imat ćete priliku da se ljubite već sljedeće kolohskzmostar je napisao/la:Naprijed Zeljo ljubavi moja
Gazi malo Sarajevo

frcat će sve od ljubavi

imat ćete priliku da se ljubite već sljedeće kolohskzmostar je napisao/la:Naprijed Zeljo ljubavi moja
Gazi malo Sarajevo
Zaboravio si dvije sampionske titule SFRJ,hskzmostar je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Pa vi i jeste bratski klubovi...Vi trgujete i dok utakmica traje...hskzmostar je napisao/la:Naprijed Zeljo ljubavi moja
Gazi malo Sarajevo
Mi sno ipak vezani za pravog vladara Mostara,a zna se da je to Velež, kome vi ni za 100 g necete biti ni do koljena...Sretno u ljubavnom zagrljaju sa Amarom...
Dva kupa krepalog marsala protiv 6 titula drzavnog prvaka BiH i 1 titule Kupa najdraze nam BiH
Oni su jugonostalgicari a vi vijetnamci... Komunizam i petokraka vas veze dok smo mi i Zeljo najtrofejniji drzavni sampioni.
Volim te Zeljo
A naucio si i pisati,e pa čestitam,red je i bio...hskzmostar je napisao/la:Pisao sam o nasim komsijama koji su razvili lijep rivalitet sa trecim sarajevskim klubom
Vanja8 je napisao/la:A naucio si i pisati,e pa čestitam,red je i bio...hskzmostar je napisao/la:Pisao sam o nasim komsijama koji su razvili lijep rivalitet sa trecim sarajevskim klubom![]()
he heMocMahale444 je napisao/la:Prvi na tabeli, sitni vez, vijetnamske pare, turske letjelice ih sponzorisu i opet gamad strah da se klade u Havatar.
Vidi se...Nije džaba UDBA toliko agilna bila po Hercegovini...hskzmostar je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:A naucio si i pisati,e pa čestitam,red je i bio...hskzmostar je napisao/la:Pisao sam o nasim komsijama koji su razvili lijep rivalitet sa trecim sarajevskim klubom![]()
Hvala trudim se
Svi su oni isti. Nema suzivota sa njima.Vanja8 je napisao/la:Oske,bas si me iznenadio,tamo na onoj vasoj temi nam psujes mater,sokiran sam...To od tebe nisam ocekivao...Osim13 je napisao/la:Ali vi nemate Zubandan
Pa nismo ih mi "ugrožavali",sami su doveli Amawa...TamniVilajet je napisao/la:Svi su oni isti. Nema suzivota sa njima.Vanja8 je napisao/la:Oske,bas si me iznenadio,tamo na onoj vasoj temi nam psujes mater,sokiran sam...To od tebe nisam ocekivao...Osim13 je napisao/la:Ali vi nemate Zubandan
Pa kako ces se kladiti a nemas ni za avataraMocMahale444 je napisao/la:Prvi na tabeli, sitni vez, vijetnamske pare, turske letjelice ih sponzorisu i opet gamad strah da se klade u Havatar.
Izrod iz matične knjige Rođeni.hskzmostar je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Pa vi i jeste bratski klubovi...Vi trgujete i dok utakmica traje...hskzmostar je napisao/la:Naprijed Zeljo ljubavi moja
Gazi malo Sarajevo
Mi sno ipak vezani za pravog vladara Mostara,a zna se da je to Velež, kome vi ni za 100 g necete biti ni do koljena...Sretno u ljubavnom zagrljaju sa Amarom...
Dva kupa krepalog marsala protiv 6 titula drzavnog prvaka BiH i 1 titule Kupa najdraze nam BiH
Oni su jugonostalgicari a vi vijetnamci... Komunizam i petokraka vas veze dok smo mi i Zeljo najtrofejniji drzavni sampioni.
Volim te Zeljo
Mi smo im ga naMETNULI kao i zeljka komsicaVanja8 je napisao/la: Pa nismo ih mi "ugrožavali",sami su doveli Amawa...![]()
Ugasimo šklopociju sa OtokeMortemHz je napisao/la:Mostar u srcu Velež do groba
E jbajiga,opet mi krivi...TamniVilajet je napisao/la:Mi smo im ga naMETNULI kao i zeljka komsicaVanja8 je napisao/la: Pa nismo ih mi "ugrožavali",sami su doveli Amawa...![]()
Neka tebi tog HavataraMemara je napisao/la:he heMocMahale444 je napisao/la:Prvi na tabeli, sitni vez, vijetnamske pare, turske letjelice ih sponzorisu i opet gamad strah da se klade u Havatar.
Imam full dama,za ostale ne znam...svrakino1921 je napisao/la:Kako idu karte
Ako ima netko da zna
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Balorda, MaroonBjelave, mma_hz, Morgen19, Morpheus, mosarajvosa83, NazorUso, Rodman, Scholl, supervizor, ubipara, zaostrog, Zeko87 i 70 gostiju.