FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 04 apr 2019, 12:59

tm01hzne je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :plac: :plac: :plac: :plac: Valjda ce biti link familiju im yebem i odabiru utakmica.
PPV preko Telecoma...plati 2KM i gledaj :)
Moze li to za RS, Elta-kabel operater?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 apr 2019, 13:02

Kad znas njihove mane a to je sredina terena, i uz pametno postavljenu taktiku i odabir igraca a to je u ovom slucaju sredina terena da ih tu uzmes, uz maximalan pristup, tesko da mozes izgubiti od ovakvih gurbeta da igra za njih Ronaldo.
Pidro mora igrati, Halil je spor on ne smije igrati...Kapic ili Sisic neko od brzanera i jaka sredina terena.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 04 apr 2019, 13:02

Sabinho je napisao/la:
tm01hzne je napisao/la:
Sabinho je napisao/la: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :plac: :plac: :plac: :plac: Valjda ce biti link familiju im yebem i odabiru utakmica.
PPV preko Telecoma...plati 2KM i gledaj :)
Moze li to za RS, Elta-kabel operater?
Mislim da može...online ide (plaćanje preko kartice)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 apr 2019, 13:03

esprit24 je napisao/la:Mene strah zeca starijeg, on ima iskustvo i znanje da jednim potezom rijesi ovakvu utakmicu, sdruge strane mi imamo Lazica koji je igrao ovakve utakmice po srbiji i turskoj. U svakom slucaju suludo bi bilo reci da smo neki mega favoriti kad i neuracnjljiva osoba zna da u ovakvim mecevima nema favorita.
Ne bih rekao da smo ikako favoriti a kamoli mega. Igrački smo kvalitetniji 10 puta al oni će mu.da pojest da spase sezonu preko nas.
Pozovite Čalu nek naloži ekipu, lik ih je vratio poslije poraza u finalu kupa da unište kone, sad nam nakon Zrinjskog baš to treba.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 04 apr 2019, 13:06

Raja, ko planira da ide na derby neka ode što prije po kartu.
Sad izašao iz kluba, puno dole, ljudi uzimaju bruku.

JA TE YEBEEEMM željezničareeeeee !!!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 apr 2019, 13:10

Treba pomoci i Celiku da izbori 4.mjesto i Evropu ipak tamo imamo 3 svoja igraca, tako da uzimamo zeljezni(čmar).
Nadam se da sam ispravno napisao ime ovog odvratog kluba :D
Znaci ŽELJEZNI(ČMAR)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 apr 2019, 13:16

Na portalu interesantna statistika, kako smo u prethodnih 10 sezona igrali zadnjih osam kola. Sudeći prema tradiciji, prilično slabo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 04 apr 2019, 13:17

skoroalen je napisao/la:Na portalu interesantna statistika, kako smo u prethodnih 10 sezona igrali zadnjih osam kola. Sudeći prema tradiciji, prilično slabo.
Kad su mogli uzeti Širokog na Pecari, mene ne može iznenadit ni pobjeda na Camp Nou. :D
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 04 apr 2019, 13:26

SedrenikHz je napisao/la:Raja, ko planira da ide na derby neka ode što prije po kartu.
Sad izašao iz kluba, puno dole, ljudi uzimaju bruku.

JA TE YEBEEEMM željezničareeeeee !!!
Ma uvijek ostave na dan utakmice jedan kontigent, a znalo se desavati da ovi posalju vise a da se plasirala vijest o manjem broju. 2000 milje nas hladno dole ce biti aa sta raje ude sa njihovim sjeverom prica za sebe.
Zadnja izmjena: head88, dana/u 04 apr 2019, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 04 apr 2019, 13:28

Samo ne Bekica Husrefe. :pray:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 apr 2019, 13:52

Ma slovo G na istoku ako ne bude karti. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 04 apr 2019, 14:03

skoroalen je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Mene strah zeca starijeg, on ima iskustvo i znanje da jednim potezom rijesi ovakvu utakmicu, sdruge strane mi imamo Lazica koji je igrao ovakve utakmice po srbiji i turskoj. U svakom slucaju suludo bi bilo reci da smo neki mega favoriti kad i neuracnjljiva osoba zna da u ovakvim mecevima nema favorita.
Ne bih rekao da smo ikako favoriti a kamoli mega. Igrački smo kvalitetniji 10 puta al oni će mu.da pojest da spase sezonu preko nas.
Pozovite Čalu nek naloži ekipu, lik ih je vratio poslije poraza u finalu kupa da unište kone, sad nam nakon Zrinjskog baš to treba.
Igracki smo bas mega favoriti i to ne treba kriti niti se bojati toga. To samo treba potvrditi na terenu, samim pristupom i igrom. Oni su ti koji trebaju da se tresu, jer na svakoj ali bas svakoj poziciji imamo boljeg igraca od njih. Ni jedan njihov prvotimac kod nas ne bi bio u startnoj postavi. To treba da im bude motivacija da pokazu zasto je to tako i da ih pregaze. Zec jeste dobar igrac alibto nije ni pola onog Zeca iz Sibenika i Genclera, osim toga frajer ima snaga mozda za jedno poluvrijeme. Neka ga Lazic malo “jace” markira i pritisne par puta i on ce ispuhat..

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 apr 2019, 14:07

Duplirat bokove i zeca starijeg. Nema on snage 5 min jaceg tempa. Pojest ce ga stanoje. Udarit ga 2 3 puta i bit ce miran.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 apr 2019, 14:13

Ma treba ih polomit, oba zeca i onog naseg sto im je satro kapiten. Da nemaju koga u nastavku sezone.

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 04 apr 2019, 14:23

Ja bi bio zadovoljan sa pobjedom od 2 gola razlike

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 04 apr 2019, 14:34

ado-hz je napisao/la:Treba pomoci i Celiku da izbori 4.mjesto i Evropu ipak tamo imamo 3 svoja igraca, tako da uzimamo zeljezni(čmar).
Nadam se da sam ispravno napisao ime ovog odvratog kluba :D
Znaci ŽELJEZNI(ČMAR)
Da si napisao i samo čmar, ne bi pogriješio. Jedina greška jesu velika slova.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 apr 2019, 14:35

Prosli derbi na Grbavici su nam pravili problem jel su stavili dva visoka krila koja su pored nasih bekova bili izuzetno domimantni u visini ,tako nam je i ova smlata Zaimovic dao dva gola,i onaj drugi Jazvic sto je otisao isto je fatao te lopte na drugu.Po najavama koliko vidim ovaj put se nisu odlucili za ta visoka krila sto je dobro za nas.

Nema sta ovaj derbi najvise vuce na nulu iz razloga jel su procitani i jedni i drugi a ziheras je i Husref i Amar u pvim utakmicama igrat ce da ne zijane.Mi igramo samo na krila ,duplamo strane sa bekovima i rokamo unutra,cak nas mnoge ekipe i pustaju to da radimo (npr Krupa) zadnja tekma i unutra se skupe i ciste to unutra.Dok ovamo ovi bunare uglavnom,pod Amarom jos vise nego ranije,zato Krpic jos i nije dao gola jel nikad nije okrenut prema golu,nego je ledjima od gola i pokusava da spusti te lopte koje se nabijaju. Tako da eventualno neka greska mozda presudi derbi.Ovako mislim da se zna kako ko igra i da ce to na siguricu ici.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 apr 2019, 14:43

Ja ne mogu doci u 17:30, do 18h radim, kakva je procedura da me zastitari puste na derbi, karte jutros uzete, nije bilo guzve kad sam dolazio, idemooo :opaopa:
1946~

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 04 apr 2019, 14:46

MortemHz je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Ne treba se zamarati tim stvarima, titula se ovjerava u subotu...
ako Bog da, ko ide sa foruma na tekmu?
Trebalo bi nas biti što više jbg iako smo ograničeni sa brojem ulaznica
Ja sam svadbu otkazao zbog derbija, nije nekakava svadba kad nema alkohola :mrgreen:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 04 apr 2019, 14:59

ThrillerHz je napisao/la:Ja ne mogu doci u 17:30, do 18h radim, kakva je procedura da me zastitari puste na derbi, karte jutros uzete, nije bilo guzve kad sam dolazio, idemooo :opaopa:
Sjećam se derbija kad je pomjeren za ponedjeljak, drug kasnio malo zbog škole nisu ga htjeli pustiti. Uredno kartu imao.
JURIŠ

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], senad82, ubipara i 48 gostiju.