FrancescoTotti je napisao/la:Čak 11 igrača, od njih 14 koji su danas dobili povjerenje Husrefa Musemića, dolazi iz omladinskog pogona našeg kluba.
Tako su za FK Sarajevo danas Kovačević, Đokanović, Pidro, Dupovac, Handžić, Kurdić, Mustafić, Salčin, Kapić, Resić i Hasanović.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja sam dijete jer cekam sat vremena obecane slike. Pa i kesam, upravu si.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Vazi krelac, povedi Nihada u krevet.belosevic28 je napisao/la:Ja sam dijete jer cekam sat vremena obecane slike. Pa i kesam, upravu si.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Ne lupetaj Benkara,eto ti volis klub vise od svih nas i dokazujes ljubav objavom kako Nihad cucla šišu...Fotke koje cekate nikada necete dobiti jer nikada i nije dimio te gluposti,jedino ako se ljubav prema klubu ne bude izrazavala fotomontažom,onda cete ih možda dobiti...Bože,kakvih nas ima...Benkara21 je napisao/la:Vjeruj mi brate, svojim očima vjerujem. Druga stvar je što sam ja slike dobio na timer pa sad čekam da mi pošalje čovjek ako je sačuvao. Ali živjeti u zabludi svi mogu, pa tako i @belosevic. Ko ga hebe, ja volim Sarajevo više od bilo čega i znam igrače od pionira do seniora. Ne bih volio da je to tako kako jeste, ali je diminjao i kraj.AlfredNobel je napisao/la:@Benkara21
Ne čudi me za Marija, uklapa se u taj šablon shisha boya.
Visi on dole stalno po Otoci, vidio sam ga par puta puta. Malo na shishu, malo pod britvu u Alen's Barbershopu. .
@skoroalen
Nešto najdebilnije i najpoganije što je došlo kod nas. Gledam one srednjoškolce, njih 15 na tri shishe dan ga ebo, dobro svi nemaju tuberkuloze, pola grada liže one kanape. Pa onda one šatro trebice i damice kad uzmu dudlati ono po čitav dan, pa Instagrami i stroyji, pa one moderne mame s bebama s nargilama, Jale brude i pizde materine. Ma fuj u šta se Sarajevo kao grad pretvorilo.
Pa radije uzmi pivu, popij koju, ali ostavi ono vnogo.
Opet kažem, govorim čisto radi zdravlja. Ne možeš im ništa progovoriti jer igraju odlično. I Rađa Naingolann se ne trijezni, puši, pa mu se nije moglo ništa progovoriti dok je igrao u Romi. Ali, i to se sve odrazi na karijeru i godine trajanja. Što se mene tiče, neka svi dvije po dvije puše, ali eto ne mogu da skontam tu furku, logiku i havu u glavi.
-
belosevic28
- Kontakt:
Tako se tati obracaj. To sto je Nihad sa isto godina dogurao do milionskog transfera a ti do konobara ti ne daje pravo da ga blatis i trazis paznju preko njegovih ledja.Benkara21 je napisao/la:Vazi krelac, povedi Nihada u krevet.belosevic28 je napisao/la:Ja sam dijete jer cekam sat vremena obecane slike. Pa i kesam, upravu si.kralju
I memoj mi pisati romane na viber samo postavi slike nek raja vidi. Ili slike Nihada ili nekih osoba koje si nacugao pa slikao, mozes i to.
Laku noc !
Eto razloga što Nihad nije htio odmah u decembru za Belgiju, nego inzistirao da ostane na posudbi u Sarajevu do kraja sezone. Nije htio da osvoji titulu, nego da izduva još koju shishu dok nije prekasno.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
michplatini
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Kako niko da spomene majstorski laznjak Djokanovica nakon kojeg smo dobili penal.
Hahahahahaha svašta majke mi moje
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- ElCartel11
- Kontakt:
Sunce ti koliko nikova "benko" kod nas, ja se izgubio ko crvenkapica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
@Morto, pusti film, hepekiraj temu. 
-
belosevic28
- Kontakt:
Platini tebe cekam. Nije nas Andrej izdao ni na neprirodnoj poziciji. Bog mu dao zdravlje, vec je mala zvjerkamichplatini je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Kako niko da spomene majstorski laznjak Djokanovica nakon kojeg smo dobili penal.
@nobel, ok buraz.
A nijedan nick "Hebib" ni "Bekić".ElCartel11 je napisao/la:Sunce ti koliko nikova "benko" kod nas, ja se izgubio ko crvenkapica.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Beli, kakve slike te interesuju?belosevic28 je napisao/la:Ja sam dijete jer cekam sat vremena obecane slike. Pa i kesam, upravu si.
Imam ja ulje od tvog sugrađanina Ozme Danijela, pokojnog.
K'o tebi, neće biti skupo.
Može i zamjena.
Ma nemoj tako Skoro,to nije dokaz da se klub voli,dokaz je da je drug od tatkinog sestrica,pa njegov skolski vidio da neko cucla,e onda to se objavi i naravno da se tako najvise voli Fk Sarajevoskoroalen je napisao/la:Eto razloga što Nihad nije htio odmah u decembru za Belgiju, nego inzistirao da ostane na posudbi u Sarajevu do kraja sezone. Nije htio da osvoji titulu, nego da izduva još koju shishu dok nije prekasno.![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Rekoh necu pisati u aprilu , ali moram .MortemHz je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Pa kad je Šaban povrijeđen, nemamo trećeg beka. Il Hebib il mali Đokanović kojem je to neprirodna pozicija.fks74 je napisao/la:Svi prave postavu za derbi, sa Hebibom. A poslije svake utakmice mu psuju sve redom.![]()
Mi moramo uzeti, oteti, kupiti nekog desnog beka.. ne može ovako naprijed
- Bojim se da Zaimovic ne bude u prvom planu i zabije ga preko Hebiba , kao ono 2:2 , na drugoj stativi.
- Kontam da to Lazic pokrije (neko je govorio da moze beka igrati) , a Hebib krilo .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nek mu Tobe proda levhe što ih je tušio po Prepucavanjima jedno vrijeme.obiteljskicovjek je napisao/la:Beli, kakve slike te interesuju?belosevic28 je napisao/la:Ja sam dijete jer cekam sat vremena obecane slike. Pa i kesam, upravu si.
Imam ja ulje od tvog sugrađanina Ozme Danijela, pokojnog.
K'o tebi, neće biti skupo.
Može i zamjena.
@Vanja naravno, to je veći dokaz privrženosti klubu.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Odo napraviti novi acc pod nazivom "Hebibeka", neka mi neko skonta havatar.
Hvala na ideji @skoro.
Hvala na ideji @skoro.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
belosevic28
- Kontakt:
Obiteljski, moze neato 18 + , ako nemas ima Tonbe. Hahah joj kad je levhe tusio lik.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mozda ima neko "Hebib" ali ofulo temu piše na pogresnom pdfskoroalen je napisao/la:A nijedan nick "Hebib" ni "Bekić".ElCartel11 je napisao/la:Sunce ti koliko nikova "benko" kod nas, ja se izgubio ko crvenkapica.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.