FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 03 apr 2019, 21:24

skoroalen je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: Pa kad je Šaban povrijeđen, nemamo trećeg beka. Il Hebib il mali Đokanović kojem je to neprirodna pozicija.
mislim meni je i naumpalo da se proba Bekić desno svakako mu je desna bolja noga :D
samo da ne gledam Hebiba desno, al eto :hmmmmm: :think:
Kad bih ti ja počeo pričat svoje taktičke zamisli... :mrgreen:
Bekić je u sezoni prije nego je došao nama igrao desno krilo, tako da...
aj matere mi jesmo ga mi ikad tu probali?
jao ako je frajer fakat desno krilo a mi ga čitavo vrijeme gurali na lijevog beka :damn: :facepalm:
zamisli saznamo na zadnji dan ugovora da je extra desno krilo hahahah :rol: :rol: :rol:
brate desnom nogom ima solidan centaršut, kad god je desnom nabaci dobra... :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2019, 21:29

Čak 11 igrača, od njih 14 koji su danas dobili povjerenje Husrefa Musemića, dolazi iz omladinskog pogona našeg kluba.

Tako su za FK Sarajevo danas Kovačević, Đokanović, Pidro, Dupovac, Handžić, Kurdić, Mustafić, Salčin, Kapić, Resić i Hasanović.

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 apr 2019, 21:29

Kako niko da spomene majstorski laznjak Djokanovica nakon kojeg smo dobili penal.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 apr 2019, 21:31

Mujakić puši shishu
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 apr 2019, 21:35

Benkara21 je napisao/la:Mujakić puši shishu
Udri ga majkumu njegovu
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 apr 2019, 21:43

Mozel iko napravit ovu sliku sa djecom da je stavim na avator, dobra slika toti.

Pidraga mi je nekako drag igrac, i jedva cekam da ga gledam u aut liniju.

Sta je Vehabija povrjedio jel sta ozbiljno, i drago mije da se Mustafic probudio i da ce vec od lige prvaka bit medu 14 igraca.

Resic je bolji od Tatara i habiba ako nista ravnopravan i stvarnomi je cudo da mu husref nije da bar milju minuta dosad.

Resic djokanovic moraju dobit bar jos po 300-400
Minuta do kraja a sledece godine bar po 2000 minuta. Ove kerove kosto halilivic bekic habib sisic sofrenac necu da gledam vise.

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 03 apr 2019, 21:44

FrancescoTotti je napisao/la:Čak 11 igrača, od njih 14 koji su danas dobili povjerenje Husrefa Musemića, dolazi iz omladinskog pogona našeg kluba.

Tako su za FK Sarajevo danas Kovačević, Đokanović, Pidro, Dupovac, Handžić, Kurdić, Mustafić, Salčin, Kapić, Resić i Hasanović.

slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 apr 2019, 21:46

Mujakic bar ima pluca ko dva hlljeba i nesmetamu al kad patuljak koji ima pluca ko u vrabca pusi i kurci se to je nesto. U nihada plucno krilo ko habibovica i bekica noga

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 apr 2019, 21:48

Ma ne pusi lik, otkud vam te budalastinje. Uslikaj care nekad nekoga, koliko si ih do sada prijavio, da si svakog slikao imao bi solidan album ;-)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 03 apr 2019, 21:50

Mujakic moze nositi onu dzezvu u jednoj, crijevo u drugoj ruci i pusiti dok igra, i opet bi bio bolji od svih ostalih

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 apr 2019, 21:52

belosevic28 je napisao/la:Ma ne pusi lik, otkud vam te budalastinje. Uslikaj care nekad nekoga, koliko si ih do sada prijavio, da si svakog slikao imao bi solidan album ;-)
Vjeruj ti ako hoces, ako neces nemoj. U Cloudu sjedi i pusi shishu.
18.05.2019. 🏆

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 apr 2019, 21:53

Pa evo das nam dokaz svima. Uslikas nekad nekoga. Nije fazon vjerujem li ja nesto ili ne, uvjeris nas ti ;-)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 apr 2019, 22:04

Benkara21 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ma ne pusi lik, otkud vam te budalastinje. Uslikaj care nekad nekoga, koliko si ih do sada prijavio, da si svakog slikao imao bi solidan album ;-)
Vjeruj ti ako hoces, ako neces nemoj. U Cloudu sjedi i pusi shishu.
igrač Kortrijka, valjda oni nemaju pravila u vezi toga :salut: :wave:

meni je bezze ali eto ga njegova karijera bgm, mi haman 2 i po miliona na njemu uzeli...i još će leć što je ove kvale igro(repka u21)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 apr 2019, 22:06

Ja opet kazem, eo uslikaj ga, ja cu "bombardovati" stranicu Kortrijka sa slikama sve dok ne vide iste...
Pusti suplju, svako zeljan paznje, pa na sve nacine blate i koga treba i koga ne treba.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 apr 2019, 22:06

Nek puši sad i tri, na njegovim igrama se ne vidi a ovih 10ak utakmica do kraja može i bez plućnog krila izgurat. I onda ode u Belgiju, nek se oni brinu za njega.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 apr 2019, 22:09

Nikad mi neće biti jasno koja je poenta pušenja one šnjurine.. Znam da je zbog furke i neka krene 10 njih pušiti, širi se to i ispadne trend. Ali, zar neko od njih nema mozga, pa da skonta koliko zo šteti zdravlju. Gore od cigara sunce ti poljubim. Zato ovoliko omladine po bolnicama i domovima zdravlja, sve zbog ebenih nargila.

Ovo govorim čisto radi zdravlja, Niho igra tako da mu ne možeš ništa progovoriti pa taman da se ne trijezni ispred nekog granapa. Ali, žao mi tako kad vidim omladinu koja nema gram mozga i kojima je to neka furka, a ono nema gluplje stvari.

Mislim da i Crnički to puši, pa čak i Stanoja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 apr 2019, 22:15

belosevic28 je napisao/la:Ja opet kazem, eo uslikaj ga, ja cu "bombardovati" stranicu Kortrijka sa slikama sve dok ne vide iste...
Pusti suplju, svako zeljan paznje, pa na sve nacine blate i koga treba i koga ne treba.
Haj na pp, na viber da ti posaljem
18.05.2019. 🏆

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 apr 2019, 22:16

@nobel, kapa dole za post. Ni meni nije jasno Bgm sta vide u tome.

Ali iskreno drama me nervira ovo ljaganje Nihada koji zivi sportski ono 100000000 %. Al eto, svak hove minut slave i gram paznje, pa rokaj preko tastature...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 apr 2019, 22:17

AlfredNobel je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno koja je poenta pušenja one šnjurine.. Znam da je zbog furke i neka krene 10 njih pušiti, širi se to i ispadne trend. Ali, zar neko od njih nema mozga, pa da skonta koliko zo šteti zdravlju. Gore od cigara sunce ti poljubim. Zato ovoliko omladine po bolnicama i domovima zdravlja, sve zbog ebenih nargila.

Ovo govorim čisto radi zdravlja, Niho igra tako da mu ne možeš ništa progovoriti pa taman da se ne trijezni ispred nekog granapa. Ali, žao mi tako kad vidim omladinu koja nema gram mozga i kojima je to neka furka, a ono nema gluplje stvari.

Vjeruj mi da meni nema mržeg poroka od tog. Kako kod sportista tako i kod navijača i generalno omladine. Al nek radi ko šta hoće ako mu ne utiče na utakmice. Miloš može pretrčat dvije utakmice u cugu, Nihad nam je najbolji akademac i najveći izlazni transfer... A i ne mogu povjerovat u ovo, Nihada lično poznajem i znam da na izlazima ni gazirane sokove ne pije. Neću da kažem da iko laže al koliko ga ja znam, previše drži do karijere. Ne znam...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 03 apr 2019, 22:18

AlfredNobel je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno koja je poenta pušenja one šnjurine.. Znam da je zbog furke i neka krene 10 njih pušiti, širi se to i ispadne trend. Ali, zar neko od njih nema mozga, pa da skonta koliko zo šteti zdravlju. Gore od cigara sunce ti poljubim. Zato ovoliko omladine po bolnicama i domovima zdravlja, sve zbog ebenih nargila.

Crnički je vikend kad je igrao Olimpic-Velež pušio shishu isto u Cloudu. Bio on, neki momak i djevojka mu. Naručio swiss-ice.
18.05.2019. 🏆

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], skoJaa i 68 gostiju.