FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlatnakoka
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlatnakoka » 03 apr 2019, 17:57

Tako je, svi glupi ti pametan.

Svi se žale a ti podržavaš pali zid. Tj. sliku i priliku i stadiona (odnosa grada prema sportu) i trenutnog stanja u klubu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 18:02

zlatnakoka je napisao/la:Tako je, svi glupi ti pametan.

Svi se žale a ti podržavaš pali zid. Tj. sliku i priliku i stadiona (odnosa grada prema sportu) i trenutnog stanja u klubu.
Stadion druga stvar potpuno. Vi ste retardi kojima je draze napasti Kozlica npr. nego nekog ko nas je namjerno napustio da odemo dole i gasimo se. Jedva cekate da bude nesto lose kako bi mogli pricati da nije nista dobro.
Kada treba jedna obicna majica da se kupi sve vam smeta, smeta vam osoba koja prodaje, smeta vam gdje se prodaje, smeta vam cijena, a kada Asmir prodaje nista ne smeta. Ukratko navijaci koji se nadaju raspadu u Slobodi.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 apr 2019, 18:02

Skojevska je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Skojevska je napisao/la: Imaju duksevi u UG-u odavno :D
Oni sareni? De sliku.
Crni brate sa grbom naprijed, kakvi sareni :lol:
Ma dobro grb, mislim nešto malo kreativnije. Imaju oni nekakvi vidio sam negdje crno crveno bijelo, uzas.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 03 apr 2019, 18:05

tuzlak1987 je napisao/la:
zlatnakoka je napisao/la:Tako je, svi glupi ti pametan.

Stadion druga stvar potpuno. Vi ste retardi kojima je draze napasti Kozlica npr. nego nekog ko nas je namjerno napustio da odemo dole i gasimo se. Jedva cekate da bude nesto lose kako bi mogli pricati da nije nista dobro.
Kada treba jedna obicna majica da se kupi sve vam smeta, smeta vam osoba koja prodaje, smeta vam gdje se prodaje, smeta vam cijena, a kada Asmir prodaje nista ne smeta. Ukratko navijaci koji se nadaju raspadu u Slobodi.
Pa svi napadaju tog JI, samo ga ti braniš.

A Asmira vala ti najviše i spominješ. U većinu rasprava ga ti ubacuješ.

Ista stvar. I taj zid se naginjao godinama a niko ni onom stvarkom da mahne. E tako je i u klubu, ali ti ne daš na JI, glavnog krivca za uništavanje sporta u Tuzli.

@Penaltiky
Možda hoćeš duks u bojama tvog avatara? :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 18:10

Jel Imamovic drzao skupstinu dok su se nabijali milionski dugovi? @zlatnakoka.

Isto tako ako si supak reci supak sam pali me City, kupio bih duks, gledao bih utakmice. Ne mozes pljuvati one koji nesto rade za Slobodu sada, a diviti se tamo nekom iz drugog kluba. Takvi ovdje dodju pametuju, kao znas li ti koliko su oni utakmica Slobode odgledali... Zaboli me koliko su odgledali sve su to ponistili kada im je draza osoba od Slobode. Nemoj dolaziti ovdje da pametujes kada dajes podrsku drugom klubu. Znaci nisi navijac Slobode i dovidjenja.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 03 apr 2019, 18:10

zlatnakoka je napisao/la: @Penaltiky
Možda hoćeš duks u bojama tvog avatara? :lol:
Pa privukli bi nove navijace :njanjanja:

Al fakat je taj na koji sam neki dan naletio malo je reć ružan.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 apr 2019, 18:11

Zar ne rece Senco da nema dugovanja prema igracima :rol:

Kako vam je covjek mazao oci,a pojedinci ga branili i nazivali spasiocem Slobode :urnebes:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 18:15

harry_90 je napisao/la:Zar ne rece Senco da nema dugovanja prema igracima :rol:

Kako vam je covjek mazao oci,a pojedinci ga branili i nazivali spasiocem Slobode :urnebes:
Da si bogdom tako dosao i stao u korist kluba kada je Sloboda 2016. imala 300-400 hiljada da vraca igracima, kao sto sada dramis zbog 50 hiljada ako je i toliko.
Jel neko iz Slobode kriv kada dodje igrac i kaze oprastam pare, bio sam povrijedjen nisam ih zasluzio. Dobije papire i onda kroz godinu dana prekrsi svoju rijec i tuzi klub koji je smatrao da je to rjesena stvar?

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 apr 2019, 18:31

Da si bogdom tako dosao i stao u korist kluba kada je Sloboda 2016. imala 300-400 hiljada da vraca igracima, kao sto sada dramis zbog 50 hiljada ako je i toliko.
Jel neko iz Slobode kriv kada dodje igrac i kaze oprastam pare, bio sam povrijedjen nisam ih zasluzio. Dobije papire i onda kroz godinu dana prekrsi svoju rijec i tuzi klub koji je smatrao da je to rjesena stvar?
Uvijek je kriv neko iz Slobode ko potpise ugovor sa igračem a ne ispoštuje svako slovo ugovora sa tim igračem!!Bez obzira ko potpiše taj ugovor u ime Slobode,Sloboda je kriva i de facto i de jure!!Nema dalje...
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 18:32

NjonjoVam je napisao/la: Uvijek je kriv neko iz Slobode ko potpise ugovor sa igračena ne ispoštuje svako slovo ugovora sa tim igračem!!Bez obzira ko potpiše taj ugovor u ime Slobode,Sloboda je kriva i de facto i de jure!!Nema dalje...
Evo imas sada onda priliku kao Slobodas da osudis covjeka koji je vise dugovao jednom igracu za ratu sporazuma nego uprava komplet ovim igracima sada. Potpisao i otisao. Bujrum.

Kada vec etiketiramo ljude "grobarima kluba", a imate zelju i da Kozlica tako nazovete. Kako neko moze biti grobar ako dodje po platu igracima, a tamo se vratilo 700 hiljada reprograma i jos sigurno 700 hiljada tuzbi raznoraznih iz perioda 2000-2016?
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 apr 2019, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 apr 2019, 18:33

Kme kme,Senco heroj,spasioc kluba,ne daj stadiona,hoce da nam ga otmu,a danasnje slike stadiona najgoreg u drzavi obise zemlju.. gdje su pare od grada,evrope,sponzora,transfera :urnebes:

Haj imaju Kikaci sad moze se ici navijat zbog spaasioca :bih:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 apr 2019, 18:35

NjonjoVam je napisao/la: Uvijek je kriv neko iz Slobode ko potpise ugovor sa igračena ne ispoštuje svako slovo ugovora sa tim igračem!!Bez obzira ko potpiše taj ugovor u ime Slobode,Sloboda je kriva i de facto i de jure!!Nema dalje...
Evo imas sada onda priliku kao Slobodas da osudis covjeka koji je vise dugovao jednom igracu za ratu sporazuma nego uprava komplet ovim igracima sada. Potpisao i otisao. Bujrum.

Kada vec etiketiramo ljude "grobarima kluba", a imate zelju i da Kozlica tako nazovete. Kako neko moze biti grobar ako dodje po platu igracima, a tamo se vratilo 700 hiljada reprograma i jos sigurno 700 hiljada tuzbi raznoraznih iz perioda 2000-2016?
nekad pomislim da si JI glavom i bradom.Cuj uvijek trebas osuduti ono sto nije ispravno makar to bilo tvoje omiljene partije i ideje!!Onako ljudski bolan!
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 18:35

harry_90 je napisao/la:
Kme kme,Senco heroj,spasioc kluba,ne daj stadiona,hoce da nam ga otmu,a danasnje slike stadiona najgoreg u drzavi obise zemlju.. gdje su pare od grada,evrope,sponzora,transfera :urnebes:

Haj imaju Kikaci sad moze se ici navijat zbog spaasioca :bih:
Sto vise smajlija i sto manje argumenata jel tako? Imas moj post od jucer gdje je popis nekih dugova koji su se vratili uz vracanje reprograma standardno. Zasto zanemarujes vracanje stotina hiljada KM, a doletis kada je rijec o pisljivih 50 hiljada KM? Da bi bio upravu ili?
U biti ti si zauzeo poziciju, nije ti dobar niko nakon Azmira. Zapitaj se malo jel bitan klub i zdrav razum ili covjek?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 18:37

NjonjoVam je napisao/la: nekad pomislim da si JI glavom i bradom.Cuj uvijek trebas osuduti ono sto nije ispravno makar to bilo tvoje omiljene partije i ideje!!Onako ljudski bolan!
Tako je nemoj osuditi bravo! Samo strogo i prema Kozlicu, ipak nije on Asmir da mu presutis 4,5 miliona duga sto je ostavio.

I usput nisi mi odgovorio ko je drzao skupstinu prije? Kada je i izvor svih ovih problema posao.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 apr 2019, 18:55

Nigdje niko nije spomenuo Kozlića niti Asmira...samo sam napisao da je dug prema ovim igračima i treneru napravio NJUO.i to je činjenica koju ti izgleda ne prihvatas.Kozlić ima moju podrsku kao i svih nas ako bude poveo Slobodu prema boljem onako kako je obećao.Do sada niko nista loše o njemu nije napisao osim lakih nota zajebancije koja je sastavni dio foruma.Da mislis svojom glavom skontao bi to.Pojednostavljeno,Kozliću sretno,ima podršku!S tobom jedino partija moze izaci na kraj,nemam zivce za duduke takve.Ostaj mi zdrav i ziv 100 god i poyebi sta bit ce ti bolje ,garant!
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 19:02

NjonjoVam je napisao/la:Nigdje niko nije spomenuo Kozlića niti Asmira...samo sam napisao da je dug prema ovim igračima i treneru napravio NJUO.i to je činjenica koju ti izgleda ne prihvatas.Kozlić ima moju podrsku kao i svih nas ako bude poveo Slobodu prema boljem onako kako je obećao.Do sada niko nista loše o njemu nije napisao osim lakih nota zajebancije koja je sastavni dio foruma.Da mislis svojom glavom skontao bi to.Pojednostavljeno,Kozliću sretno,ima podršku!S tobom jedino partija moze izaci na kraj,nemam zivce za duduke takve.Ostaj mi zdrav i ziv 100 god i poyebi sta bit ce ti bolje ,garant!
A kada su njima bili ostali tudji dugovi bila je prica: oni su nasljedili funkciju, to su njihovi dugovi koje preuzimaju sa funkcijom. Kada se to saniralo u konacnici nije ih niko pohvalio vec su ih svi pljuvali jer nemaju dovoljno novca za rezultate iako imaju dobre namjere.
Takva je sada sprdnja i sa Kozlicem, kao podrska ali znamo da to nije podrska vec se samo ceka pogodan trenutak da se oplete po njemu. I sa takvim "navijacima" (pod navodinke jer nisam siguran jel navijate za Slobodu ili Slogu) je nemoguce dobro raditi i praviti dobru atmosferu.

Dug je njihov i to je okej. Samo onda obratite paznju i na igrace jer su oni sanirali toliko toga i onda imaju neke sitne obaveze prema igracima koji nisu u klubu. Prvo bih pomislio da igraci nisu mozda bagra? Mozda jesu, mozda se dogovore pa kada odu udare drugu pricu. ;)

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 apr 2019, 19:09

Ima logike ta tvoja pričao igračima,al fkt moras im dat sve sto im pise u ugovoru do zadnje pare,bez obzira igrajul.jesul bolesni,povrijeđeni ako drugačije ne piše u ugovoru!Ako im klub nešto ne ispoštuje a to pise u ugovoru,oni klub dobijaju pred licenciranje plus dobiju i kamatu.I tako je ne samo kod nas u Slobodi nego kod svih.svjez primjer Nikolića u Čeliku
DRŽAVA TUZLA!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 apr 2019, 19:10

NjonjoVam je napisao/la:Nigdje niko nije spomenuo Kozlića niti Asmira...samo sam napisao da je dug prema ovim igračima i treneru napravio NJUO.i to je činjenica koju ti izgleda ne prihvatas.Kozlić ima moju podrsku kao i svih nas ako bude poveo Slobodu prema boljem onako kako je obećao.Do sada niko nista loše o njemu nije napisao osim lakih nota zajebancije koja je sastavni dio foruma.Da mislis svojom glavom skontao bi to.Pojednostavljeno,Kozliću sretno,ima podršku!S tobom jedino partija moze izaci na kraj,nemam zivce za duduke takve.Ostaj mi zdrav i ziv 100 god i poyebi sta bit ce ti bolje ,garant!
Igrac je uvijek u pravu, kako god igrao i los bio platitit mu se mora ugovorom dogovoreno i potpisano. A ko nam je kriv sto jos nismo naucili od prethodnika i tih sarlatanskih ugovora pa nam i dalje pare uzimaju kako hoce.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 apr 2019, 19:13

Beduin je napisao/la:
Igrac je uvijek u pravu, kako god igrao i los bio platitit mu se mora ugovorom dogovoreno i potpisano. A ko nam je kriv sto jos nismo naucili od prethodnika i tih sarlatanskih ugovora pa nam i dalje pare uzimaju kako hoce.
Ma uzmu nas sasvim logično,niko Slobodu ne natjera da potpiše igrača sa tim i tim stavkama ugovora.Al kad ugovor potpises onda ga moras do kraja ispoštovat a ne polovično!
DRŽAVA TUZLA!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 apr 2019, 20:07

vise je tu faktora koji dovode do ovog.

prvi je veliko neiskustvo ljudi koji vole klub. Da li zbog svog neznanja , da li zbog neupucenosti , da li zbog straha od javnosti ali svi obecaju neke trofeje, borbu za vrh i onda se frapiraju kad vide gdje su dosli i koliko para treba za taj vrh. Niko tu nema hrabrosti da realno kaze imamo toliko para, reprogram i dugovi nas kostaju toliko, ovo sto ostane je dovoljno za sredinu tabele, za opstanak nebitno.

drugi faktor je nepostojeci sportski segment u klubu koji ce naci dobrog a jeftinijeg igraca kao Radnik, Mladost, Krupa, Gosk. Mi ne znamo (jer nema ko) naci Mulahusejnovica, Rodina, Hasanovica, Vegu, Pecu, Franica, Memisevica, Besirevica, Koljica prije nego sto odu u nabrojane klubove. Nasi ne bi Mesija prepoznali da im dovedes. Mi samo znamo dovesti igraca koji se negdje drugo pokazao pa onda umjesto 2 on kosta 5 hiljada.

tu pored neznanja isto ulogu igra i pritisak javnosti, nek je bog na pomoci onom predsjedniku/sportskom direktoru kojem pojacanja budu iz klubova odakle Radnik dovodi pojacanja.

a imamo nasu djecu koja mogu igrati, veliku bazu djece na kantonu i plus ime, te eto i neke pare da imamo 5-6 iskusnijih i placenijih igraca. Idealan balans da se stvori dobra a jeftina ekipa.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.