FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 04 apr 2019, 08:26

Brcanskamalta je napisao/la:
Tada je direktor JU “Gradski stadion Tušanj” Dževad Šećerbegović kazao kako su mu ruke vezane za bilo kakva kapitalnija ulaganja, jer JU “Gradski stadion Tušanj” raspolaže godišnje količinom novca dovoljnom samo za isplate plata uposlenicima, doprinose kao i manja tekuća održavanja
.

Evo sta je rekao ubleha Secer 2018.......
A budzet kojim raspolazu,koji dobiju od grada iznosi godisnje oko 400 000 maraka :?:
Pa koliko je to zaposlenih,kolike su to plate,i koja je svrha postojanja te JU osim da se sisaju budzetska vesla. :?: :!:
Nosis prefiks JU,djelujes kao firma,a 95 posto budzeta samo ti prebace.Pa koja je svrha :!: ...Bravo Jasmine Imamovicu,svaka ti cast.. :!:
Kazu 2015 milion za istocnu tribinu,kazu 2016 milion za istocnu tribinu,kazu 2018 milion za istocnu tribinu,sada kazu ,pazi,milion i trista 2019...
Dobro dosli na svecano otvaranje skoro 4 godine magle
slika

oh wait,dje tribina :eh:

I nakon 5 miliona bacenih u sjever,on prokisnjava,tribine nisu zavrsene,prilazi nisu zavrseni,imas milion i pol u sipovima,ili sipkovima,kako hocete :lol:
I imamo najvecu bruku i sramotu od stadiona u drzavi.......HVALA TI JASMINE
Dame i gospodo,stadion SVIH NAS,budimo ponosni na ove slike

slika

slika
slika
slika
slika
slika
slika

Ima jos jedno 20-tak slika,ali dosta je i ovo,mene stid njihovog stida,kada obraza nemaju :!:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 apr 2019, 09:04

Jebga probleme i nakaradno vodjenje iz proslosti jos cemo kihati dugo vremena..
Kada potpises ugovor onda ga moras i ispostovati, nije to ko otjerat radnika s posla kuci :lol: :crazy:
Zapad, davno prezvakana tema..

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 04 apr 2019, 09:08

Brcanskamalta je napisao/la:
Tada je direktor JU “Gradski stadion Tušanj” Dževad Šećerbegović kazao kako su mu ruke vezane za bilo kakva kapitalnija ulaganja, jer JU “Gradski stadion Tušanj” raspolaže godišnje količinom novca dovoljnom samo za isplate plata uposlenicima, doprinose kao i manja tekuća održavanja
.

Evo sta je rekao ubleha Secer 2018.......
A budzet kojim raspolazu,koji dobiju od grada iznosi godisnje oko 400 000 maraka :?:
Pa koliko je to zaposlenih,kolike su to plate,i koja je svrha postojanja te JU osim da se sisaju budzetska vesla. :?: :!:
Nosis prefiks JU,djelujes kao firma,a 95 posto budzeta samo ti prebace.Pa koja je svrha :!: ...Bravo Jasmine Imamovicu,svaka ti cast.. :!:
Kazu 2015 milion za istocnu tribinu,kazu 2016 milion za istocnu tribinu,kazu 2018 milion za istocnu tribinu,sada kazu ,pazi,milion i trista 2019...
Dobro dosli na svecano otvaranje skoro 4 godine magle
slika

oh wait,dje tribina :eh:

I nakon 5 miliona bacenih u sjever,on prokisnjava,tribine nisu zavrsene,prilazi nisu zavrseni,imas milion i pol u sipovima,ili sipkovima,kako hocete :lol:
I imamo najvecu bruku i sramotu od stadiona u drzavi.......HVALA TI JASMINE
Dame i gospodo,stadion SVIH NAS,budimo ponosni na ove slike

slika

slika
slika
slika
slika
slika
slika

Ima jos jedno 20-tak slika,ali dosta je i ovo,mene stid njihovog stida,kada obraza nemaju :!:
Tuga, zalost, jad, muka, bijes nemoc ovako je otprilike stanje kod svakoga kome je stalo do kluba.

Pratim od juce po drustvenim mrezama kako su mediji u ostatku drzave ispratili ovo. Iako se znalo da postoji animozitet izmedju Tuzle i Sarajeva citajuci komentare tacno vise nemam nikakve sumnje da nas vise mrze i da nam zele vece zlo od bilo koga iz Republike Srpske ili desnicara iz Hercegovine.
Svaki komentar Sarajlija je dabogda se srusio a Tuzla potonula, uzas ili "Tuzlu za Pale moze li Milorade" ?
Kako mi je krivo sto ne prodje "Tuzlanska inicijativa"
samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 04 apr 2019, 09:51

Čuj onog naš Tušanj, ama čiji bolan :lol: još ponosan na ovo ruglo.
Grad udaljen 350 kilometara, sa 73 godine postojanja, ima stadion uslovniji od našeg 8 puta, i opet novi naprave.
Da ne idem dalje po Engleskoj, Španiji ili tako nešto.
Al ne, Tušanj je naš ponos, gdješ' to rušit i gradit novi. "ne damo mi to" :lol:
Neće ga niko ni za marku, pa da uloži da renovira.

Al to naj nije čak ni veliki problem kakvih imamo!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 apr 2019, 09:57

Klasicna ubleha, umjesto da je jos juce promijenjen statut, i da idemo u privatne investicije i svi dobri, ovde se brani neobranjivo. I plus nikom nije dobro :crazy:
Mada neke price postoje, suskaju opasno, ocekujmo neocekivano, sve il nista :lol: :salut:

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 04 apr 2019, 10:00

Nikakvu emotivnu vezu niti barijeru ne bih imao kada bi Grad prodao zemljište na kom se nalazi stadion, a sredstva alocirao na izgradnju arene u Solini (teren kasarne) :kafa:

*znam čije je ono zemljište, jasne su mi građansko i javnopravne barijere, ali rješenja se nalaze,jel' ti ga
tz tz tz tz tz tz

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 apr 2019, 10:04

care ja bi za nov stadion i titulu, jer bez titule nista, prodo sve to s osmijehom pa vi pricajte i narednih sto godina vaki naki,ukro, opro :rol:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 04 apr 2019, 10:56

Kao da smo poosvajali na desetine titula na tom stadionu bez ikakve namjere ponizavanja pa se treba dvoumiti ukoliko bi postajala solucija da se proda zemljiste. Ne samo da bi stadion, pomocne terene prodao koji su prerasli u odnosu na danasnju lokaciju nego ja bih i Mejdan prodao koji je da se ne lazemo jednako dotrajao. Za obje lokacije koje su na fantasticnim lokacijama mogu se fine pare uzeti ko suprotno tvrdi mozemo i o tome.
Zauzvrat zemljiste izmedju GIPS-a i Nove poslovne zone u Solani ( prije kruga Poste ) je raj za projekat na kojem bi mogao nici novi stadion do 15-ak hiljada i moderna dvorana za razne manifestacije. To zemljiste izuzev par privatnih parcela ako je i toliko je u vlasnistvu Grada koja bez ikakvih problema moze ustupiti zemljiste za izgradnju novih objekata.
Sve sto zahtjeva takav objekat ova lokacija ima.
Pristup sa dvije magistrale, izbjegla bi se saobracajna guzva, smanjio bi se rizik za gostujuce navijace, povrsina za parking prostor...

slika
samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 apr 2019, 11:17

Meni je ova bas ono upecatljiva. Elektronika iz '57. Stali u vremenu, nesto kao Cernobil. Slikanje sa dozvolom i placanjem obilaska stadiJOna na kojem se mali nije igrao. :lol: :lol: :lol:
Valjda neka sigurnosna sprava, alarm. :lol: :lol:
slika
Utikac za magnetofon. :lol: :lol:
slika
Kreramika sa mustrom, coklo tada zadnji izum fasade, roza boja parade ponosa i bravarija ofarbana u crno crveno. Smislio i ofarbao Dzevad Secerbegovic dir.lij.kr. (godisnje 400.000KM)
slika
Sto za ceteniju sto su na njemu nene-majke pravile zimi dok se mali nije igrao dole na Tusnju. :rol: :rol: :rol:
slika
Led, kada samo malo pogledas u ovo osvjetljenje zaledis se. kuknjava :lol: :lol:
slika
Opet neka elektronika iz pedesetih proslog vijeka. :lol: :lol:
slika
Rupa, e to je za svaku pohvalu. Vjerovatno imamo najbolju i dugotrajniju rupu na stadionu i to u cijeloj Evropskoj Uniji. Radovi cirka 250.000KM :lol: :lol: :lol:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 apr 2019, 11:39

Huawei kada vidi staiJOn odmah ce biti hiFnotisan. I eto Hin. Koza hipnoza. :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 apr 2019, 11:48

Pa nek je sa bismiletom. :lol: :lol:
slika

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 04 apr 2019, 11:49

wobly92 je napisao/la:Čuj onog naš Tušanj, ama čiji bolan :lol: još ponosan na ovo ruglo.
Grad udaljen 350 kilometara, sa 73 godine postojanja, ima stadion uslovniji od našeg 8 puta, i opet novi naprave.
Da ne idem dalje po Engleskoj, Španiji ili tako nešto.
Al ne, Tušanj je naš ponos, gdješ' to rušit i gradit novi. "ne damo mi to" :lol:
Neće ga niko ni za marku, pa da uloži da renovira.

Al to naj nije čak ni veliki problem kakvih imamo!
Jbg konto sam da cete se upaliti, a ono nista :yawn: :yawn: :urnebes: Ma ja sam prije neke 2 sedmice ovdje pisao kakva nas katastrofa ocekuje i pisao da je stanje 100x gore kada se ode na prazan stadion i pogledaju zidovi i tribina kada nema nikoga i napisao sam ne do Bog samo tragedije za vrijeme utakmice i da se urusi pod tolikim opterecenjem, a sva je prilika da hoce. Realno ko ide na tu tribinu bukvalno stavi glavu u torbu i samo je pitanje vremena. Na sjever lim se odvojio na sredini tribine, taman iznad sjedista i ono ce kad tad spasti i opet kazem ne do Bog ubiti nekoga, pa sta onda?
Vidio sam jednom prilikom na Filozofskom fakultetu u sjedistu Univerziteta da ima vec napravljen plan gore za kampus i da se izgradi veliki stadion u okviru toga sa tribinama, ali eto u nas su glavni planovi i 3d makete :salut: :salut:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 04 apr 2019, 12:02

slika
Jedan grad, jedna ljubav!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 apr 2019, 12:27

Gifron je napisao/la:slika
Podigao se lim da naudi malom...
slika

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 apr 2019, 12:29

Probisvjet je napisao/la:Pa nek je sa bismiletom. :lol: :lol:
slika
U **** idi, zagrcno sam se kafom :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 apr 2019, 12:32

Penaltiky je napisao/la:
slika
U **** idi, zagrcno sam se kafom :rol:
Treba poslati na mail ovo u Huawei. Mozda se sazale. Ja bi poslao al' me sramota. :mrgreen: :lol: :lol:
Hej al' pazi detalja, covjek dopustio postavljanje svijetlece reklame na svoju garazu plus je usteko na svoje brojilo. :lol: :lol:
Ovo je ljudi Koza hinoza, horor na stadionu gdje se mali kobajagi igrao. :lol:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 apr 2019, 12:43

slika
Ovo onaj bilmez tuzlak1987 aka Nasa stranka vec stavio novi logo na stadion ? Sad smo znaci Hua(evi) arena.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 04 apr 2019, 13:01

Kako vam ne dosadi ismijavat klub za koji "navijate".
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 04 apr 2019, 13:07

Skojevska je napisao/la:Kako vam ne dosadi ismijavat klub za koji "navijate".
Ko ismijava klub ,niko..Tebi ovo uredu jel...
Ovo je sve postalo tragikomicno.
Ne ismijava se klub ali istina je gorka.To sto je vama ispran mozak nije nas Problem.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 04 apr 2019, 13:45

Skojevska je napisao/la:Kako vam ne dosadi ismijavat klub za koji "navijate".
Kakvo bolan ismijavanje kluba tribina se skoro srusila, lim visi iznad glava ljudi na utakmici, stadion nema wc-a, svjetla, struje, a prica se o milijunskim ulaganjima u isti 5 godina. Pa ljepse bi izgledalo da se marke nije ulozilo. A ovi idalje pricaju o areni sa 22.000 mjesta i A kategorijom. Pa nece ga ovim tempom uraditi za jos 100 godina.
Ovdje nece biti stadiona dok se ili ne da koncesija nekom da ga napravi, ili ne podigne grad kredit od 15-20 miliona i odjednom uradi sve potrebne poslove. Ovo sve ostalo je samo cekanje tragedije kada ce se tribina urusiti, a za nadati se samo da ne bude tokom neke utakmice.

I ovo je generalno problem i za citavu retardiranu drzavu i grad, sa milion zapocetih stvari i nijednom zavrsenom.
Jedan grad, jedna ljubav!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []