FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jako je ruzno nekoga nazivati pogrdnim imenima, prisivati mu razne epitete i psovati. Jednom navijacu FKS to ne priliči. Svako ima pravo da izrazi svoje neslaganje na jedan normalan i civilizovan način. Kome to nije jasno, ne treba ni da dolazi na forum i zasipa nas svojim bljuvotinama i lijeci svoju emotivnu nezrelost.
ma i poslije smrti treba ostati trenerKamuflazn je napisao/la:Husref ako osvoji duplu treba biti dozivotno trener.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Denchi je napisao/la:ma i poslije smrti treba ostati trenerKamuflazn je napisao/la:Husref ako osvoji duplu treba biti dozivotno trener.![]()
Sto da ne.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Evo sad nesto gledam one nadpise iz novina kad smo amarivce silovali na kosevu i zrinjski uzo titulu. Kako se pisalo Ko ce kome ko svom svome, kako su neki zeljovci = antisportsti govorili kako smo igrali protiv Cmara da smo ih trebali pustit itd i tako blize. Gledaj nas gosposki niko to i ne pomislja niti trazi niti gleda na takav nacin na protiv trazimo da zeljezniCMAR igra najbolje i u naj jacem sastavu.
Al zato je FK SARAJEVO klub od 73 godine i nikad ni naj manje mrlje u histori dok manji klub naziva najvecom zvjezdom kluba covjeka koji je prodavo utakmice TRESNJEVKA.
Neznam kako iko moze navijat za takav klub koji je anti sportski od postanka.
Bice teska utakmica smrdi na nerjeseno. U boljoj su formi mi malo kvalitetni.
A ako slucajno Rahmanovic bude na nivou pregazicemo ih al nazalost on izgleda ceka zadnji 6 mjeseci ugovora da pocne igrat
Al zato je FK SARAJEVO klub od 73 godine i nikad ni naj manje mrlje u histori dok manji klub naziva najvecom zvjezdom kluba covjeka koji je prodavo utakmice TRESNJEVKA.
A ako slucajno Rahmanovic bude na nivou pregazicemo ih al nazalost on izgleda ceka zadnji 6 mjeseci ugovora da pocne igrat
pa voli klub više od životaskoroalen je napisao/la:Neuzubillah.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mene bi bilo stid da mi neko pušta utakmice i izmiče se po terenu, i da uzmem takav trofej. Zato se svima gade titule Zrinjskog, sve ekipe koje protiv nas muda pojedu, njima se sklanjaju na terenu. Al to su naše kone, cijeli život naviklo na sadaku i poklanjanje, od bodova do tribina, terena, svega.Pitar6785 je napisao/la:Evo sad nesto gledam one nadpise iz novina kad smo amarivce silovali na kosevu i zrinjski uzo titulu. Kako se pisalo Ko ce kome ko svom svome, kako su neki zeljovci = antisportsti govorili kako smo igrali protiv Cmara da smo ih trebali pustit itd i tako blize. Gledaj nas gosposki niko to i ne pomislja niti trazi niti gleda na takav nacin na protiv trazimo da zeljezniCMAR igra najbolje i u naj jacem sastavu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A što se tice one tekme u Mostaru,od 0:3 do 3:3 za tri minuta...Pa javna je tajna da su taj bod prodali,kontajuci kako cemo im pustiti...Pitar6785 je napisao/la:Evo sad nesto gledam one nadpise iz novina kad smo amarivce silovali na kosevu i zrinjski uzo titulu. Kako se pisalo Ko ce kome ko svom svome, kako su neki zeljovci = antisportsti govorili kako smo igrali protiv Cmara da smo ih trebali pustit itd i tako blize. Gledaj nas gosposki niko to i ne pomislja niti trazi niti gleda na takav nacin na protiv trazimo da zeljezniCMAR igra najbolje i u naj jacem sastavu.
Ta pobjeda od 1:0 mi je nekako najdraža od svih u zadnje vrijeme...
HahahahahaDenchi je napisao/la:gavrilo princip ustaje iz mrtvih da ga rokne izvinjava se ferdinandu kae zajebo sezagorski je napisao/la:Idealan scenario, Husref osvaja duplu, ulazi u historiju kao prvi trener kome je to uspjelo, postaje ujedno i najtrofejniji trener. I na kraju sezone se povlaci, odlazi kao legenda i zauvijek ima svoje mjesto u srcima navijaca i ugledno mjesto u historiji fks.
Manje idealan scenario, osvaja duplu ili samo titulu i dobija otkaz.
Najgori scenario, gubi titulu uzima kup, uprava zadovoljna, ostaje trener i dalje.
a jbg moramo se malo zajebavat, nadam se da raja ne shvata ozbiljno....kako bi se digli da ih klepimo ufffffzagorski je napisao/la:HahahahahaDenchi je napisao/la:gavrilo princip ustaje iz mrtvih da ga rokne izvinjava se ferdinandu kae zajebo sezagorski je napisao/la:Idealan scenario, Husref osvaja duplu, ulazi u historiju kao prvi trener kome je to uspjelo, postaje ujedno i najtrofejniji trener. I na kraju sezone se povlaci, odlazi kao legenda i zauvijek ima svoje mjesto u srcima navijaca i ugledno mjesto u historiji fks.
Manje idealan scenario, osvaja duplu ili samo titulu i dobija otkaz.
Najgori scenario, gubi titulu uzima kup, uprava zadovoljna, ostaje trener i dalje.
-
nukleusmember
- Kontakt:
halalio bih i kup i poraz protiv vase,ali izgubimo li titulu neka slobodno ugase klub
VVVBK
VVVBK
ništa ja ne halalimnukleusmember je napisao/la:halalio bih i kup i poraz protiv vase,ali izgubimo li titulu neka slobodno ugase klub
VVVBK
nek se ne igraju
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ta pobjeda definitivno. Ja bih dodao pobjedu protiv Radnika na Koševu, Krupa u gostima kad smo zabili za pobjedu ovako u 90.minuti, oni popadali svi na zemlju propadose im premijeVanja8 je napisao/la: A što se tice one tekme u Mostaru,od 0:3 do 3:3 za tri minuta...Pa javna je tajna da su taj bod prodali,kontajuci kako cemo im pustiti...![]()
![]()
Ta pobjeda od 1:0 mi je nekako najdraža od svih u zadnje vrijeme...![]()
![]()
I ona pobjeda protiv Slavije u gostima. Te mi pobjede nekako imaju posebnu draž.
ZZ
Ni jedna kao ova,oni vec odstampali majice,"SAMPIONI"...Ja placa poslije te tekme,majko moja mila...moj uzor-S.G je napisao/la:Ta pobjeda definitivno. Ja bih dodao pobjedu protiv Radnika na Koševu, Krupa u gostima kad smo zabili za pobjedu ovako u 90.minuti, oni popadali svi na zemlju propadose im premijeVanja8 je napisao/la: A što se tice one tekme u Mostaru,od 0:3 do 3:3 za tri minuta...Pa javna je tajna da su taj bod prodali,kontajuci kako cemo im pustiti...![]()
![]()
Ta pobjeda od 1:0 mi je nekako najdraža od svih u zadnje vrijeme...![]()
![]()
I ona pobjeda protiv Slavije u gostima. Te mi pobjede nekako imaju posebnu draž.
Vala imam više tih "najdražih pobjeda". Pomenuti Bekićdan, Zrinjski kad ga Benko uvali pred kraj, Lištica te sezone kad je Velkoski od prečku zabio, derbi na Grbavici 1:2 al onaj sa Škorom i Jahovićem, obje meč-lopte protiv Slavije (ona Obućina za nijansu draža) itd. Joj kakvih utakmica smo imali, nekad ću napravit neku kompilaciju tih yebitačnih utakmica koje pamtim, ima sigurno 10ak prejakih tekmi.
Matko-derbiskoroalen je napisao/la:Vala imam više tih "najdražih pobjeda". Pomenuti Bekićdan, Zrinjski kad ga Benko uvali pred kraj, Lištica te sezone kad je Velkoski od prečku zabio, derbi na Grbavici 1:2 al onaj sa Škorom i Jahovićem, obje meč-lopte protiv Slavije (ona Obućina za nijansu draža) itd. Joj kakvih utakmica smo imali, nekad ću napravit neku kompilaciju tih yebitačnih utakmica koje pamtim, ima sigurno 10ak prejakih tekmi.
treba nam takvih kompilacija, ne bi bilo zgoreg ni da igrači vide kako se grize do zadnje minute...ona lopta Stojčeva kad se urola
a i ona Radovac vs.3>Krle>gol
BANER uradili baVanja8 je napisao/la: Ni jedna kao ova,oni vec odstampali majice,"SAMPIONI"...Ja placa poslije te tekme,majko moja mila...![]()
Uhh i taj derbi je jak bio.Denchi je napisao/la:Matko-derbiskoroalen je napisao/la:Vala imam više tih "najdražih pobjeda". Pomenuti Bekićdan, Zrinjski kad ga Benko uvali pred kraj, Lištica te sezone kad je Velkoski od prečku zabio, derbi na Grbavici 1:2 al onaj sa Škorom i Jahovićem, obje meč-lopte protiv Slavije (ona Obućina za nijansu draža) itd. Joj kakvih utakmica smo imali, nekad ću napravit neku kompilaciju tih yebitačnih utakmica koje pamtim, ima sigurno 10ak prejakih tekmi.![]()
treba nam takvih kompilacija, ne bi bilo zgoreg ni da igrači vide kako se grize do zadnje minute...ona lopta Stojčeva kad se urola![]()
Meni lično je draga i zadnja utakmica Stojčeva, onaj lob protiv Širokog. Tad smo okrenuli, iz dvice u kec.
Denchi je napisao/la:Matko-derbiskoroalen je napisao/la:Vala imam više tih "najdražih pobjeda". Pomenuti Bekićdan, Zrinjski kad ga Benko uvali pred kraj, Lištica te sezone kad je Velkoski od prečku zabio, derbi na Grbavici 1:2 al onaj sa Škorom i Jahovićem, obje meč-lopte protiv Slavije (ona Obućina za nijansu draža) itd. Joj kakvih utakmica smo imali, nekad ću napravit neku kompilaciju tih yebitačnih utakmica koje pamtim, ima sigurno 10ak prejakih tekmi.![]()
treba nam takvih kompilacija, ne bi bilo zgoreg ni da igrači vide kako se grize do zadnje minute...ona lopta Stojčeva kad se urola![]()
BANER uradili baVanja8 je napisao/la: Ni jedna kao ova,oni vec odstampali majice,"SAMPIONI"...Ja placa poslije te tekme,majko moja mila...![]()
![]()
![]()
tužila ih štamparija
![]()
![]()
Krste Velkoski na trećem mjestu
Kapiten FK Sarajevo i makedonski reprezentativac, Krste Velkoski, postigao je u jučerašnjem polufinalnom duelu protiv Sloge svoj deveti gol u Kupu BiH, te se osamostalio na trećem mjestu liste najboljih strijelaca bordo tima u našem najmasovnijem takmičenju.
Vrh ove liste i dalje neprikosnoveno drži Emir Obuća, koji je u Kupu BiH postigao čak 19 golova, a ispred Makedonca je još i Senad Repuh, koji je postigao 12 pogodaka.
Listu najboljih pet strijelaca u Kupu BiH zaokružuju Alen Avdić i Almir Turković koji su postigli po 8 golova.

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
Kapiten FK Sarajevo i makedonski reprezentativac, Krste Velkoski, postigao je u jučerašnjem polufinalnom duelu protiv Sloge svoj deveti gol u Kupu BiH, te se osamostalio na trećem mjestu liste najboljih strijelaca bordo tima u našem najmasovnijem takmičenju.
Vrh ove liste i dalje neprikosnoveno drži Emir Obuća, koji je u Kupu BiH postigao čak 19 golova, a ispred Makedonca je još i Senad Repuh, koji je postigao 12 pogodaka.
Listu najboljih pet strijelaca u Kupu BiH zaokružuju Alen Avdić i Almir Turković koji su postigli po 8 golova.

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ako supermario nastavi po shishama hodat ja bi probao ovog malog
https://www.transfermarkt.de/benjamin-h ... ler/349530
isto bayernovac

https://www.transfermarkt.de/benjamin-h ... ler/349530
isto bayernovac
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.