Čini mi se da su od ovog sto vam je legenda kluba to radili...Cini mi se...hskzmostar je napisao/la:Vijetnam, službeno Socijalistička Republika Vijetnam je država u jugoistočnoj Aziji na obali Južnog kineskog mora i Tajlandskog zaljeva. Graniči na sjeveru s Kinom, na zapadu s Laosom i na jugozapadu s Kambodžom.
Prvo malo nauciti o sebi pa onda o hrvatima
Jel neka socijalisticka republika granatirala Sarajevo ili se meni cini
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Eto kako vas pocasti @Doglupavko...Dokoljenko je napisao/la:Idem sa teme dok onaj majmun redbull nije dosao. Kakav je to smor u pm. Vecinom su zenicani priglupi, ali ovaj je endemski primjer retarda.

Steta, jedini si objektivan ovdje, a i elokventan.Dokoljenko je napisao/la:Idem sa teme dok onaj majmun redbull nije dosao. Kakav je to smor u pm. Vecinom su zenicani priglupi, ali ovaj je endemski primjer retarda.
The Nobles ⚔
Treba vas malo zavadit, još malo pa će vas ovi zvat na tribinu u subotu, da skupa navijate.hskzmostar je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Ono kad se Manijaci diče titulama Zrinjskog a plaču tri sezone zbog njih...
Sad vam ne smeta penal u Bijeljini?
Ne spominji to smradu jedan

Taman oni pjevaju Ultras Željezničar, uklopit ćete se.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nemamo torova, pardon, tribina stajanje, žalim.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- hskzmostar
- Kontakt:
Zaboravimo proslost
Sto je bilo bilo je
Okrenimo se buducnosti
Naprijed Zeljo
Sretno u subotu
Neka bolji pobjedi
Laku noc momci
Sto je bilo bilo je
Okrenimo se buducnosti
Naprijed Zeljo
Sretno u subotu
Neka bolji pobjedi
Laku noc momci
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Nek se poredaju na stepenice ispod juga, tu je to negdje.Osim13 je napisao/la:Nemamo torova, pardon, tribina stajanje, žalim.

Dena94 je napisao/la:Steta, jedini si objektivan ovdje, a i elokventan.Dokoljenko je napisao/la:Idem sa teme dok onaj majmun redbull nije dosao. Kakav je to smor u pm. Vecinom su zenicani priglupi, ali ovaj je endemski primjer retarda.

Stepenice su tu da se zagrijemo prije uleta na teren da zaganjamo igračeskoroalen je napisao/la:Nek se poredaju na stepenice ispod juga, tu je to negdje.Osim13 je napisao/la:Nemamo torova, pardon, tribina stajanje, žalim.
Daj BABO,nemoj ici jos...hskzmostar je napisao/la:Zaboravimo proslost
Sto je bilo bilo je
Okrenimo se buducnosti
Naprijed Zeljo
Sretno u subotu
Neka bolji pobjedi
Laku noc momci

Je l' to vam malo 0:0? Jeste se digli ccc, na Grbavici vas satr'o i kunto i panto, mi dolazimo u miru po bod, vama malo.Osim13 je napisao/la:Stepenice su tu da se zagrijemo prije uleta na teren da zaganjamo igračeskoroalen je napisao/la:Nek se poredaju na stepenice ispod juga, tu je to negdje.Osim13 je napisao/la:Nemamo torova, pardon, tribina stajanje, žalim.
Pa jes malo, 1:1 je već okskoroalen je napisao/la: Je l' to vam malo 0:0? Jeste se digli ccc, na Grbavici vas satr'o i kunto i panto, mi dolazimo u miru po bod, vama malo.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:šta god da se desi u subotu i dalje nam gledate u:
uživajte i u paradi zajedno ljubice športske![]()
![]()
![]()
Jel' moguce da lik ima spremljenu sliku dlakave muske straznjice?
Pa ne mozes to care radit. Ne mogu da vjerujem.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Hocel to momci 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
A vjeruj @Doglupavko,jer i mi ponekad ne vjerujemo svojim ocima sta si ti napisao...Dokoljenko je napisao/la:Denchi je napisao/la:šta god da se desi u subotu i dalje nam gledate u:
uživajte i u paradi zajedno ljubice športske![]()
![]()
![]()

šta nemaš telefon s kamerom pri ruci?Dokoljenko je napisao/la:
iz kojeg sela dolaziš?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Boga mi druže vama se opasno smijesi Evropa liga...Čestitamredbull93 je napisao/la:Hocel to momci
pukla tastatura momku 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prvo mu objasni sta je telefon...Denchi je napisao/la:šta nemaš telefon s kamerom pri ruci?Dokoljenko je napisao/la:
iz kojeg sela dolaziš?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.