Fax buraz ubijaWolverine je napisao/la:i mislio sam da si ti, tj bosanac. jedino nisam bio siguran za ove brojeve. a nesto te ne vidjam na forumu u zadnje vrijeme
Fantasy - sportsport.ba liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bosanac035
- Kontakt:
Re: Fantasy - sportsport.ba liga
I Love this game !!!
ima li na ovom nasa liga ???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
hoce li biti opet draft ili kako ovo funkcionise??
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
@Ted Mosby
Poslao sam ti jednu ponudu...hajd pogledaj pa prihvati
Poslao sam ti jednu ponudu...hajd pogledaj pa prihvati
Evo izasli su rosteri na "Pick one challenge"-u tako da mozete postaviti svoje pick-ove...
Zajebano se odluciti za ovaj prvi dan pravo.adnan24 je napisao/la:Evo izasli su rosteri na "Pick one challenge"-u tako da mozete postaviti svoje pick-ove...
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Zajebano se odluciti za ovaj prvi dan pravo.adnan24 je napisao/la:Evo izasli su rosteri na "Pick one challenge"-u tako da mozete postaviti svoje pick-ove...
Samo 3 utakmice i to veoma neizvjesne a plus prvi je dan...ja se jos nisam odlucio...
eboga povreda. i arenas out. 
De malo objasnjena, do kada traje ovo prvo kolo, gubim prvu noc 4:3 od Capitalsa ali dobro se drzim, tek ce jos Howard i co. da dodju na red?!
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
traje ja mislim do ponedeljka. i onda ce svaki mathup trajat po jednu sedmicu.
Wolvie vidit ćemo večeras tvoje, ja sam sa svojim sinoć zadovoljanWolverine je napisao/la:traje ja mislim do ponedeljka. i onda ce svaki mathup trajat po jednu sedmicu.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
edo3majka je napisao/la:De malo objasnjena, do kada traje ovo prvo kolo, gubim prvu noc 4:3 od Capitalsa ali dobro se drzim, tek ce jos Howard i co. da dodju na red?!
slabi ti ti tvoji pickovi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
hehe tek veceras moji igraju polakoAdmir_Sa je napisao/la:dema polako vec osjeca dominaciju
skim ti dema igras??? moji svi igraci sto sam izabrao igraju veceras:D valjda ce biti preko cvajke poeni i skokova i asist:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ma s Admirom i njegovom djecom on vodi 7-2 ali meni sinoc igrala 3 a njemu 4 igraca veceras ocekujem da predem u vodstvoRule_hz je napisao/la:skim ti dema igras??? moji svi igraci sto sam izabrao igraju veceras:D valjda ce biti preko cvajke poeni i skokova i asist:D
DObro ti to vodis ali cekaj dok dodje Superman na scenu, dobro se drzim iako kod tebe Lebron igrao vec dva putaRule_hz je napisao/la:edo3majka je napisao/la:De malo objasnjena, do kada traje ovo prvo kolo, gubim prvu noc 4:3 od Capitalsa ali dobro se drzim, tek ce jos Howard i co. da dodju na red?!
slabi ti ti tvoji pickovi... veceras ce opet neko da nastrada
,
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
edo3majka je napisao/la:DObro ti to vodis ali cekaj dok dodje Superman na scenu, dobro se drzim iako kod tebe Lebron igrao vec dva putaRule_hz je napisao/la:edo3majka je napisao/la:De malo objasnjena, do kada traje ovo prvo kolo, gubim prvu noc 4:3 od Capitalsa ali dobro se drzim, tek ce jos Howard i co. da dodju na red?!
slabi ti ti tvoji pickovi... veceras ce opet neko da nastrada
,
pa sta ja znam:D bolje zamijeni tog supermena uzmi igrace koji igraju vise pozicija... ili zamijeni:P sumnjam da te veceras raj tvoj superman ista uradit:) 15tak poena i to je sve nece on ove sezone preko cvajke uzimajuci u obzir povreda i kakvu orlando ima ekipu:)... za razliku od mojih sto je jako ime samo LBJ.. ovi ostali dominiraju asist skokovi i sutevi mada me tu izvlaci Allen GARNNET I CHALENDER:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Novi dan, ista muzika sviradema je napisao/la:ma s Admirom i njegovom djecom on vodi 7-2 ali meni sinoc igrala 3 a njemu 4 igraca veceras ocekujem da predem u vodstvoRule_hz je napisao/la:skim ti dema igras??? moji svi igraci sto sam izabrao igraju veceras:D valjda ce biti preko cvajke poeni i skokova i asist:D
nema potpisa
hehe polako tvojih 16 naspram mojih 13 nastupa.Jos nisam znao da je Evans suspendovan a da sam to znao vec bi vodio ali eto igrace u petak.Blizu sam ti i cim budemo imali isto nastupa ili budem kasnio 1 nastup opet mogu prec u vodstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.