FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skojevska
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skojevska » 03 apr 2019, 13:26

I neko onda pise hocemo titule, evrope picke materne, a dodje ti ovako pred pocetak sezone moras za dugove samo "milion" dat.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 apr 2019, 13:30

Kakvi dugovi, to su sve talovi, tuzi me, dobijes i dijelimo sve po pola. Mi za stogodisnjicu necemo dobiti licencu za takmicenje zbog neuslovnog stadiona, ovi nas iz saveza jedva cekaju i izgleda docekat ce nas.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 apr 2019, 13:34

Pa yebem ti sunce, ima li gdje na svijetu da jedan te isti dug placas nekoliko puta, to samo u Slobodi.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 03 apr 2019, 13:45

Ima, zato što nema dokumentacije i što se radilo duplim ugovorima, bez da se zaštitiš ikakvim aneksima. Ako si dao papire nekom, napravi neki ugovor o tome, da oprašta dugove ili kako već se dogovorite. Jbm mu ma.ku pa da li su svi idioti ili su svi pokvareni do srži.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 03 apr 2019, 16:12

Za razliku od njega mnogo konkretniji je Edin Delic. Da je u Tuzli napravio bi bar deset puta vise sa ovim budzetom od malog iz Islamovca, pokraj Rahica, u Blizini brckog.
Pogledajte samo sta su nahapali njegovi najblizi saradnici, naravno uz njegovu saglasnost.
To sto su ga demetni, stari, reumaticni... probrali ovih svih godina je katastrofa. Katastrofa je sto SDP nema interesa da ponudi nesto bolje od pisca kojeg niko ne cita.
Niksic ide na gostovanja Veleza dok ovaj smislja kako da unaprijedi strukturu Tusnja kontejnerskim sadrzajem.
Tip je cudo nesrazmjerne lazi. Kada smo mu govorili da je projekat ovoga stadiona neostvariv, nije dao reci. Progurao je to i sada imamo šipu rinaku, odnosno sipove koji ce najvjerovatnije ostati kao spomenik jednom zaludjenom seljacicu koji je uvijek imao kompleks nize vrijednosti i lijecio ga na projektima koji su samo njegovi, a svih nas.
Ako se napravi tribina istocna, vidjecete da se odstupilo toliko od idejnog projekta, isto koliko od ideje voza koji ide iznad Jale ili ti one kupole na trznici. Sve je laz. Zato mi tesko da povjerujem u bilo sto jer je sve do sada slagao.[/quote]
Kakav ovaj Edin Delic iz Lukavca i fudbal izbacio je Radnicki u 2 fed ligu . Imam par prijatelja iz Lukavca i jeb. Delicu sve unistio im klub . Bolje i Imamovic nego onaj Delic

katarakta

Post Postao/la katarakta » 03 apr 2019, 16:19

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ovih 50-ak hiljada je nista . To je po jedna-dvije plate ovim igracima mozda da se ostalo duzno

nama su problem velika dugovanja (Arkada, Davud Zahirovic, Fuki sto je bio, Kostic, Fatic ) i to ako se ikad rijesi mi smo cist klub.

nego me zanima otkud Veselinovic odjednom kad pouzdano znam da je sa momkom drugacija situacija bila, nesto skroz malo.

il je i on izvalio neki sporazum iz neke godine il je neko ujebo nesto

sto se tice sanacije dugova u globalu i Azmir i Senad su uradili OGROMAN posao, koliko god neko volio ili ne volio nekog od njih dvojice, treba biti objektivan.

istina ostalo je jos nesto iza njih, neki repovi su se pojavili, neke stvari se nisu rjesavale na pravi nacin ali ako ova uprava vrati dugova koliko su Azmir ili Senad mi smo stabilan klub.
Arkada i Barakovic su zavrseni i to od transfera Todorovica
Niko, niko, samo Sloboda

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 apr 2019, 17:04

NYKnicks Fan je napisao/la: ...
Stadion u sve lošijem stanju: Na Tušnju došlo do urušavanja zida, od istočne tribine samo šipovi i obećanja (FOTO) | Preuzeto sa: https://****/carsija/stadion-u-sve-losijem-stanju-na-tusnju-doslo-je-do-urusavanja-zida-od-istocne-tribine-samo-sipovi-i-obecanja-foto/
...
tuzlanski. ba :thumbup:
Na žalost ova obrušavanja se neće zaustaviti. I onaj zid nakon toaleta se opasno nakosio. Samo treba da se neko ozlijedi. Još gore bi bilo urušavanje zapada koje je sasvim moguće.
I Savez bi trebalo na ove fotografije da zabrani korištenje stadiona Tušanj. Ako ne za utakmice onda za publiku.
Pa onda neka i jedan i drugi klub igraju na plastici bez gledalaca.
Ili na panonskim vaterpolo raspucati, na pomoćnom ionako već imamo američki fudbal.
Haman i Grad čeka da se i zapad obruši pa da mogu sa alternativnim idejama izaći, jer su se ovdje žestoko zajeb...
katarakta je napisao/la:...
Arkada i Barakovic su zavrseni i to od transfera Todorovica
Haman bi nama trebalo 5-6 transfera ko Todorovic samo problem je gdje su nam igrači za prodati. A Opet kontam da ni to ne bi bilo dovoljno da se namire svi talovi i dilovi
& $ ?

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 03 apr 2019, 17:09

klma1 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la: ...
Stadion u sve lošijem stanju: Na Tušnju došlo do urušavanja zida, od istočne tribine samo šipovi i obećanja (FOTO) | Preuzeto sa: https://****/carsija/stadion-u-sve-losijem-stanju-na-tusnju-doslo-je-do-urusavanja-zida-od-istocne-tribine-samo-sipovi-i-obecanja-foto/
...
tuzlanski. ba :thumbup:
Na žalost ova obrušavanja se neće zaustaviti. I onaj zid nakon toaleta se opasno nakosio. Samo treba da se neko ozlijedi. Još gore bi bilo urušavanje zapada koje je sasvim moguće.
I Savez bi trebalo na ove fotografije da zabrani korištenje stadiona Tušanj. Ako ne za utakmice onda za publiku.
Pa onda neka i jedan i drugi klub igraju na plastici bez gledalaca.
Ili na panonskim vaterpolo raspucati, na pomoćnom ionako već imamo američki fudbal.
Haman i Grad čeka da se i zapad obruši pa da mogu sa alternativnim idejama izaći, jer su se ovdje žestoko zajeb...
Pa nisu u ovom slučaju krivi nijedan ni drugi klub, nego JU Stadion Tušanj.
Valjda oni dobijaju kako se priča oko 300.000KM godišnje.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 apr 2019, 17:10

zlatnakoka je napisao/la: Pa nisu u ovom slučaju krivi nijedan ni drugi klub, nego JU Stadion Tušanj.
Valjda oni dobijaju kako se priča oko 300.000KM godišnje.
Ama poenta priča je da ni jedan neće imati gdje igrati. Nije JU kriv nego Grad Tuzla
& $ ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 17:45

Jel dozvoljeno na forumu biti balijander na temi Sloge i predstavljati se kao navijac Slobode (kad treba ismijavati klub)? Doticni ce da se prepoznaju.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 apr 2019, 17:46

:ljepota:
slika
Ko da je Černobil, gledaj bruke i sramote, a kad vidim slike wc-a odmah me zapahne onaj smrad ko da ga i sad čujem.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 apr 2019, 17:48

Seljadija prodaje dukseve mi ne :facepalm:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 03 apr 2019, 17:49

Penaltiky je napisao/la:Seljadija prodaje dukseve mi ne :facepalm:
Imaju duksevi u UG-u odavno :D
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 apr 2019, 17:50

Skojevska je napisao/la:
Oni sareni? De sliku.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 apr 2019, 17:50

tuzlak1987 je napisao/la:Jel dozvoljeno na forumu biti balijander na temi Sloge i predstavljati se kao navijac Slobode (kad treba ismijavati klub)? Doticni ce da se prepoznaju.
Dosadan si ba više i ti i Peđa tvoj i Forto, smaraš čovječe. Ljudi te deru argumentima ti okreneš gore na anam one. Promijenio si ploču bukvalno u 24h, iako se stanje sa sportskog aspekta nije promijenilo sekunde tih dana, a sve iz političkih razloga.
SMARAŠ
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 03 apr 2019, 17:52

Penaltiky je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:
Oni sareni? De sliku.
Crni brate sa grbom naprijed, kakvi sareni :lol:
Sloboda ili ništa.

- TREBA NAĆ' INVESTITORA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 17:52

Vrijeme je da se bira nova moderacija jer sadasnja ne radi posao.
wobly92 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jel dozvoljeno na forumu biti balijander na temi Sloge i predstavljati se kao navijac Slobode (kad treba ismijavati klub)? Doticni ce da se prepoznaju.
Dosadan si ba više i ti i Peđa tvoj i Forto, smaraš čovječe. Ljudi te deru argumentima ti okreneš gore na anam one. Promijenio si ploču bukvalno u 24h, iako se stanje sa sportskog aspekta nije promijenilo sekunde tih dana, a sve iz političkih razloga.
SMARAŠ
Pusi qrac i ti si za njih jer imas kmetovski mentalitet. Sve sam vam rekao i ti to dobro znas ali volite vise covjeka od kluba. Namjerno izbjegavas cinjenice jer si iskompleksiran prema gradskoj vlasti pa naginjes za seljadiju iako su pogubni po Slobodu.

Deru me argumentima :rol:
Argumenti su vecinom lazi zbog iskompleksiranosti prema Imamovicu. Pa ne gledaju korist kluba vec korist Azmira.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 apr 2019, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 apr 2019, 17:52

Skojevska je napisao/la:Imal koji igrac iz Azemovog doba da nas nije tuzio :D
Sad su nas tuzili igraci trener iz doba NJUO!!Veselinović,Mehmedagić,Ordagić,Petrović-trener,čak i Govedarica kojeg je Senad otjerao naprasno bez da mu isplati plate.Vidjet cemo imal jos tuzbi od uposlenika i igrača...Kad je skontao da Ordaga neće da produzi ugovor davao mu je samo pola plate a Mehmedagiću nije da 10000 sto je dogovorio na ruke kada je ovaj produzio ugovor za jos 1 god.Petroviću nije dao zadnju platu itd itd.Čak i Denisu nije dao nekoliko plata a koliko vidjet cemo uskoro dok on uslika i posalje viberom.
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 03 apr 2019, 18:01, ukupno mijenjano 2 puta.
DRŽAVA TUZLA!!

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 03 apr 2019, 17:55

tuzlak1987 je napisao/la:Vrijeme je da se bira nova moderacija jer sadasnja ne radi posao.
Tačno su te trebali dosad riješiti. Sam protiv svih.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 17:55

zlatnakoka je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Vrijeme je da se bira nova moderacija jer sadasnja ne radi posao.
Tačno su te trebali dosad riješiti. Sam protiv svih.
Sam protiv 5 poluretarda :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 4 gosta.