Djaba da su ko zgrada kad neznaju iste braniti,na to se aludira ne na visinu kao visinu.A i ako gledamo visinu samu ovom Sipovicu niko nemoze parirati jel je letva 1.98 izrasto.mma_hz je napisao/la:E jbg sad,pa imamo visocijih igraca od njih(posto si nabrojao kao te "visoke")..Jbt Lazic,Mujakic,Stanojevic,Rahmanovic,Ahmetovic.miky_hz je napisao/la:Tu su jedino i jaci od nas.Sipovic,Krpic,Bogicevic...Morat ce se tu nesto raditi drasticno taj segment da se popravi.broj6 je napisao/la:Opet korner. Biće opasne kone iz prekida, moramo se čuvati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 apr 2019, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jbg onda je to do trenera.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
mi smo za nakog gurua zreli jbt dan, eto nabroja čoek 3 igrača kona kao opasnih iako je Krpa sterilan duži period....ali to je standardni broj igrača koji su "opasni" na tim kornerima 2 stopera eventualno još špic...kod nas u svaka doba ima 5-6 takvih visočijih igrača....čak i danas stoperi,Mustafić,rahman,Handže=5 .....i kurko opet....kad igra prva ekipa imaš Ahmeta,Tatara,Stanoju,Rahmana(ako igra),Mujakića,Lazića....Šabanović je isto 1m85(sreća ne igramma_hz je napisao/la:E jbg sad,pa imamo visocijih igraca od njih(posto si nabrojao kao te "visoke")..Jbt Lazic,Mujakic,Stanojevic,Rahmanovic,Ahmetovic.miky_hz je napisao/la:Tu su jedino i jaci od nas.Sipovic,Krpic,Bogicevic...Morat ce se tu nesto raditi drasticno taj segment da se popravi.broj6 je napisao/la:Opet korner. Biće opasne kone iz prekida, moramo se čuvati
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Finale sa Sirokim i oni su rijesili 90% posla.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad sam ovo isto htio napisati, neće TOŠK ovo okrenuti u Zenici.miky_hz je napisao/la:Finale sa Sirokim i oni su rijesili 90% posla.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nije do visine. Puno su uigraniji u prekidima, pogotovo ofanzivnim. I to ne samo ove sezone. A igrom nam prismrditi ne moguDenchi je napisao/la:mi smo za nakog gurua zreli jbt dan, eto nabroja čoek 3 igrača kona kao opasnih iako je Krpa sterilan duži period....ali to je standardni broj igrača koji su "opasni" na tim kornerima 2 stopera eventualno još špic...kod nas u svaka doba ima 5-6 takvih visočijih igrača....čak i danas stoperi,Mustafić,rahman,Handže=5 .....i kurko opet....kad igra prva ekipa imaš Ahmeta,Tatara,Stanoju,Rahmana(ako igra),Mujakića,Lazića....Šabanović je isto 1m85(sreća ne igramma_hz je napisao/la:E jbg sad,pa imamo visocijih igraca od njih(posto si nabrojao kao te "visoke")..Jbt Lazic,Mujakic,Stanojevic,Rahmanovic,Ahmetovic.miky_hz je napisao/la:
Tu su jedino i jaci od nas.Sipovic,Krpic,Bogicevic...Morat ce se tu nesto raditi drasticno taj segment da se popravi.) i prije bi i Adukor činio potencijalnih 8 **** visokih igrača u prvom sastavu i opet nismo davali iz kornera....to je za Jagomira ba...
![]()
![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Samo od utakmice do utakmice...MortemHz je napisao/la:Sad sam ovo isto htio napisati, neće TOŠK ovo okrenuti u Zenici.miky_hz je napisao/la:Finale sa Sirokim i oni su rijesili 90% posla.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
belosevic28
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Utakmicu zavrsavamo sa 10 igraca koji su ponikl ili bar "korak "napravili" u omladinskom pogonu Sarajeva.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A što je Mustafić aktivan danas. Ali mu se ne da da zabije
e jbg jarane vala ima i do visine, to ti je glavna predispozicija u toj specijalnoj varijanti igre, snaga,odraz i naravno tehnika izvođača...naravno treniranje istih...broj6 je napisao/la: Nije do visine. Puno su uigraniji u prekidima, pogotovo ofanzivnim. I to ne samo ove sezone. A igrom nam prismrditi ne mogu
Sloga nam je takođe dozvolila kvašenje terena prije početka, ljudi izašli u susret maksimalno....
željo igra seljački godinama, ono što je zrinjski na koševu odigrao, uguravanje gola itd. sumnjiv ofsajd, prekršaj nad golmanom koji sudija ne vidi itd. tih sranja se treba čuvat...samo bwko nije debil pa da se pokuša nadigravat s nama u fudbalu to će bit neki pokušaj silovanja, na foru, brz pogodak na početku , simuliranje, penal...nešto tako...
daj bože da Hus izvede nekakvo iznenađenje jer vako ćeš tek u tekmi vidjet šta ti je spremljeno i pokušat reagovat na to....što obično bude jako loše po nas...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kovačević
Hebibović Lazić Mujakić Pidro
Stanojević Crepulja
Šišić Kapić Velkoski
Ahmetović
Najbolja varijanta za derbi, po meni. Eventualno ne bih dirao Rahmanovića, jer svi znamo kako se on naloži protiv cigana i koliko je važan na terenu u svakom smislu. Ali, eto neka bude ovako, da vidimo i Kapića malo, pogotovo na onakvom tepihu. Tatar bi bio joker s klupe, a Šišić je zaslužio veću minutažu, iako nisam miljenik njegove igre.
Stanojević Crepulja
Šišić Kapić Velkoski
Ahmetović
Najbolja varijanta za derbi, po meni. Eventualno ne bih dirao Rahmanovića, jer svi znamo kako se on naloži protiv cigana i koliko je važan na terenu u svakom smislu. Ali, eto neka bude ovako, da vidimo i Kapića malo, pogotovo na onakvom tepihu. Tatar bi bio joker s klupe, a Šišić je zaslužio veću minutažu, iako nisam miljenik njegove igre.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kažem ti jaamypitar je napisao/la:Samo sto reče neće više zapinjati ono 0-4MortemHz je napisao/la:Mislim da nećemo više zapinjati ali sretno!tareizo je napisao/la:aymo bordo bijeli jos 2 zgoditka za 749 eura sory za upad
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nikad blize duploj 
tehnički s Čalom, penali u finalu kupa i 2 kola do krajaZip je napisao/la:Nikad blize duploj
sve bi isto samo Hareta od prve, ako već mora ova 4-2-3-1AlfredNobel je napisao/la:Kovačević
Stanojević Crepulja
Šišić Kapić Velkoski
Ahmetović
Sreca pa se ne pitam, a de se pitam, protiv točkolupača izveo bih formaciju 433 u sastavu:
Kovačevic
Hebibovic-Lazic-Mujakic-Pidro
Stanojevic-Crepulja-Rahmanovic
Sisic-Velkoski-Ahmetovic.
Namjerno bih Ahmetovica gurnuo na stranu da odvlaci njihove stopere. Velkoski bi se ubacivao u taj prostor, a iz drugog plana, Rahmanovic. Sisic i Hebibovic pritiskali usamljenog beka desno, a mogu se ispomagati u odbrani. Kljuci igrac bi bio Pidro, koji bi bio, oprostite na izrazu, "guzovi ekipe", te bi sa Ahmetovicem cinio, sto se u boksu kaze" kontragard".. U odbrani bi Lazic i Mujakic gusili Krpica, a trojica u sredini bi razbijali njihovu igru.
Kovačevic
Hebibovic-Lazic-Mujakic-Pidro
Stanojevic-Crepulja-Rahmanovic
Sisic-Velkoski-Ahmetovic.
Namjerno bih Ahmetovica gurnuo na stranu da odvlaci njihove stopere. Velkoski bi se ubacivao u taj prostor, a iz drugog plana, Rahmanovic. Sisic i Hebibovic pritiskali usamljenog beka desno, a mogu se ispomagati u odbrani. Kljuci igrac bi bio Pidro, koji bi bio, oprostite na izrazu, "guzovi ekipe", te bi sa Ahmetovicem cinio, sto se u boksu kaze" kontragard".. U odbrani bi Lazic i Mujakic gusili Krpica, a trojica u sredini bi razbijali njihovu igru.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Merso je neuporedivo korisniji u svim aspektima. Od razigravanja, odvlačenja štopera, do trke i agresivnosti. Haretu dati zadnjih dvadeset minuta, ali naravno sve zavisi od rezultata.Denchi je napisao/la:sve bi isto samo Hareta od prve, ako već mora ova 4-2-3-1AlfredNobel je napisao/la:Kovačević
Stanojević Crepulja
Šišić Kapić Velkoski
Ahmetović
Ja bi recimo pokušao i s 4-4-2.
Kovačević
Hebib Lazić Niho Pidro
Rahman Stanoje Crepulja Velkoski
Handžić Ahmetović
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ja bi tu 4-4-2 sad potpisaoAlfredNobel je napisao/la:Merso je neuporedivo korisniji u svim aspektima. Od razigravanja, odvlačenja štopera, do trke i agresivnosti. Haretu dati zadnjih dvadeset minuta, ali naravno sve zavisi od rezultata.Denchi je napisao/la:sve bi isto samo Hareta od prve, ako već mora ova 4-2-3-1AlfredNobel je napisao/la:Kovačević
Stanojević Crepulja
Šišić Kapić Velkoski
Ahmetović
Ja bi recimo pokušao i s 4-4-2.
Kovačević
Hebib Lazić Niho Pidro
Rahman Stanoje Crepulja Velkoski
Handžić Ahmetović
jedino Rahmana ne bi od prve da ga ne izgubimo za Široki(kartoni)
možda s Kapićem od prve...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Finale kupa, odlično, svaka čast igračima i SŠ.
Pratim danas text. prenos, Mustafić se spominjo u svakoj objavi, po text. prenosu, moguće da je bio najbolji danas, što me najviše raduje.
Odlično nam je došla ova pobjeda pred derbi, plus golovi Rahmana i Handzica, vjerujem da ce im znaciti za ubuduce.
U subotu yebemo kone, idemo po duplu!
Pratim danas text. prenos, Mustafić se spominjo u svakoj objavi, po text. prenosu, moguće da je bio najbolji danas, što me najviše raduje.
Odlično nam je došla ova pobjeda pred derbi, plus golovi Rahmana i Handzica, vjerujem da ce im znaciti za ubuduce.
U subotu yebemo kone, idemo po duplu!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, aezakmi, Arma00, BeYaZ, boki86, BordoArmy88, CentarsutNaClanak921, Galantni, Google Adsense [Bot], Hamagara, HZbec, Jaled7, Mocvara1991, Oerde, Poligon10, Rule_hz, Seher1921, trunks1946, zagorski i 213 gostiju.