Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Vedad Ibisevic
- Principatus
- Kontakt:
http://newsticker.sueddeutsche.de/list/id/1059513
Tako i ja mislim. A i protiv gladbacha nije odigro ništa slabije nego drugi. Samo je Hoffenheim sreću da je zabio u prvim sekundama drugog djela utakmice pa su naravno svi rekli da je Ragnick napravio dobru zamjenu.gruezi je napisao/la:**** ostavit lika na klupi zbog jedne lose tekme je stvarno zalosno...prije gladbacha sve i jednu je odigrao dobro iako nije dao puno golova doprinosio je zalaganjem trkom borbenoscu protiskom na zadnju liniju kretanjem i otvaranjem prostora itd...mislim da ragnick ima puno manje tolerancije prema vedi nego prema drugima...koliko je vukcevic puta igrao lose pa mu se vazda iznova prilika daje...isto i za dembu itd..mada iskreno hladzenje cesto dobro dodze
A naravno da je možda i dobro da ga je ostavio na klupi. Tako je bilo i prošle sezone, nije počeo protiv Dortmunda pa im kasnije zabio gol u 89.. A i par utakmica nakon toga je odigrao sjajno.
Tako da se nadam da če imati i više sreće u postizanju pogodaka. Stvarno si je zaslužio barem jedan gol protiv Schalkea i protiv Koelna.
SkyEdvin_Mg je napisao/la:ocel ko sutra prenosit utakmicu???? mozel mi ko provjeritii..
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Uoči gradskog derbija, igrači FK "Željezničar" i FK "Sarajevo" su bh. javnosti prezentirali transparent "Sportskih igara mladih" i tako podržali održavanje ove manifestacije u BiH iduće godine.
Igre mladih su najveća sportska manifestacija za djecu u Jugoistočnoj Evropi i nose moto: "Živimo život bez droge jer droga uzima život". Organizuju se pod pokroviteljstvom Međunarodnog Olimpijskog komiteta i Svjetske nogometne federacije, a podržane su od ključnih sportskih organizacija UEFA-e, FIBA-e, ITF-a, FA Premijer lige itd.
Igre se već četrnaest godina održavaju u Hrvatskoj i ove godine su okupile 51 000 djece, a vrijednost ovog projekta su prepoznali brojni ugledni političari i sportisti. predsjednik Igara je predsjednik Engleske Premijer lige, David Richards, potpredsjednici su Slaven Bilić i Goran Ivanišević, a neki od ambasadora su David Beckham, Luis Figo, Franz Beckenbauer, Predrag Mijatović, Sven Göran Eriksson, Lennart Johanson, Zlatko Kranjčar i drugi.
Projekat je predstavljen i javnosti u susjednoj Srbiji na velikom beogradskom derbiju između Crvene zvezde i Partizana.
Potpredsjednik Igara u BiH je kapiten nogometne reprezentacije, Emir Spahić, a prvi regionalni ambasador iz BiH je Vedad Ibišević. Organizaciju Igara u BiH su još podržali i Međunarodni Olimpijski komitet, Olimpijski komitet BiH, Nogometni savez BiH i Rukometni savez BiH.
Opsovao sudiji nesto.
- Principatus
- Kontakt:
Izgleda da je vrijedjao sudiju.
Vedo glavni glumac usput i zavrsio rolu u 34 minuti zbog crvenog.
U tih pola sata je uspio u par navrata da bukvalno upropasti sam od sebe par sansi.
I onda nakon sudara sa protivnickim igracem zbog totalno glupog i nepotrebnog prigovora sudiji dobije i crveni.
Da mi je rodjeni brat,zbog ovakvih ''profesionalnih''gluposti dobro bi klupu izljubio.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
I ja sumnjam da ce vidjeti terena u najmanje 5 sljedecih tekmi.harishp je napisao/la: Da mi je rodjeni brat,zbog ovakvih ''profesionalnih''gluposti dobro bi klupu izljubio.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bosanska narav je ucinila svoje.
Istina, imao je šansu jedan na jedan minut prije i opet se zapetljo.
Nebi me cudilo da ga Hoop posalje u Inter ....................................ali onaj iz Zapresica.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sad je opet pokazalo, Vedo je htio pljunut krv van i ''slučajno'' pogodio sudiju u ruku.calcio je napisao/la:ja sudije glupana...... zasto crveni?
Rekao mu garant, da ga voli i to fraja ispred njega licem u lice skoro.calcio je napisao/la:ja sudije glupana...... zasto crveni?
@yup nije zbog toga,nego mu bas nakon prigovora dao crveni.
I to nesto je ''masno''izvalio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, 19vendetta87, 313, adrenaline323, Alipasino, AmorVincitOmnia, antibot, Appollon, Atlanta, BarbareZeljin, bh22, Bojudaosinebu, boki86, Bordo10, bordobijeli, Brazzzoo123, Brokula, CAGarfia, Celtic, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Denal, Drum, Edincapitano, EdinTz, Elddar, enobarca, feniksptica, Fudo, General505, Goalgetter, GrbavicaHrammm, Hazre, HZbec, Imamkarbarum, imekorisnicko, James1987, jasmin10, JayCatwright, Jurica95, klasik, kouadio, lakilone, Lavcina, LenyYoro15, Lynx, Majstorinho, Marsal, meho-medo, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, moreno123, MostarNeretva, Muumii, Nakata, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, omanovski, PeppermintSA, Principatus, Rauber33, rossonero85, Rule_hz, s4mke, SanaBosna, Scholl, seha77, Shevko, signalidunapark, soccerfan, Soli, SSj4, StevieG8, Sveti, TETRAPAK, Trifunov, TripleThreat, Venom, Wilshere10, Wisey, Wolffire, Zgemboo89 i 546 gostiju.