Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harry_90
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harry_90 » 27 okt 2010, 15:19

Momak je odmah iz Slobode u Werder,veliki napredak za njega,al on je se tu izgubio,umjesto da je otisao u neki klub hrvatske,austrijske ili begijske lige jos malo to usavrsit,a ne odmah u veliki klub,misli lako ce proci kraj Pizzara,Almeide,Hunta itd.. al jbg momak nece da se trudi,hoce sve na gotovo,e pa nece da moze :D ... ja zelim da momak napreduje,alli sjedit na klupi mu nece nista dobro donijeti,nek mucne glavom i ode jer ako nije uspio za 2-3 godine dobit pravu sansu,neznam sta onda trazi u Werderu ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 okt 2010, 15:27

harry_90 je napisao/la:Momak je odmah iz Slobode u Werder,veliki napredak za njega,al on je se tu izgubio,umjesto da je otisao u neki klub hrvatske,austrijske ili begijske lige jos malo to usavrsit,a ne odmah u veliki klub,misli lako ce proci kraj Pizzara,Almeide,Hunta itd.. al jbg momak nece da se trudi,hoce sve na gotovo,e pa nece da moze :D ... ja zelim da momak napreduje,alli sjedit na klupi mu nece nista dobro donijeti,nek mucne glavom i ode jer ako nije uspio za 2-3 godine dobit pravu sansu,neznam sta onda trazi u Werderu ?
Ne slazem se. Nije pogrijesio ni sekunde sto je odmah iz Slobode otisao u Werder. Da je vise takvih transfera, umjesto da igraci odlaze u neke lijeve lige i klubove i gube vrijeme. Zasto nebi mislio da se moze nametnuti pored Almeide i ostalih? je.bes igraca bez samopouzdanja... moras vjerovati u sebe ako hoces da uspijes.
Nije problem u transferu nego je problem mozda u njemu, nije se odmah na pocetku nametnuo treneru i pokazao da nije pogrijesio sto ga je doveo. Izgubio je povjerenje i tesko ga je opet dobiti nazad.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 okt 2010, 15:33

Željovac je napisao/la:Kasnije je rekao da nikad ništa slično nije izjavio. Što se reprezentacije tiče. Ne znam je li se šta svađao sa Šašićem, ali debitovao je u Kaiserslauternu u prvih 11 u velikom derbiju druge lige protiv Arminije, čini mi se. Oba tima se borila za ulazak. I nakon te njegove partije, samo bi mu lud opet dao šansu. Ne znam ni šta je Šašić mislio kad ga je odmah stavio u prvih 11. Ali sigurno da i klupu u Werderu treba nekako zaslužiti. A njemu to odlično ide u zadnje vrijeme :mrgreen: Standardan je na klupi. :mrgreen: Schhaaf je prejak trener. Teško da bi ga držao u timu samo zbog alibija za promašeno pojačanje. Ko zna...
I to sto kazes, tesko bi ga drzao na klupi samo zbog alibija. Ali kad gledam ko im sve igra i dobija minutazu a Said i dalje na klupi... Mozda jednom kad zaigra uspije zadrzati mjesto. Ali nema bas puno vremena za cekanje sanse, 22 su mu godine, kad ce igrati ako ne sad. Mislim da mu je najbolje da saceka kraj sezone, ako se nista ne promjeni onda neka fino trazi neki drugi klub. Bolje igrati u cvajti nego vjecito sjediti na klupi u BL.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 27 okt 2010, 15:39

Ako izbori mjesto u klubu, vrata reprezentacije su mu sirom otvorena.
Je li on ono izjavio da nece igrati za repku dok je ciro trener ili zauvijek ?

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 okt 2010, 15:43

B0SANAC je napisao/la:Ako izbori mjesto u klubu, vrata reprezentacije su mu sirom otvorena.
Rekao je za Avaz da nije ništa izjavio.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 27 okt 2010, 16:28

B0SANAC je napisao/la:
Izborit ce al u kcu...njemu bi najbolje bilo da dodje kod mamica u dinamo.pa kad mu maminjo objasni par stvari,nikad mu vise ne bi palo na pamet da ucjenjuje reprezentaciju. ;) nije mogao igrat drugu njemacku,a hoce u prvi tim reprezentacije...moze ako misimovic,pjanic,stilic,rahimic,medunjanin i ostala veza slome nogu il tako nesto.a i onda bi prvo vidio sta je s puricem iz celika,pa tek onda zvao ovog tuzlansko govedo
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 okt 2010, 19:35

Ma njegov je problem sto je nazalost iskompleksiran. sjecam se kad je potpisao ugovor, domalo je dosao da se puse s novim kolicima po gradu itd. Na njegovu zalost je mislio da on tamo dolazi kao neka zvijezda, a ne kao klinjo koji treba mnogo da uci. Eto to je bio njegov problem. Njegov talenat nije bio sporan, ali kad su ljudi iz Werdera procijenili da je bolje da se sezon kali u "slaboj" 2 Bundeligi u tada najjacem klubu te lige - Kaiserslauternu, on je to Boze moj shvatio kao uvredu i poceo se ponasati ko neka dama iz londona. Elem duboko uvrijedjen je otisao tamo i pokazao toliku nevoljnost za igrom i treningom da su ljudi za njega rekli u Kaiserslauternu da je najveci promasaj desetljeca, i to iskljucivo radi svog (ne)zalaganja.
Saidu je bilo ispod casti igrati tu ligu, jer kako ce on po Tuzli sada biti faca, nije to isto jelde... Mislim, momak si je sam unistio te tri godine, sad je ako nista mogao s Kaiserslauternom biti u prvoj ligi. Ovako je ostavio jako los utisak, i to ce tesko ispraviti... U Werderu nema sta da trazi, za njega je idealan nekakav Freiburg i sl. klubovi, gdje ce dobiti prostora da se dokaze. No, problem je sto ga nece niko.

p.s. Enes Mesanovic mi je jednom jos davno rekao da je za njega on najbolji mladi igrac koji je ikada igrao u (poslijeratnoj) slobodi, i trebao ga je jos tada "tusnuti" Mamicu, a to je tada bilo najbolje za njega, no Said je ocigledno zelio po svaku cijenu u Bundesligu. Eto sad nek grije klupu, niko ne zna ni da postoji...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 27 okt 2010, 20:51

ivica grlic strijelac za duisburg 3 gola ove sezone...bajic u prvih 11 (bivsi reprezentativci)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 okt 2010, 22:32

Zabio Mravac u kupu. U protivničku mrežu ovaj put. Uzeli 2:0.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2010, 01:45

Željovac je napisao/la:Zabio Mravac u kupu. U protivničku mrežu ovaj put. Uzeli 2:0.
Kad je zabio sam sebi gol.eto ih ko mravi da se sprdaju na njegov racun.
Kad postane strelac u pobjedi svog tima,nigdje nikoga.
Licemjerno do bola. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 28 okt 2010, 04:35

Cartman je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Mravac postigao autogol. :(
Kako je to moguce? Pa Susic je procjenio da je on odlican igrac. Pokazao je svoj ogromni kvalitet u Albaniji. Samo mu onaj kloc Spahic smetao.
Mravac je vrlo dobar igrac za nase uslove. Mislim da je jedan od najboljih "sa loptom" u nasoj odbrani. Ipak, ja bih dao prednost Safetu ako je zdrav i igra. Mravca i Pandzu treba drzati tu oko reprezentacije, da uskoce po potrebi. Pogreska se svakome dogodi i da smo mi normalni ljudi vec bi to bilo zaboravljeno.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 28 okt 2010, 04:44

Željovac je napisao/la:Kasnije je rekao da nikad ništa slično nije izjavio. Što se reprezentacije tiče. Ne znam je li se šta svađao sa Šašićem, ali debitovao je u Kaiserslauternu u prvih 11 u velikom derbiju druge lige protiv Arminije, čini mi se. Oba tima se borila za ulazak. I nakon te njegove partije, samo bi mu lud opet dao šansu. Ne znam ni šta je Šašić mislio kad ga je odmah stavio u prvih 11. Ali sigurno da i klupu u Werderu treba nekako zaslužiti. A njemu to odlično ide u zadnje vrijeme :mrgreen: Standardan je na klupi. :mrgreen: Schhaaf je prejak trener. Teško da bi ga držao u timu samo zbog alibija za promašeno pojačanje. Ko zna...
Mislim da ga drzi da bi nesto izvukli za njega, prilicno ih kostao. Inace moram reci da se radi o nevaspitanoj dilajli, i ako ga neko dobro ne prodrma da se spusti na zemlju, pitanje je hoce li moci zaigrati i za Slobodu.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 okt 2010, 11:20

harishp je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Zabio Mravac u kupu. U protivničku mrežu ovaj put. Uzeli 2:0.
Kad je zabio sam sebi gol.eto ih ko mravi da se sprdaju na njegov racun.
Kad postane strelac u pobjedi svog tima,nigdje nikoga.
Licemjerno do bola. :roll:
Ma mala greška treba da ga popljuju, a za pohvalu izgleda treba opet ostaviti bubrege na terenu i završiti u bolnici, kao protiv Njemačke...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 okt 2010, 10:42

Fotomac: Subašić na pragu Galatasaraya?!
Muhamed Subašić, 22-godišnji lijevi bek Olimpica i A reprezentativac BiH nalazi se na listi želja turskog Galatasaraya.

Prema pisanju turskog dnevnog lista Fotomac, Subašić se našao na meti Galate, kojoj nedostaje lijevi bek. Slavni klub od prije nekoliko dana vodi legendarni rumunski trener Gheorge Haggi, nakon što je smijenjen Frank Rijkaard.

Fotomac navodi da bi se u narednim danima trebali i zvanično sastati predstavnici Olimpica i Galatasaraya, a visina transfera iznosi 800 hiljada eura.

Nijaz Gracić predsjednik Olimpica nije želio potvrditi informaciju da je Subašić blizu Galatasaraya.

- Pregovaramo sa nekoliko evropskih klubova. U ovom trenutku za Subašića postoji interesovanje iz Francuske, Njemačke i Turske, ali ne mogu tačno kazati o kojim se klubovima radi – rekao je Gracić.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 29 okt 2010, 12:49

Odlicno 8-) 8-)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 okt 2010, 15:49

Kicker tvrdi da ce Bicakcic sutra igrat od pocetka: http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... rt-11.html

Mogo bi onda Susic i ovog covjeka zovnut...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 29 okt 2010, 15:53

Ermin Bičakčić, ima 20 godina, rodjen u Zvorniku, visok 1.85, igra u centralnoj odbrani, ima bosanski i njemacki pasos.

Igra za prvu epiku Stuttgarta, i dobio svoj debi prije par dana u DFB pokalu a sutra startuje protiv Wolfsburga i morace cuvati Dzeku. :)

Njemacki **** tvrdi da je Ermin Bicakcic sutra starter
http://www.****.de/****/fussball/ ... html?62590

Profil na stranici Stuttgarta
http://www.vfb-stuttgart.de/de/teams/sp ... cakcic.php

Profil na wikipediji
http://en.wikipedia.org/wiki/Ermin_Bi%C ... %8Di%C4%87
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 29 okt 2010, 18:19

@Pauk, jesi dobar inače? Stavio si to na 4 teme...
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 okt 2010, 19:36

RiNo je napisao/la:@Pauk, jesi dobar inače? Stavio si to na 4 teme...
:lol:
Bicackcic,prvo tvrdo c a drugo mehko c.
''Solomon'' ce strpati u mali padje Dzeku.i Dzeko ce za kaznu morati otici u Juventus ili M.C.
I svi su na kraju bili veseli,zdravi i debeli.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 29 okt 2010, 19:41

harishp je napisao/la:
RiNo je napisao/la:@Pauk, jesi dobar inače? Stavio si to na 4 teme...
:lol:
Bicackcic,prvo tvrdo c a drugo mehko c.
''Solomon'' ce strpati u mali padje Dzeku.i Dzeko ce za kaznu morati otici u Juventus ili M.C.
I svi su na kraju bili veseli,zdravi i debeli.
Joj nemoj to tvrdo c ili meko c, ispadas bas nepismen

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rule_hz, Sveti, UtdBiH21, zikerrz21 i 26 gostiju.