Napad salcin i jos jedan akademac
"keno" Dizdarević je golman![]()
inače ideja![]()
Nego, dervisagic bi ona 7. U onom kupu kad je djecu pravio partizanu, zvezdi i ostalima?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Igra nam vrtić. Aferim.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
mislim da Šabanović ne može zbog te ozljede, ali ako je ok uvijekLaznjak je napisao/la:Po meni za derbi.
Kovacevic
Kapic_Stanojevic
Ahmetovic
ja bi sa Crepuljom od starta a Kapić iza špica, Rahman s klupe(da ne fasuje žuti za široki)
i Handžeta od prve, jer ga ne očekuju i bolje se razumije sa Šišićem...a i derbi je za njega nešto drugačije od Ahmeta
onda poslije oko 60-te ako još bude neriješeno digneš Rahmana,Tatara i Ahmeta s klupe i završimo ih...
ja onaj visoki, od sljedeće sezone da se riješimo ovih pokušaja od igrača i da nam Dervišagić i Resić bar budu 3će i 4to krilo...Pantelija je napisao/la: Vazda ih zzamjenim hahaa htio napisati napadac dizdarevic haahaha
Nego, dervisagic bi ona 7. U onom kupu kad je djecu pravio partizanu, zvezdi i ostalima?
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 03 apr 2019, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hasanovic umjesto handzeta
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Sloga smanjuje na 1:4
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
1-4
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ne dodze, al nema veze odigro sam na rezultat 0-5 ,al bilo je interesantnoFrancescoTotti je napisao/la:IGRAJTE ZA TAREIZA IGRAJTE ZA TAREIZAtareizo je napisao/la:aymo bordo bijeli jos 2 zgoditka za 749 eura sory za upad
edit :cestitam vam duplu krunuuuu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Opet korner. Biće opasne kone iz prekida, moramo se čuvati
Fali BekićFrancescoTotti je napisao/la:UPRAVA
NAPOLJE
e jbgTesto je napisao/la:Hasanovic umjesto handzeta
ne vjerujem da će Pidro igrat u derbiju onda
imao je Bekića na klupi da je htjeo mogao je napravit zamjenu sad da ga ne umara...
eto fasovali smo i go, valjda nije iz prekida
e J*** ti nebo i kornere
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 03 apr 2019, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Tu su jedino i jaci od nas.Sipovic,Krpic,Bogicevic...Morat ce se tu nesto raditi drasticno taj segment da se popravi.broj6 je napisao/la:Opet korner. Biće opasne kone iz prekida, moramo se čuvati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja mislim da ce Pidro igrati u derbyu. prije reprezentacije bio povredjen onda je bio s reprezentacijom nije igrao s zrinjskim danas je igrao nakon mjesec dana taman da ritam uhvati
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Steta majstore, bio si blizu.tareizo je napisao/la:ne dodze, al nema veze odigro sam na rezultat 0-5 ,al bilo je interesantnoFrancescoTotti je napisao/la:IGRAJTE ZA TAREIZA IGRAJTE ZA TAREIZAtareizo je napisao/la:aymo bordo bijeli jos 2 zgoditka za 749 eura sory za upad
edit :cestitam vam duplu krunuuuu
I hvala
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E jbg sad,pa imamo visocijih igraca od njih(posto si nabrojao kao te "visoke")..Jbt Lazic,Mujakic,Stanojevic,Rahmanovic,Ahmetovic.miky_hz je napisao/la:Tu su jedino i jaci od nas.Sipovic,Krpic,Bogicevic...Morat ce se tu nesto raditi drasticno taj segment da se popravi.broj6 je napisao/la:Opet korner. Biće opasne kone iz prekida, moramo se čuvati
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Utakmicu zavrsavamo sa 10 igraca koji su ponikl ili bar "korak "napravili" u omladinskom pogonu Sarajeva.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 03 apr 2019, 17:32, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Izvini , pogresno sam razumio . Nikad ne psujem igrace FKS koji ne znaju , mozda samo ponekad onima koji znaju a namjerno nece. Mogu ponekad opsovati(ne naglas)one igrace koji vrijedjaju Tvoju i moju inteligenciju.Laznjak je napisao/la:Boze sacuvaj. Nisam od tog posla. Govorim opcenito. Jel se spominjalo da Ahmet spava i da nije za proljeca? Spominjao se i Stanoje u losem kontestu. Evo Rahman trenutno igrac utakmice. Ja sam prvi koji se zalaze za Pidru i Sabanovica svaku da igraju. Prvi psujem Hebibu evo 3 godine i Bekicu pogotovo. Ali nisam da se prozivaji Rahman i Tatar koji su nam najbolji strijelci.Samozdravlje je napisao/la:Nemoj poturati ono sto se nije reklo .Laznjak je napisao/la:Izgubis jednu i odma opleti po Rahmanovicu, Stanojevicu, Tataru, Ahmetovicu... Onda se mi objektivni zapitamo kojo q ulazimo ovdje. Mi smo Barsa ne smijemo izgubiti ni bod, nigdje. Naviknuti godinama da uzimamo sve sto se uzeti moze. Hvala dovidjenja.
Nije ni to problem koliko se kuka i preuvelicava. Elem evo krenulo je, idemo trpat indijance pa u golibarnik da im zgadimo igru.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Cijeli korpus, naoruzan do zuba, u subotu da zapalimo zdenku....... Hajmooooo
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, Pitaristok, soe i 27 gostiju.